Bioderma Sebium Maske

Bioderma Sebium Maske

Merhaba

Size yine geçen yazın sonlarına doğru keşfettiğim bir üründen bahsetmek istiyorum. 

Bioderma Sebium Maske.



Bioderma Sebium Maske

Daha önce Burda Bioderma'nın Sebium serisinin yüz yıkama jelinden bahsetmiştim. Yaz aylarının belli dönemlerinde cildim karmaya dönebiliyor. T bölgemde parlamalar olabiliyor. Bu serinin yüz yıkama jelini ve maskesini kullanarak bu problemi kontrol altına aldım diyebilirim.

Bioderma Sebium Maske

Bioderma Sebium Maske ciltteki fazla sebumu kontrol altına alarak aknelerin giderilmesine yardımcı oluyor. İçerdiği Kaolin bileşimi sayesindeyse tıkanık olan gözeneklerin açılmasını sağlıyor. 


Peki bendeki etkisi nasıl oldu?


Bioderma Sebium Maske

Maskenin kıvamı oldukça katı ve uygulaması çok rahat. Uyguladıktan 5dk sonra dairesel hareketlerle masaj yaparak cildimi arındırdıktan sonra yüzümü temizliyorum. Özellikle ince sürmemeye dikkat ediyorum çünkü tamamen kuruduğunda ciltten çıkarmak biraz zor olabiliyor. Hafif nemliyken dairesel hareketlerle çıkarırken aynı zamanda peeling de yapmış oluyorum.

Bioderma Sebium Maske

Uyguladıktan sonraki etkiyse bende olumlu yöndeydi.
Sebum fazlamı alarak aydınlık görünümümü bozmadan ferah/canlı bir görüntü oluşturdu. Gözeneklerimin temizlenmesini sağladı. Her ne kadar sebum fazlasını alsa da kesinlikle bir gerginlik yaratmadı ve kurutmadı. Tam istediğim bir şekilde de nemlendirdi ve cildimi yumuşacık yaptı. Bazen maskeden sonra nemlendirici sürmediğim zamanlarda bile cildimde problem yaratmadı. 
Bu arada cildim hassas bir cilt değil bunu da belirtmek isterim. 

Bioderma Sebium Maske

Bioderma Sebium Maske komedojenik değildir. Hipoalerjeniktir. Ayrıca dermo ürün olduğunu da belirtmek isterim.

Ben bu maskeyi gerçekten çok sevdim. Benim beklentilerimi karşıladı tek olumsuz sayılabilecek özelliği ürünün boyutu.. Malesef 40ml ve haftada 1-2 kez uygulayacağınızı düşünürsek çok kısa bir zaman içinde bitecektir. Bu yüzden beni her defasında düşündüren bir şey.
Fiyat olarak da 50TL-60TL arasında değişiyor.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 


Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bazen indirimlerde 30 civarı bir fiyata bulabiliyorsun. 2 kez alıp bitirmiştim, benimde sevdiğim bir üründü. Benzer arayışlar ve yeni ürün deneyişlerinde olunca tekrar almadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimler takip edilerek alinbilir bence.. Bloggerlar olarak surekli yeni urunler deneyip paylasiyoruz.. ama tabi vazi uruunler vazgecilmez oluyor. Yaz aylarinda daha sık kullanacagim bir urun benim.. tesekkrler zaman ayirdigin icin.. sevgilr:)

      Sil
  2. deneyeceğim en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.