CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET


CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Merhaba

Bugün size Clinique'in High Impact Maskara setinden bahsedeceğim. Aslında Clinique'ten online alışveriş yaparken bu seti gördüm. Maskaranın açıklamasında ''Kirpikleri ayırarak en uzun ve en dolgun görünüm kazanmasını sağlar.''  yazdığını görünce şans vermek istedim.
Maskaranın birde içinde kirpikleri besleyici buğday özlerinin olduğunu öğrenince de daha çok sevindim. Çünkü zaman zaman kirpiklerimde dökülme yaşıyorum. 
Ve yaptığım alışverişle birlikte bir de bikini
 çantası kazanmış oldum. Ben makyaj çantası olarak kullanıyorum o ayrı :)


Ürünün ambalajına baktığım klasik bir maskara ambalajı diyorum ama her zaman minik detayları çok severim. Bu maskarada da metalik renkte yazılan marka ismi ve amblemini görünce çok beğendim. Klasik de olsa aslında ne kadar da özel değil mi?

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET


CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Maskaranın fırçası da bildiğimiz klasik maskara fırçalarından. Maskaranın formülü yapı olarak çok hoşuma gitti. Yani ne çok sulu ne çok yoğun. Makyaj temizlemede de çok kolay çıkıyor. 

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Bana kalırsa bu maskara günlük kullanım için çok ideal. Kirpikleri kesinlikle birbirine yapıştırmadan hacim ve dolgunluk veriyor. Yani bendeki etkisi bu yönde ve benim beklentimi layıkıyla karşıladı diyebilirim. Ve adına yakışır bir şekilde kirpikleri yükseltiyor. Gün boyunca kirpiklerde düşme olmuyor.. Yine günlük kullanıma ideal bir dramatik görüntü sağlyor. Tamamen günlük kullanıma uygun bir maskara. Ya da abartı makyajı sevmeyenler için ideal. Kirpikler tek tek ama yoğun olmayan dolgunlukta oluyorlar. 

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Cream Shaper For Eyes Göz kalemi ise içinde minik pırıltıları olan, sürümü oldukça yumuşak eyeliner etkili bir göz kalemi. Eyeliner etki diyorum çünkü hem ürünün özelliklerinde yazıyor :) hem de gerçekten çok çabuk sabitleniyor. Oldukça kalıcı, akmayan bir göz kalemi.  Bendeki rengi 01 Black Diamond. İçerisinde gümüş pırıltılar bulunduruyor.

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Take the Day Off çift fazlı göz makyaj temizleyicisi ise bildiğimiz çift fazlı temizleyiciler gibi. İlk kullandığınızda yağlı bir his verse de anında kayboluyor. Ne oluyor anlamadım. Yani cilt mi emiyor yoksa uçucu yağlar mı içinde bilemedim. Herhangi bir hassasiyet göstermedi cildim. Makyaj temizleme performansında ise cilt makyajını çok güzel çıkarıyor fakat High Impact maskara dışındaki bazı maskaralarda iyi performans göremedim. Bu yüzden tekrar satın alacağım bir ürün olmadı. Fiyat performans olarak ben başarısız buldum malesef.

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET

Umarım bir nebze de olsa fikir oluşturabilmişimdir.

Bir başka sefere tekrar yazışmak dileğiyle... Umutla kalın.

Sevgiler


 Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

17 yorum

  1. öncelikle bloğuma yaptığınız ziyaret için teşekkür ederim :) Blogunuzu çok beğendim gayet sevimli tatlı ve sıcak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok teşekkür ederim. Bunları duymak gerçekten çok güzel..

      Sil
  2. setı görmüştüm bende alsam mı almasam mı vs dıye daha sonra çekinip almamıştım.gule gule kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açıkcası bende ikilem sonucu aldım :) ilk kez kullanacağım şeylerde (yoo aslında her şeyde) tereddütler yaşarım hep niyeyse. Neyseki sonucu beğendim :) Teşekkürler bu arada.

      Sil
  3. Clique markasını çok duydum ama hiç kullanmadım. Ben göz kalemlerinde eye liner etki verenleri seviyorum zaten kolay sabitlenmesi de güzel. Göz temizleyicisi de yağlı his bırakmaması açısından iyi. Bundan sonra alınacaklar listeme ekleyebilirim desenize ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım siz de benim gibi memnun kalırsınız..

      Sil
  4. Aslında bu seti almak istiyorum ama nedense hep vazgeçiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ikilem sonucu aldım. Günlük makyajım için sürekli kullandığım maskaralardan biri..

      Sil
  5. http://burcindenkombinler.blogspot.com.tr/2015/11/ne-giysem-diye-dusunenlere-stil.html?m=1

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan cnm, Clinique' in bu setleri inanılmaz çekici, ben de çok seviyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler. Ben de cok sevdim. Zaten set halindeki urunleri hep cazip gelir bana.. Bi kac urunu birlikte daha uygun fuyatlarda ediniyorsun,

      Sil
  7. Çok duydum fakat almayı hiç düşünmedim güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, ben de bu setten edindim fakat ürünün güvenlik bantları yoktu. Acaba sizde de böyle miydi merak ediyorum. Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, inanın hiç hatırlayamıyorum. Ama sanıyorum yoktu.. Zaman ayırdığınız için ben teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.