The Balm Balmsai Palet


The Balm Balmsai Palet

Merhaba

Bu yazımın konuğu başlıktan da anlaşıldığı gibi The Balm Balmsai palet. Gratis indiriminde nude tude palet almak için girmiştim halbuki ama burdaki renkleri görünce ben şok :)




Balmsai Palete pek denk gelmemiştim ve açıkcası çok da dikkatimi çekmemişti. Bu kadar deniz tutkunu olup, bu deniz temalı paleti nasıl görmezden gelmişim hayret edersin..

The Balm Balmsai Palet


Kaş ve göz farı olarak adlandırılmış olan bu far toplam 18 renkten oluşuyor. Bunların 6'sı mat 12'si ışıltılı farlar. Ayrıca 4 gruba ayrılmışlar. 

The Balm Balmsai Palet

İlk iki sıra in the buff (basics) nude tonlarda bulunan farlar. Far zemini olarak kullanılan bu sıradaki farların pigmentasyonu çok açık tonlarda olduğu için biraz zayıf olsa da ben çok hoşlandım. Özellikle sedefli olmaları beni benden alıyor. :)
Normal tenime hiç bir şey sürmeden ve fırçamı ıslatmadan swatchladım. Bendeki duruşları bu şekilde. Ki tenimde çok beyazdır ve nötr alt tonlu cilt rengim var. Burdaki renklerden high tide olanı göz pınarlarıma ve kaş altlarıma aydınlatıcı olarak uyguluyorum genelde. Ve sonuç mükemmel :) Burdaki farlar wipe out hariç diğerleri ışıltılı. Wipe Out mat yapıda bir far. Swatchlama sırası sağdan sola doğru :) Solak olduğum için tersime gelmiş :)

The Balm Balmsai Palet

Palette asıl vurulduğum rengin olduğu kısım orta kısım diyebilirim. Burda hem geceye uygun hem de günlük kullanabileceğimiz renkler var. Özellikle Surfari ve Pipeline hastasıyım.. Burdaki renklerin pigmentasyonu da oldukça iyi. Burdaki farların tümü ışıltılı yapıda. Yine swatclama sırası sağdan sola :)

The Balm Balmsai Palet

Son olarak paletin alt kısımda yer alan farlarına bakarsak stoked rengi hariç diğerleri mat yapıda. 
Score, Dig It ve Woodie kaş farı olarak adlandırılmış. Gerçekten renkleri çok güzel. Dig It benim kaşlarıma tam oldu.
En alttaki renkleri ise genelde gölgelendirme ya da eyeliner gibi kullanıyorum. Dumanlı göz makyajında da çok güzel oluyor.
Pigmentasyonu da oldukça iyi. Burda da swatchlama sırası sağdan sola. :)

The Balm Balmsai Palet

Paletin en sonunda yani farların bitiminde bir kapak daha bulunuyor. Burada da kedi göz eyeliner çekebilmek için şablonlar varmış aslında. -mış diyorum çünkü benim paletimden çıkmadı maalesef. Geri iade de etmek istemedim çünkü kullanacağım bir şey olduğunu sanmıyorum. Yani kesin kullanamazdım :)
 Olmadığı için resim koyamıyorum malesef. 
Ama ''Paleti öneriyor musun?' derseniz tabi ki ''Gratis indirimlerinde bir bakın'' derim. Pişman olmazsınız :)



Sevgiler


 Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Paleti sevdim bu arada blogunu takipdeyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ya hepsi birbirinden güzeller :) en çok istediğim paletlerden. İndirimde hiç kalmıyor ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok görmüyorum bu paleti standlarda bulduğum an kapmıştım :) umarım bulursun..

      Sil
  3. The Balm'ın far paletlerine bayılıyorum. Farların güzelliği bir yana bu palette görüldüğü gibi ambalajlarıda çok tatlı:) The Balm böyle güzel paletler çıkardığı müddetçe ilgimizi çekmemesine imkan yok:) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklisin.. cezbedici ozelligi ambalajlari.. ck tesekkur ederim zaman ayirdigin icin 😍😍😘😘

      Sil
  4. Ya ben bunu nasıl görmemişimm.. Geçenler de gratis indiriminden nude dude olan paleti aldım.. Bir dahaki indirime artık buna bi bakayım :):):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊 Benimde ilk The Balm paletim Nude Dude paletti. Daha sonra Nude Tude mu Balmsai mi derken Balmsai'yi almistim. Nude Tude palete de pek gerek kalmadi aslinda. Hem gece hem gunluk kullanilacak renkler var icinde. Ama daha cok gece makyajlari icin elim gidiyor. Baya guzel renkleri.. umarim denk gelirsin

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.