Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri



Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri

Selam,

Bugün size yeni keşfettiğim Yves Rocher vücut bakım ürünlerimden bahsedeceğim.
Keşfetmekle kalmadım bayıldım diyebilirim.

Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri 


Sanırım 2 ay önce Yves Roscher'a yoğun nemlendirme özelliği olan bir vücut kremi almak için girmiştim. Vücudum inanılmaz derecede kuru ve özellikle bacaklarımda, kollarımda pul pul dökülmeler oluyor. Açıkçası şimdiye kadar kullandığım ürünlerden pek fayda görmedim ve şansımı Yves Rocher'da denemek istedim. Mağaza görevlisi bana Expert Reparation Karite yağlı onarıcı vücut losyonunu önerdi. Mağazada denerken ürünün kokusu pek hoşuma gitmemişti ama hızla emilmesi ve oluşturduğu yumuşaklıkla hemen aldım. Ve denemeye başladım. Açıkcası sonra sonra kokusunu da sevmeye başladım. Tamamen bitkisel olması, paraben içermemesi tamamen artı bir özellik hepimiz için. Ürünü gerçekten çok ama çok sevdim. Şimdi gelelim aşık olma sebebime :)


Bu 3 ürüne söyleyecek sözüm yok. Saygıyla eğiliyorum önünde :) Benim o kupkuru vücudumu al, yerine yepyeni, yumuşacık, neme oldukça doymuş, yapışma hissi olmayan, yağlandırmadan nemlendiren bir vücut getir. 

Önce vücut kremini deneyimlediğim için tersten gitmiş olabilirim biraz :) Yves Rocher'da en son ki alışverişimde mağaza kartıma özel %30 indirim ve duş yağını kazandım. Yoksa belki de uzun zaman haberim olmayacaktı bu üründen. Vücut peelingini ise yine mağaza görevlisinin tavsiyesi üzerine aldım. 

Nemlendirici arındırıcı özelliği olan peelingin tanecikleri büyük olsa da kesinlikle cildimi tahriş etmedi. Kokusunu çok sevdim ve kesinlikle rahatsızlık vermedi bana.Kullanım sonrasında vücudumdaki pürüzleri de giderdi ve nemlendirme adımı işte tam da burada başladı. İçinde kayısı çekirdeği tozu, saro yağı, organik sabırlık otu bulunuyor. Bunlar sayesinde cildi ölü hücrelerden arındırıp cildi derinlemesine nemlendirmeyi vadediyor. Ve bunu başarıyla gerçekleştiriyor. 

Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri

İçeriği;


Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri

Argan yağlı duş yağı;

Ben duş sonrası mutlaka bunu kullanıyorum. Denemediyseniz ve bu üründen habersizseniz mutlaka bir göz atın derim. Kesinlikle harika bir ürün. Vücudumu nemlendirmede 2. aşama diyebilirim. Hatta peeling haftada 1 sefer uyguluyorum. Ama bu ürünü her duş sonrası kullanıyorum ve o kadar bereketli bir ürün ki bitmiyor. :) Vücut ıslakken uyguluyorsunuz çok az köpürüyor ve yağlı yağlı bir hissi yok kesinlikle. Ben başta ''Öyle mi acaba?'' dedim biraz dudak bükerek ama kesinlikle öyle değil. Bebek yağları gibi bile değil yani. Cildimi rahatlatması, yatıştırması, kokusu... Kesinlikle #relaxtime :)
Argan yağı sayesinde vücudu derinlemesine nemlendirmeyi, onarmayı ve ışıltı katmayı vadediyor. 10 points goes to... :)


Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri


İçeriği;




Vücut losyonunu başta anlatmıştım ama burada da kısaca bahsetmek isterim. 3. aşamam vücut losyonum. Benim için 3'lünün nokta atışı :) 



İçeriği;


Yves Rocher Vücut Bakım Ürünleri


Birde şöyle bir gerçek var ki Yves Rocher ürünleri inanılmaz bereketli.. Bitmiyor. Şaka yapmıyorum. Etkisi o kadar iyi ki ürünlerden azıcık alsanız yetiyor kesinlikle. İşte bundan mütevellit bu ürünlere eğer vücudunuz kuruysa, kupkuruysa, neme açsa şans verin. Yves Rocher mağazalarından alacağınız mağaza kartlarına özel indirimler, hediyeler de cabası. Eğer bulunduğunuz yerde Yves Rocher yoksa Burdan online olarak güvenli bir şekilde alabilirsiniz.


Sevgiler Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

14 yorum

  1. Bende merak ettim açıkçası :) denemek isterim!

    YanıtlaSil
  2. içinde paraben olmadığı için uzun zamandır denemek istediğim bir marka özellikle şampuanını merak edıyorum .Ama bu vucut kremını de denemek ıstedım şimdi onda da paraben yokmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet guvenle kullandigim markalardan biri.. Tamamen organik ve bitkisel urunleri..

      Sil
  3. merhaba :) sizi takibe aldım müsaitseniz sayfama beklerim sevgiler :)
    http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle denemeliyim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Aldıklarına bayıldım yves rocher ürünlerini çok seviyorum zaten kokularıda ayrı bir güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle.. Şimdiye kadar aldıklarımda sevmediğim olmadı :) Teşekkürler ayrıca.. Sevgiler :)

      Sil
  6. Benimde denemek istediğim bir marka. İnşallahh en yakın zamanda alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güvenilir bir marka.. Ürünlerinin içeriği de gayet temiz..

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.