Yves Rocher Pembe Greyfurt Özlü Yüz Ferahlatıcı Sprey


Yves Rocher Pembe Greyfurt Özlü Yüz Ferahlatıcı Sprey

Herkese iyi pazarlar, 

Bugün blogumun konuğu Yves Rocher yüz ferahlatıcı sprey.  

Alırken büyük bir heyecan duyduğum üründü ama kullanmaya başladıktan sonra aynı heyecanı yaratmadı malesef bende.
Fazla geciktirmeden yazısını girmek istedim bende.
İlk ben bu spreyi sevgili Şule Karaok'un bir makyaj videosunda görmüştüm ve orada ki heyecana kapılıp tester ürünü bile denemeden satın aldım.  Hatta aldığım gün alışveriş yazımı Şuraya yazmıştım. 
Evet gelelim bende oluşturduğu olumlu olumsuz düşüncelere.

Önce sevdiğim yönlerinden bahsedeyim bence :)


Kokusunu oldukça beğendim ben. Sıktığınızda koku yoğun gelse de daha sonra kayboluyor. Yine sıktığınız an cildiniz tarafından emilene kadar ferahlatıyor. Cildi canlandırıyor ve sağlıklı bir görünüm veriyor. Ve bana göre yüzümde hiçbir şey yokken kullandığım zamanlarda cildimi yumuşattığını da gözlemledim. İçeriğinde paraben, alkol, hayvansal bileşen ve mineral yağlar bulunmuyor. Tamamen bitkisel içerikli bir ürün.
Ambalajı minicik (50ml) olduğu için tam çantaya atmalık. 

Yves Rocher Pembe Greyfurt Özlü Yüz Ferahlatıcı Sprey

Sevmediğim yönleriyse;


Kesinlikle ama kesinlikle uygulamasını sevmedim. Böyle bir püskürtmek yok. Acaba bendeki ürünün pompasında mı bir aksaklık var acaba diye düşündüm ve Yves Rocher mağazasına girdim. Tam bakacakken bir kadın bu spreyi satın alıyordu. Ve mağaza çalışanı ''Ürün biraz sert geliyor o yüzden uzaktan sıkın'' diyince anladım. Daha sonra bir çok blog ve paylaşım okudum ürünle ilgili. Çoğu sevmiş ama bir çoğu da pompasından şikayetçi. Yani ürün hem fazla geliyor, hem sert geliyor hem de homojen dağılmıyor. Dolayısıyla yüzünüze sıktığınız yeri yıkamış gibi bir görüntü veriyor malesef. Ne kadar uzaktan da sıksam aynı durumla karşılaşıyorum.

Yves Rocher Pembe Greyfurt Özlü Yüz Ferahlatıcı Sprey

Makyaj sonrası pudralı görünümü aldığını vaad ediyor ve evet dediğim gibi canlandırıyor. Ama ürün bir noktaya fazla geldiğinden mütevvellit orda damla damla akmaya başlarsa eyvah. Bazen bu da oluyor. Ya da ürün kuruduktan sonra fontoden ya da pudra üzerinde benekler kalıyor.
O beneklerde parıltı gibi yakından bakıldığında hoş görüntü oluşturmuyor malesef. Far fırçalarını ıslatmak için kullandığımda da yine fazlaca ıslattığı için yoğun oluyor. 

Tabi bilemiyorum herkes için aynı etkiyi yapar mı? Ya da acaba ''ben mi kullanamıyorum'' diyorum ama bir kez daha alacağımı düşünmüyorum.
Ürünü bitirebilmek adına özellikle akşamları yatarken yüzüme sıkıyorum. Ya da evde hazırlanmadan önce makyaj öncesi uyguluyorum.

Ama eğer ki ürünün ambalajında bir değişim olursa eğer işte o zaman düşünürüm. 

Yves Rocher Pembe Greyfurt Özlü Yüz Ferahlatıcı Sprey

Bu da ürünün içeriği. 


Siz neler düşünüyorsunuz bu ürün hakkında? Tabi eğer kullanıyorsanız.

Benim bu sprey için deneyimim böyleydi. 

Umarım bir nebze fikir oluşturabilmişimdir. 

Sevgiler



Esy.

Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. Bu spreyi almaya niyetliydim. Ben makyajımın ilk ve son aşamasında Mac Fix+ kullanıyorum. Bu spreyi özellikle yazın evdeyken, cildime ekstra nem vermek için satın almayı düşünüyorum. Makyaj için uygun olmadığını sayenizde öğrendim.
    Çok çok teşekkürler...:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaja hazırlama da etkili olabilir belki ama sabitleme konusu gerçekten kafamı karıştırdı. Yazın evdeyken veya sahilde falan bitireyim bunu ben dediğiniz gibi. Başk türlü pek aklıma gelmiyo çünkü :) çok fazla püskürtmese ürünü belki daha iyi sonuç verebilirdi

      Sil
  2. Ben de almayı düşünüyordum. Belirttiğiniz noktalar aklımda bulunsun, çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :)

      Sil
  3. Yves Rocherdan daha once hic ürün almadım önerebilceğiniz var mı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında blogumda bir kaç tane Yves Rocher yazısı var ama tabi cilt tipiniz nasıldır bilemediğim için bir şey diyemicem :) Eğer kuru normal bir cildiniz varsa blogumdakilere göz atabilirsiniz.

      Sil
  4. Bu ürünü bende yeni satın aldım ve makyaj üstüne uygulanamayacağını düşünüyorum bende.Onun dışında ortalama bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen.. Şişesi daha uygun hale getirilirse bak o zaman ortalamanın üzerine çıkabilir belki. :) Teşekkürler yorumun için

      Sil
  5. alınacaklar listemde olan bir ürün bu da. elinize sağlık cok faydalı bır yazı olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. Cok gördüm duydum almayi düsünüyordum ama suan emin degilim, yaziniz icin tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :) Yine de merak ediyorsanız bir deneyin mağazada..

      Sil
  7. Ben de sprey şişeli bir gül suyu var,aynı amaçlar için kullanıyorum ve beklediğim etkileri gerçekleştiriyor.Spreyin homojen ve nazik ürün sıkması makyaj sonrası için çok önemli dediğiniz gibi belki önceden kullandığınız bir şişe varsa oraya aktarabilirsiniz.Bu ürünü daha önce kullanmadım ama çok duydum gülsuyu sıkmakla arasındaki farkı kafamda oturtamadığım için hiç ilgimi çekmedi.Sizce bir farkı var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tuba, açıkcası başka bir şişeye aktarmayı düşündüm fakat elimde boş bir şişe yok, hem de her seferinde aklıma gelmediği için boş şişe almayı da unutuyorum. Bir dahakine umarım aklımda kalır ve bulurum. Gül suyunu sprey şeklinde hiç kullanmadım ama bir dönem tonik niyetine kullandığım oldu. Ama dediğiniz şekilde hiç denemedim. Ama o şekilde kullanıp memnun kalanı çok okudum. Ben gül kokusundan pek hazetmediğimden biraz mesafeliyim :) ama memnunsanız bence kullanmaya devam edin. Hatta içine belli oranlarda gliserin ve su ekleyerek makyaj sabitleyici bile yapabilirsiniz. Yakın zamanda Youtube'da Fezi Altun ve Alp Kavasoğlu'nun videosunu izlemiştim

      Sil
    2. Bu uzun cevabınız için teşekkür ederim,yaa ben de izliyorum onları çok eğlenceliler, gliserin ve gül suyu makyaja yapışıyor ve üstünde yağlı bir kalkan yapıyor uçmasını geciktiriyor sanırım.Sadece ayarı kaçırınca oluşan pudralı görünümü alsa yeter benim için ama denenebilir :)

      Sil
    3. Olur mu elimden geldiğince yardımcı olmaya ve cevaplamaya çalışırım her zaman :) Aynen inanılmaz zevkle izliyorum çok eğlenceliler gerçekten.. Keşke her gün video koysalar :) Evet sanırım o şekilde sabitliyor makyajı. Pudralı görüntüyü de alır diye düşünüyorum. Daha önce yazmıştım. The Body Shop C vitaminli yüz spreyini denediniz mi?

      Sil
    4. Hayır denemedim :((

      Sil
    5. Makyaj sabitleme konusunu bilemiyorum ama pudralı görünümü almada iyi sonuç veriyor. Ve daha aydınlık bir görünüm sağlıyor. Varsa bulunduğunuz yerde bir bakın isterseniz

      Sil
  8. makyajdan sonra değil önce nem vermek ve cildi canlandırmak için uyguluyorum ben bunu o şekilde daha başarılı buldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de ilk kullanımdan sonra dediğiniz gibi kullanıyorum. Homojen dağıtmaması ve yoğun olan yerlerden tampon hareketlerle cildime yedirmem extra hareket oluyor.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.