Yves Rocher UV Beauty Shield 50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Yves Rocher UV Beauty Shield 50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Günaydın

Bugün size yaklaşık 1,5 ay önce satın aldığım ve aldığımdan beri her güneşe çıkmadan önce cildime uyguladığım Yves Rocher 50kf yaşlanma karşıtı koruyucu yüz kreminden bahsedeceğim.

Ben beyaz tenli ve lekelenmeye oldukça müsait bir tene sahibim. Özellikle sırt ve omuz bölgemde bilinçsizce bronzlaşmamdan dolayı (Eskidendi, çok eskiden) inanılmaz lekeler ve ''ben''lerim var. 
Üniversite yıllarıma kadar bronzlaşmayı seven, bronzlaşana kadar kırk takla atan ben artık hiç sevmemeye başladım. Artık yüksek koruma faktörlü ürünler kullanıp, şemsiye altından denize girmek dışında kesinlikle çıkmamaya çalışıyorum.

Yüzüm için ürün kullanıyordum fakat kullandığım ürün yeterli olmamıştı. Bu yüzden kış boyunca güneş lekelerimi geçirebilmek için baya uğraştım. Şuan lekem yok ve oluşmasını da istemiyorum.
Bu yüzden başka koruyucu kremler araştırmaya başladım ve Yves Rocher'nın 50 koruma faktörlü yaşlanma karşıtı koruyucu yüz kremini gördüm. 

Yves Rocher UV Beauty hem UVB ışınlarına karşı 50 KF hem de UVA ışınlarına karşı PA+++ seviyesinde koruma sağlıyor.


Yves Rocher UV Beauty Shield 50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Ambalaj üzerinde her ne kadar akışkan (Fluid) yazsa da ürün daha kremsi bir yapıda.  Yapı olarak ince ve hafif olsa da biraz yağlı bir ürün. Sürüldüğünde ciltte hafif bir yağlı his bırakıyor. Bu yüzden yoğun sıcaklığın olduğu zaman dilimlerinde ''off çok sıcak'' dedirterek yüzümü silme ihtiyacı hissettirdi. Bu yüzden özellikle yağlı ciltlere göre olmadığını düşünüyorum. Bazı karma ciltler de bu kremden hoşlanmayabilirler.

Yves Rocher UV Beauty Shield 50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Kokusunu çok sevdim, kesinlikle rahatsız etmiyor. İçerisinde bulunan karite (Shea) yağı sayesinde cildi çok güzel nemlendiriyor. Bu yüzden extra bir nemlendirici sürme gereksinimi hissetmiyorum. Fondoten altına uyguladığım zamanlarda da kesinlikle hiç bir problem yaşamadım. Herhangi bir hassasiyet, sivilce gibi olumsuz bir etki de görmedim.
Krem uygulandığında beyaz tabaka şeklinde kesinlikle durmuyor. 
Koruyuculuğu ise gerçekten bana göre çok iyi. En ufak bir güneş görmemde cildimde lekeler oluşur. 4-5 saat tazelemeden durduğumda bile herhangi bir leke oluşmadı. Hatta bu fotoğrafları çekerken çocuklarla birlikteydik ve inanılmaz bir sıcak vardı. ''Bugün bu lekeler oluşmazsa bu krem benim için tamamdır'' dediğimi hatırlıyorum.

Hatta geçenlerde çıkarken krem sürmeyi es geçtim anneme gideceğim diye. (Yürüme mesafesi 3dk) Minicik bir leke belirdi. Üstelik saat 17:00 sularıydı. Akşam güneşi diyip geçmemek lazım. Neyseki çok hafif ama benim gözüme geliyor.


Her ne kadar kremin koruyuculuğunu sevsem de bıraktığı yağlı hissi malesef sevemedim. Özellikle yaz aylarının yüksek sıcaklıklarının yaşanacağı aylarda başka bir koruyucu krem arayışına gireceğim.

Bahar ayları ve düşük sıcaklıklar içinse bana uygun bir krem.


Yves Rocher UV Beauty Shield 50 KF Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi

Yves Rocher UV Beauty Shield 50Kf koruyucu yüz kreminin birde cilt tonunu eşitleme özelliği varmış. Bakalım o leke gidecek mi? O da giderse burdan tekrar güncelleyeceğim yazımı. 


Ürün 30ml İndirimsiz fiyatı:67,90TL


Almak isterseniz Burdan ulaşabilirsiniz.


Umarım fikir verebilmişimdir.


Sevgiler 



Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

26 yorum

  1. Ben de yeni bir güneş kremi aldım bu hafta başında. Yves rocher mı tercih etsem diye düşünüyordum mutlaka başka seçenekleri de mevcuttur ama 40 derece sıcakta hafif parlayan, rahatsız eden ürünleri kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. Ben şu anda aldığım güneş koruyucudan önce avene emulsion kullanıyordum tavsiye ederim yağsız emilimi kolay,koruması yüksek ve termal su içerikli. :) Bol güneşli günler dilerim💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende öylesi durumları hiç sevmiyorum. Yaz aylarını çok seviyorum hiç yakınmam ama aşırıcsıcaklarda bu tarz ürünler daha da bir bunaltıyor, sanki üzerime bir kat daha giysi giymiş gibi hissediyorum. Aslında aklımda bi Avene var bir de Actinica.. Teşekkür ederimm tavsiye ve zaman ayırdığın için... Bol güneşli ve denizli günler olsun :)

      Sil
  2. ben sebamed kullanmıştım bir ara allahım o neydi cildimi mahvetmişti resmen :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebamed geçen sene çocuklara kullandım.. Tabi bebekler için olanını kullandım.

      Sil
  3. ben de iki aydır bunu kullanıyorum, karma ciltli olmama rağmen çok sevdim aşırı parlama yapmadı. t bölgemden hafif pudra ile geçince sorun kalmıyor. güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten çok severek kullanıyordum bende.. Şimdilerde cilt tipim karmaya dönünce, bir de yağlı bitişi olunca başka ürün arayışına girdim. Aşırı parlama yapmadı bende de ama yağlı bitişi rahatsız etti. Pudra kullanmayı da pek sevmiyorum :( Teşekkürler zaman ayırdığın için..

      Sil
  4. snapte gordum yenı yazı varmıs kostum geldım:)yaglı cıltlılere uygun olmayacagını dusunduğum ıcın tercıhımı la roch posay den yana kullanmıştım.Cok guzel bır yazı olmus elınıze sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. : ) hosgeldiiin. Tesekkur ederim zaman ayirdigin icin :*

      Sil
  5. esra senin adına swvindim, karma cilt benim ki, granierden memnunum, blana da onay verdi 😂😂😂
    Ben de senin gibiydim young adult iken bronz olmak için can atıyordum, simdi yoğurt gibi sürüyorum sahilde iken 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa aynen resmen boca ediyorum kremi.. ama gölgede bile yanmayı beceriyorum bazen.. Teşekkür eederim neşe kattın :)

      Sil
  6. Esra'cım bu kremi ben geçen sene kullandım. Senin hissettiğinin aynısını hissettim, kremin yapısı gerçekten ağır. Ben de bir tüp bitirmiş ve tekrar satın almamıştım. Korumasını çok beğenmiştim ama... Yves Rocher'ın tüm güneş kremleri (kullandıklarım) beni rahatsız etti zaten, hep ağır ve yapışkan hissettirdi. Bu sene Lancome 50+ PA++++ olan güzellik bazını kullanıyorum, şimdilik memnunum ama yoğun güneş altında henüz deneyimleyemedim. Fakat yapısı incecik ve makyaj bazı olarak da kullanılıyor. Ellerine sağlık... Öpüyorum <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim zaman ayırdığın için. Bu kremde çok övgü alıp markaya olan sepatikliğimi de göz önünde bulundurmustum o an ve 1 alana 2. %50 indirimle olan kampanyasından faydalanmıştım. Keşke almasaymışım dedim 2 tane. Şimdilerde bende yeni bir ürün arayışındayım. Ona da bakayım ben.

      Sil
  7. Fiyatı biraz daha pahalı olunca düşündürmüştü karma cildimle uyuşmayabilir sanırım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen sevmeyebilirsin. Hatta bgn oldukça nemli bir hava vardı ve baya yağlandırdı.. Ki bu kadar yağlanmaz normalde cildim

      Sil
  8. Benim de cildim karma o zaman uymayacaktır, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. yağlı his bırakıyorsa hiç bana göre değil demek ki şu anda iki farklı güneş koruyucu deniyorum ikisi de blogda olacak yakında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakla bekliyorum.. Bu ara yeni ürün arayışındayım teşekkürler :)

      Sil
  10. bıraktığı yağlı hissi dedin ve benim için bu hikaye bitti bile ...
    sıcakta bir de o his ...
    yok ben almayayım ...
    Detaylı bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen.. Sıcakta çekemedim ben :) Teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

      Sil
  11. Ben beyaz tenli degilim ama lekelenme oluyor buna bir bakayim.

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar , lekelerinizi nasıl geçirdiniz bununla ilgili bir yazı yazsanız? Bende çok beyazım lekelerden çok muzdaribim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bilge, zaman ayirdigin icin cok tesekkur ederim. Bununla ilgili notumu aldim. En kisa surede yazimi paylasacagim. Sevgiler

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.