Vichy İdealia Işıltı Veren Gündüz Bakım Kremi Normal/Karma Ciltler


Vichy İdealia Işıltı Veren Gündüz Bakım Kremi Normal/Karma Ciltler

Herkese merhaba,

Bugün size 5 aydır kullandığım Vichy İdealia ışıltı veren gündüz bakım kremini anlatmak istiyorum.

Açıkçası Vichy ürünlerini daha önce hiç deneyimlememiştim fakat hep ilgimi çekiyordu. Cilt bakımında kullandığım ürünlerin genelde dermo ürünler olmasına, paraben içermemesine dikkat etmeye çalışıyorum. 

Beyaz tenli olduğum için yaz aylarında özellikle elmacık kemiğimin üzerinde güneşe maruz kaldığımdan dolayı renk değişikliği olabiliyor. Daha çok güneş lekesi olarak kendini gösterdiği için bu durum beni epey rahatsız ediyor. Yine beyaz tenli olduğum için yorgunluk, stres, uykusuzluk gibi etkenler cildime olumsuz yönde etkiliyor. Tam anlamıyla ruh gibi bir görüntü oluşuyor yüzümde :)
Yaz aylarında her ne kadar koruyucu kremler kullansam da bir şekilde bu lekeler oluşuyor. Yaz bitiminden sonra cilt bakımı için ürünler sipariş verecekken bu kremi gördüm. Açıkçası çok da merak ettim çünkü benim beklentilerimi karşılayabileceğini iddia ediyordu. Bu yüzden hemen sipariş verdim.

Vichy İdealia Işıltı Veren Gündüz Bakım Kremi Normal/Karma Ciltler

Vichy İdealia ışıltı veren gündüz bakım kremi: ''Gözenek görünümünde azalma, cilt renk tonu eşitsizliğinde düzelme ve kırışıklık görünümünde azalma sağlar. Cilt daha yumuşak ve esnek hissedilir. Canlı ve düzenli bir cilt görünümü için cildin doğal rengini canlandırır.'' diyor. 

 Peki bendeki etkisi ne oldu?

Açıkçası gözenek problemim fazla yok. Sadece burun çevremde beni fazla rahatsız etmeyecek şekilde var. Bunlara da etkisi olmadı.
Cilt renk tonu eşitsizliğindeki etkisi çok iyiydi. Sırf bu yüzden bu kremi yaz bittikten sonraki dönemlerde kullanmaya devam edebilirim. Gerçekten cilt renk tonum şuan için tam istediğim gibi.
Kırışıklık konusunda hiç bir kremin etkisine inanamıyorum. Bu kremde de anlık düzeltme hafif derecede olabilir. Çünkü kış aylarında makyaj bazı olarak bile kullandım bu kremi. Pürüzsüzleştirici bir etkisi var.
En çok etkiyi yumuşak, canlı, ışıltılı ve sağlıklı görünümde gözlemledim. Gerçekten sürdüğüm anda krem cildim tarafından emildi ve yumuşacık oldu. Hatta bu etkisine çok şaşırdım ve çok sevindim. Verdiği ışıltılı görünüm de ayrıca sevindirdi.
Kullandığımda parlama, yağlanma, kusma gibi bir problemle de karşılaşmadım. Bendeki Normal/Karma ciltler için olandı.

Vichy İdealia Işıltı Veren Gündüz Bakım Kremi Normal/Karma Ciltler

Vichy İdealia ışıltı veren gündüz bakım kremi spf içermiyor. Bu yüzden ben bu kremi özellikle kış aylarında kullanmaya devam edeceğim. Yaz aylarında da gece kremi olarak da kullanılabilir diye düşünüyorum.  Bu arada kokusu da hem çok hafif hem de çok güzel.

Fiyat olarak biraz yüksek fiyatlı olabilir bir çok kişiye göre ama indirimleri takip ederseniz çok uygun fiyatlara edinebilirsiniz. 
İlk kırışıklık ve gözenek vaadlerini görmezden gelirseniz gerçekten sevilebilecek bir krem. Eğer tüm söylediklerini gerçekleştirmeli diyorsanız bana kalırsa hiç bakmayın bile :)
Ben genel olarak sevdim bu kremi.

İçeriği ise;

AQUA / WATER - GLYCERIN - DIMETHICONE - ALCOHOL DENAT. - PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - SACCHAROMYCES/XYLINUM/ BLACK TEA FERMENT - MYRETH-3 MYRISTATE - ISOPROPYL PALMITATE - PENTYLENE GLYCOL - CETYL ALCOHOL - OCTYLDODECANOL - SYNTHETIC WAX - PEG-100 STEARATE - CI 17200 / RED 33 - CI 15985 / YELLOW 6 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - STEARYL ALCOHOL - MICA - CARBOMER - GLYCERYL STEARATE - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - DIMETHICONE CROSSPOLYMER - METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER - SODIUM HYDROXIDE - PHENOXYETHANOL - ADENOSINE - TOCOPHERYL ACETATE - CAPRYLYL GLYCOL - CAPRYLOYL SALICYLIC ACID - PARFUM / FRAGRANCE

Umarım bir nebze fikir oluşturabilmişimdir.

Sevgiler 


Esy.


Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. Vichy den hep memnun kalmama rağmen uzun süredir kullanmıyorum nedense :) piyasada o kadar çok ürün var ki denenecek :) guzel paylaşım olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bu yüzden tek bir üründe devam edemiyorum bende.. :) Teşekkürler zaman ayırıp okuduğun için :)

      Sil
  2. Beyaz tenlilerin cilt bakımına gerçekten çok dikkat etmesi gerekiyor. Güneş lekeleri en büyük sıkıntı ve her yaz bu sıkıntıları yaşamamak için güneş kremi bağımlısı oluyorum resmen. Denemeye değer bi krem. Bilgi için teşekkürler ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın. o kadar dikkat etmeme rağmen yine de cildimde renk değişimi olabiliyor yaz aylarında. bu yüzden bende güneş kremlerinin bağımlısıyım resmen :) Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için

      Sil
  3. Ben de henüz Vichy ürünlerini kullanmadim. Aklimda olsun tesekkürler yaziniz icin

    YanıtlaSil
  4. deneyebileceğim bir kremmiş..

    YanıtlaSil
  5. O kadar para verip vaatlerini tam olarak gerceklestirmiyosa alınmasa da olur bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimlerde denk getirilirse çok pahalı değil aslında.. Ama evet eğer dediği her şeyi yapmalı diyorsan alınmasa da olur :)

      Sil
  6. Tam da yaz gelirken...senin bu fotoğraflara bayılıyorum...manzara süper...denizi çokkkk özledim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende... Denizi ve yazı gerçekten çok çok çok seviyorum. Teşekkür ederim ayrıca.. Elimden geldiğince denizde çekmeye çalışacağım fotoğrafları

      Sil
  7. Merhabalar.Blog keşif etkinliğinden geliyorum.Blogunuzu takibe aldım Sizide beklerim.İyi bloglamalar http://dogamucizelerii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Merhaba blogunuzu takibe aldım bana da beklerim :) sevgiler
    Tasarım Evinden

    YanıtlaSil
  9. Kisin denenecekler listesine eklendi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Umarım seversin.. Ben severek kullanıyorum..

      Sil
  10. çok açıklayıcı bir yazı :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.