The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

Günaydın

Yine deniz, hep deniz.. Sıkılıyor musunuz aynı tarz fotoğrafları görmekten bilmiyorum ama ben gerçekten çok seviyorum. Hep söylerim ''Sarılasım geliyor, içime sığdıramıyorum bu sevgiyi''diye. 
Eğer gerçekten sıkılıyorsanız yorum kısmına yazın lütfen.

Bugün size The Body Shop Argan serisine ait body butter ve vücut peelingini yorumlayacağım.



Öncelikle cilt tipimden bahsedeyim. Cildim özellikle kış aylarında fazla kuru, yaz aylarında kurudan normale dönük bir cilt tipi. Kış aylarında bacaklarımda, dizlerimde, dirseklerimde ve üst kollarımda pullanmalar olabiliyor. Kollarımın iç kısımdarında minik minik sivilcelenmeler de olabiliyor. Bu yüzden nemlendirme oranı yüksek şeyler kullanmayı tercih ediyorum.


The Body Shop Argan Vücut Peelingi


The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

Vücut bakımımda temizledikten sonra ilk adım peelingini anlatmak isterim ilk olarak. Ambalajı göründüğü gibi kapaklı. 200ml ve 50ml seçenekleri var bendeki 200ml.
Oldukça da bereketli ve ben haftada 2 ya da 1 kez uyguluyorum.

The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

Sitesinde ürün tanımı olarak;

''İçerdiği Yerel Ticaret ürünü olan argan sayesinde, kuru cildi yumuşatır ve ölü hücrelerden arındırır'' diyor.

Ürün jöle kıvamında içinde minik partiküller var. Bu partiküller cildi ölü deriden arındırıyor ve içindeki argan sayesinde de cildi yumuşatıyor. Bu etkisini gerçekten çok seviyorum. Ürünü arındırırken bile cildimdeki yumuşaklığı, pürüzsüzlüğü ve nemi hissedebiliyorum. Kokusu bir çoğuna ağır gelebilir belki ama ben rahatlatıcı etkiyi çok seviyorum. Özellikle gün içindeki yoğunluktan ve yorgunluktan sonra gerçekten çok iyi geliyor. 
İçinde bulunan partiküller o kadar minik ki cildimi kesinlikle acıtmadı ve tahriş etmedi. Ben ellerimle uygulama yapıyorum ama daha iyi bir peeling için eldivenler de kullanabilirsiniz. Bana yeterli geliyor.

The Body Shop Body Butter


The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

Ambalaj olarak peelingle aynı. Ve yine 200ml ve 50ml olanları var. Bendeki 200ml. 50ml'lik olan çantaya atmalık. Mini minicik. Hatta ondan da almıştım yakında bitenler yazıma koyacağım :)

The Body Shop Argan Serisi Body Butter ve Vücut Peelingi

Biraz mıncırdım ama kusura bakmayın :)
The Body Shop Argan serisindeki bu body butterı o kadar seviyorum ki. Aslında sevdiğim tüm vücut ürünlerini kullanasım geliyor :) Sıraya dökemiyorum her duş sonrası hangisini kullansam diyorum. Kesinlikle bir vücut kremi, losyonu hastalığım var benim:) Şimdiye kadar da çoğunlukla hep doğru tercih yapmışımdır bu konuda. Bunda da yanılmadım. Tam oda sıcaklığındaki katı yağ kıvamında. Ama sürdüğünüz anda kayboluyor, kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Resmen cildim yutuyor ürünü. Zaten argan yağı nam salmış bir yağ. ''Yağların Kraliçesi'' unvanını boşuna almamış. Her şeye faydası var.
The Body Shop Argan serisindeki bu body butter sürüldükten sonra kesinlikle yapış yapış bir his bırakmıyor (hiç sevmem) ve kesinlikle dokunduğunuzda yumuşacık bir his veriyor. Onu bide şöyle de anlıyorum. Benim tırnak etlerim kuruluktan sertleşir, ellerime de uyguluyorum ve tırnak etlerimde bile yumuşaklık hissediyorum. Hani hala o etler sert sert gelmiyor. Suda bekletilmiş gibi oluyor.
Bana göre kokusu da çok güzel ve gerçekten rahatlatıcı. Serinin diğer ürünlerine de bakacağım. Ve almaya da devam ettiğim bir seri. Eğer gerçekten kuru cildiniz varsa buna mutlaka bakın. Üstelik The Body Shop sürekli kampanyalar yapan bir marka. 3 al 2 öde, %50 indirimler gibi bir çok kampanyaları var..

Ürünlerin indirimsiz fiyatları ve linkleri şöyle

The Body Shop Argan Yağlı Body Butter : 200ml 49,90TL- 50ml 17,90TL
The Body Shop Vücut Peelingi : 200ml 49,90TL- 50ml 17,90TL

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 


Esy







Bunlar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. Tam tersi fotoğraflarını gördükçe içim açılıyor :)) İçerisinde argan bulunması çok güzelmiş ben daha önce kullanmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook tesekkur ederiiiim :*
      Denemeni ineririm. Ama tabi koku konusunda bilemiyorum. Magaza varsa orda bu bakip alabilirsin. Ta da 50ml lik olanda.. su sira indirimde var ;)

      Sil
  2. body butterı almıştım ama peelinge şans vermemişim bakayım ona da..

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflar harika Esra'cım, içim açılıyor :)
    Argan serisi benim de favorim... Harika nem veriyor. Kuru cildime en iyi gelen kremlerden body butterı... Peelingini hiç denemedim, onu da deneyeyim kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok sevindim Blana:) cok tesekkur ederiiim.. peelingi de cok guzel icidki partikuller cok minik kum tanesi gb. Severin umarim sende. Body butter gercekten bir harika

      Sil
  4. Merhaba Esra;
    Deniz aşığı biri olarak ben de yazından önce fotoğrafı görünce ne güzel olmuş demiştim ;)
    Öyle güzel bir anlatım olmuş ki bir anda ürünü sevdirdin
    Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim. Zaman ayirdigin icin de.. 😘😘

      Sil
  5. çok güzel görünüyor. mutlaka almak istediğim tbs ürünlerinden biri!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hep ertliyodum. Gerci online site yoktu o zamanlar. Daha once Trendyol'dan aliyordum. Artik online site acilinca ordan...

      Sil
  6. Peeling cok dikkatimi çekti aslında fiyatları da uygun bakmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan Tbs indirimde.. Umarım seversin sen de :)

      Sil
  7. Deniz benim de vazgeçilmezim ruhumu ve bedenimi dinlendiriyor... Body shop ürünlerini çok severek kullanıyorum argan serisini de deneyeceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen.. Çok farklı hisler uyandırıyor bende de deniz.. Umarım seversin bunu da.. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

      Sil
  8. Denize bayılıyorum saatlerce izleyebilirim :) gule gule kullanin bende merak ediyordum tesekkurler yazi icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için.

      Sil
  9. Fotoğraflar çok güzel. Bu ürünleri kullanmadım açıkçası. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim beğenmene :)Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :*

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.