Baz

L'oreal Lumi Magique Serisi

L'oreal Lumi Magique Serisi

Herkese Merhaba,

Bugün size çoğumuzun severek kullandığı ürünlerden bahsetmek istiyorum. L'oreal Lumi Magique serisi. 

Bu yaz glowy-ıslak bitişli makyaj oldukça popülerdi ki benim çok sevdiğim bir makyajdır. Tene çok sağlıklı, parlak ve temiz bir görünüm kazandırıyor bana göre. T bölgem yüzümün diğer bölümlerine göre biraz yağlı olsa da pudrayla sabitleyip bolca kullandım bu seriyi. 



Makyaj konusunda çok profesyonel değilim ama elimden geldiğince size ürünlerin olumlu olumsuz özelliklerinden bahsedeceğim. 

L'oreal Lumi Magique Serisi



L'oreal Lumi Magique Baz


L'oreal Lumi Magique Serisi


Ürün aslında strobing etkiyi ambalajında göstermiş :) Tam olarak rengi bu şekilde ışıltılı bir beyaz :) Fondoten öncesi ya da sonrası, yüzünüzün yüksek yerlerine ya da tamamına uygulayabilirsiniz. Çok yönlü kullanımı var aslında. Ben daha çok fondotenimle karıştırarak uyguluyorum. Aslında fondoten rengini de bir tık açıyor. 

L'oreal Lumi Magique Serisi

Kıvam olarak biraz akışkan, uygulandığında hemen fark edilen bir ürün. Işıltılı, ince bir ürün. Benim seride en sevdiğim baz oldu. Mac Strobe kreme muadil gösteriliyormuş kendisi. Onu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.

L'oreal Lumi Magique Serisi

                       Bu da uygulama sonrası verdiği aydınlık. Gerçekten harika görünüyor.


L'oreal Lumi Magique Fondoten;


L'oreal Lumi Magique Serisi

Ürünün ambalajını çok sevdim. Özellikle cam şişede altın detaylı olması beni cezbetti gerçekten. Pompalı olması ayrı bir avantaj çünkü üründen istediğiniz kadar alabiliyorsunuz.

L'oreal Lumi Magique Serisi

( Bazın ben burdayım demesi :))
Fondoten de yapı olarak oldukça ince bana göre çok doğal bir bitişi var. Yani orta kapatıcılıkta bir fondoten. Cilt rengini çok güzel bütünlüyor ve yapay durmuyor. Ürün fazla uygulandığında ve cilde güzel uygulanmazsa çok fazla sırıtıyor bana göre. Ben makyajda özellikle fondotende doğaldan yanayım. Yani maske takmış gibi görünmesi cildimin ya da kusursuz görüntü hoşuma gitmiyor. Ürün uygulamada Real Tecniques expert fırçayı ve Yves Rocher'ın makyaj süngerini ıslatarak kullandım. Bu bitişini çok sevdim. 

L'oreal Lumi Magique Serisi

Bu da bazdan sonra fondotenin duruşu. Aslında baz kullanılmadığı zaman da hemen hemen bu görüntüyü veriyor. Tam bir kuru- normal cilt fondoteni. Benim cildim yazın hafif yağlıya dönük olmasına rağmen pudrayla t bölgemi sabitleyip kullandım. Spf 18 olduğu için altına koruyucu krem de kullanmama gerek kalmadı.Bendeki rengi rck/1 pembe alt tonlu açık renk. Bronzlaşmadığım için rahatlıkla kullandım.

L'oreal Lumi Magique Kapatıcı;


L'oreal Lumi Magique Serisi

Açıkçası bunun ambalajına da bayıldım. Sanırım gold renkli ürün ambalajlarını çok seviyorum :) Bu ürünü ben kapatıcı niyetine kullandım diyebilirim. Göz altında morluk olmadığı için göz altlarıma uyguladım. 

L'oreal Lumi Magique Serisi

Bendeki rengi 01 light. Kapatıcılığı hiç yok tamamen aydınlık veren bir ürün. Eğer göz altlarınızda problem varsa kapatıcıyla birlikte uygulamanızı tavsiye ederim. 


Ürünlerin fiyatlarına gelirsek indirimleri takip edin ve indirimde alın. Ben
                Burdan  sipariş vermiştim. Sorunsuz bir şekilde ertesi gün elimdeydi. Gratis'lerde,                                            Watsons'larda da bulabilirsiniz. İndirim günlerini kaçırmayın :)


Sevgiler 


Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

14 yorum

  1. Merhaba :) blogunuzu yeni kesfettim ve uye oldum bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum. Bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Bu seriyi çok severim özellikle yazları :)) bende yeni bloğuma beklerim takibe alıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ama ben hala kullanıyorum :) vazgeçemiyorum niyeyse bu makyajdan :P

      Sil
  3. Bu seriye bayiliyorum ozellikle fondotenini severek kullaniyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Lumi Magique fondöteni karma cildime rağmen severek kullanmıştım bir ara.Aydınlatıcı kapatıcı'yı ise hala kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)benim cildim de yazları karmaya dönük oluyor.. ona rağmen sevdim bu fondoteni

      Sil
  5. Fondoten güzelmiş canım.Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok seviyorum bende.. tesekkurler zaman ayirdigin icin

      Sil
  6. Güzel bir inceleme olmuş. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.