Yves Rocher Noix De Coco (Hindistan Cevizli) Parfum

Yves Rocher Noix De Coco (Hindistan Cevizli) Parfum

Günaydın

Yves Rocher markasını paylaşımlarından çok sevdiğimi ve sıklıkla tercih ettiğimi anlamışsınızdır. Bunda tüm ürünleri olmasa da çoğu ürünlerinin paraben içermeyişi ve dermotolojik olarak test edilmesi. 

Bugün size her sıktığımda ''Ne sürdün? Güzel bir şey kokuyor senden mi geliyor? Ne kadar güzel bir koku.'' şeklinde güzel dönüşler aldığım bir parfümden bahsedeceğim. 


Yves Rocher Noix De Coco. Hindistan cevizli parfüm


Bendeki 100ml
Öncelikle bunun EDT olduğundan bahsetmek isterim. EDT yoğunluk oranı orta seviyede olan, koku oranı %10'a kadar olan, hafif, yaz ayları ve günlük ağır kokulardan hoşlanmayanlar için ideal bir parfüm çeşitidir.
Ben kokuya karşı fazlasıyla hassas olduğum için her parfümü kullanamıyorum. Çoğu parfüm ağır gelerek baş ağrıma sebebiyet verebiliyor malesef. Bu yüzden bu tarz kokular ve vücut spreyleri tercih sebebim oluyor.

Kokularda oldukça seçici davranırım bu yüzden değişiklik gösterebiliyor. Bazen çiçeksi kokuları severken bazen hiç sevmiyor olabiliyorum :)
Ama her daim bir vanilya kokusu ve bir hindistan cevizi kokusu favorilerim arasındadır. 
Ben bunu almadan önce vanilyayı çok sevdiğim için ona yönelsem de tercihimi bu sefer hindistan cevizinden yana kullandım. 
Yves Rocher Noix De Coco tamamen bir yaz kokusu. O kadar güzel hafif bir kokusu varki anlatamam. Sürekli pıstlatasım geliyor. Çok fazla kalıcı olmamasına rağmen 2-3 saat beni idare ediyor. Koku konusunda çok cömert olmama rağmen hala bu şişe bitmiş değil:) 
İçinde Malezya Hindistan Cevizi bulunuyormuş.  Kokuyla birlikte hiç gitmesem de Malezya Adaları'nda hissediyorum kendimi. İnsan hayalleriyle de yaşamaz mı?
Eğer hindistan cevizini, yaz aylarını, kumsalı, denizi seviyorsanız benim gibi mutlaka Yves Rocher Noix De Coco EDT parfume bir şans verin. Üstelik şimdilerde bu parfümün şişesi yenilendi. Ambalajı tam bir çevre dostuymuş. Geri dönüşümlü ambalajda. Haftasonu baktığımda kokusunda değişiklik farketmedim. Sanırım sadece ambalajları ve fiyatları değişti.

Yves Rocher Noix De Coco 100ml ürün fiyatı indirimsiz 59,90TL


Yves Rocher Noix De Coco (Hindistan Cevizli) Parfum

Bu da ürün içeriği.

Umarım fikir verebilmişimdir.


Sevgiler 



Esy.








Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. Hindistan cevizli kokuları normalde de severim siz böyle anlatınca ben iyice merak ettim :)) Gittiğimde bakıcam kokusuna :) Mutlu bayramlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o kadar seviyorumki anlatamam. Haftasonu vanilyali olani da kokladim. Ona da bayildim. Ve kalociligi cok iyi vanilyali olanin 😊 iyi bayramlar😙

      Sil
    2. Aynen o kadar seviyorumki anlatamam. Haftasonu vanilyali olani da kokladim. Ona da bayildim. Ve kalociligi cok iyi vanilyali olanin 😊 iyi bayramlar😙

      Sil
  2. Hindistan cevizi kokuları çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cok guzel bende ckk seviyorum bu tarz kokulari

      Sil
    2. Kesinlikle cok guzel bende ckk seviyorum bu tarz kokulari

      Sil
  3. Yves de fiyatlar değişmiş Esra, bugün gittim iki güne bir soluğu orada almaya başladım, taktım ürünlerine, bayram indirimi de olunca aile boyu coştuk diyebilirim =))
    Hayalsiz olur mu? olmaz...
    Vanilya kokulu vücut spreylerine taktım ben de bu yaz =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunllarin fiyatlari degismis evet. Ama guncel fiyati yazip yaziyi gunceledim. Vanilyali olanin kokusu baya kalici ve ben cok sevdim. Zaten vanilya kokusunu cok severim. Bu markayi bende cok seviyorum gercekten. Her urunu iyi cikmiyo ama cogu aldigimi sevdim

      Sil
  4. Hindistan cevizi varsa kesin bakarım teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  5. Bunlara ben de çok bakıp, sıcakta kokuları ağırlaşır mı diye cesaret edememiştim. İlk fırsatta bir tane edineyim Esracım❤️❤️ Mutlu bayramlar❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle agirlasmiyor Blana. Bende ozellikle yaz aylarinda ahir kokulari sevmiyorum. Sana da mutlu bayramlar

      Sil
  6. http://www.herseydenkonusmali.com/2016/07/bakim-makyaj-bloglari.html buradan senin blogunu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben sanirim takipteyim sizi... hosgeldiniz tekrar..

      Sil
  7. Benimde ağır parfümlerle aram hiç iyi değil migrenimi azdırıyor. Bu kokuyu deneyeceğim. Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takipteyim yeni açtığım bir bloğum var sevgiler. http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevilay bu kokuyu cok severek kullaniyirum umarim seversin sende. Hayirli olsun blogun geliyrum

      Sil
    2. yves rocher ın şampuanını kremlerini falan kullanıyorum ama parfümlerini denememiştim. Bu yazıdan sonra deneyeceğim.

      Sil
  8. Hiç denemedim parfümlerini Esra, sanırım bi ziyaret şart oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazi parfumleri bana agir geliyor ama aralarinda 3 tanesi benim kalemim. Biri de bu. 4.yu de kesfettim ama kis aylarinda deneyecegim. Umarim seversin. Yaz boyunca elimden dusurmedim

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.