Toni & Guy Deniz Tuzu Etkili Sprey (Sea Salt Spray)

Toni & Guy Deniz Tuzu Etkili Sprey (Sea Salt Spray)

Günaydın


Bu soğuk kış gününde bu fotoğraflar biraz iç çektirecek biraz da içinizi ısıtacak. Ama bana sadece iç çektirdi itiraf ediyorum :)

Bugün size geçtiğimiz yaz keşfettiğim ve denemek için sabırsızlandığım bir üründen bahsetmek istiyorum.

Toni&Guy Deniz tuzu etkili sprey.


Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyini bir çok yerde görüyordum ve olumlu etkilerinden dolayı da oldukça merak etmeye başlamıştım. Bir Gratis indiriminde bu merakıma yenik düstüm ve ürünün 75ml'lik boyunu satın aldım. 

Ürünün özellikleri şöyle; hafif bir tutuş ile saçları şekillendirirken, saçlara hacim ve dolgunluk verir. Her saç tipi için uygun olup, denizden henüz çıkmışcasına belirgin, dalgalı ve doğal bir görünüm yaratır.

Toni & Guy Deniz Tuzu Etkili Sprey (Sea Salt Spray)


Benim saçlarım ince telli, düz, seyrek ve oldukça hacimsizdir. Hal bölye olunca dolgunluk ve hacim vaadi olan saç ürünlerine karşı ayri bir zaafım var. Bir de üstüne yaz aylarında saçlarıma şekil vermekten bunalınca bu tarz spreyler kurtarıcım olabiliyor. 

Bu yaz tatil için valiz hazırlarke  "bir de saçlarımla uğraşmak gerçekten vaktimi alacak" dedirtti. Bu yüzden saç fırçaları, fön makinesi, düzleştirici ve maşa yerine sadece minik bir Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyini attım valize. Sanırım hayatımda ilk kez bu kadar kısa surede saçlarımı şekillendirdim. 

Size bir sır vereyim mi? Bu sprey gerçekten harika. 

Kokusu bir kere tam bir yaz kokusu. Bana daha önce kokladığım ama adını bir türlü hatırlayamadığım bir erkek kokusunu hatırlattı. Ama ben çok sevdim ve rahatsız edici bir kokusunun olmadığını düşünüyorum. Saçlarıma boca etmeme rağmen 75ml' lik ürünü 7 günlük tatilde bitiremedim.  
Uygulama yöntemim ise şu şekildeydi. Duş sonrası havluyla nemini aldiğim saçlarıma Toni&Guy deniz tuzu etkili spreyi eşit miktarda uyguladım. Daha sonra başımı öne eğip hiçbir şey kullanmadan saçlarımı avuç içime alarak yukarı doğru mıncıkladım. :)
Başımı yukarı kaldırdığımda tam istediğim gibi bir görünüm kazandım. Saçlarım sanki dalgalıymış gibi bir havalı bir havalı... Sanki ben ben değilim. Deniz tuzu etkili olmasına rağmen saçlarımı kesinlikle sertleştirmedi. En sevdiğim yönlerinden biri de bu oldu. 


Toni & Guy Deniz Tuzu Etkili Sprey (Sea Salt Spray)


Tek eksi yanı içeriğinde paraben bulunuşu:(

Toni&Guy deniz tuzu etkili sprey benim için kesinlikle almaya devam edeceğim bir yaz ürünü. Fiyat olarak biraz yüksek olsa da indirimlerde tadından yenmiyor.

Siz bu ürün hakkinda ne düşünüyorsunuz? Daha önce kulladınız mı?  Cevaplarınızı bekliyorum.

Umarım yazımı ve fotoğraflarımı beğenmişsinizdir.

Sevgiler Esy.









Bunlar da ilginizi çekebilir

24 yorum

  1. Çok severim bu ürünü özelliklede yazın çok kullanıyorum güle güle kullan 😊 Bloğuma da beklerim sevgiler 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok sevdim gercekten. Yaz aylarinda tam bir kurtarici urun. Takibe aldim blogunu da😘😘

      Sil
  2. Bu ürünü ben de çok seviyorum Esra'cım, özellikle yazın şahane😍 Organix de çıkarmış bir sea salt sprey, onunki argan yağlı; yaza bir de onu denemeyi düşünüyorum. Bu arada fotoğraflara ben de iç geçirdim🙈 Güle güle kullan canım, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Blana.. yaz icin sahane bir urun. Organix'i cok merak edigyirum. Sanirim bu yaz ben de deneyecegim onu 🙈🙊 yaz gelsin bir an once😘😘😘

      Sil
  3. hem merak ediyorum ama indirimde denk getiremiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa umarim bir ara denk getirebilirsin.. ben bir dahakine buyuk boyunu satin alacagim. Ama bu da o kadar guzelki tam cantaya atmalik

      Sil
  4. Saç ürünlerini yorumladığını görünce ayrı seviniyorum Esy'mm çünkü saç tipimiz aynı ve önerdiğin ürünlerden memnun kalıyorum :) Deniz kokusuna bayılan biri olarak ilk indirimde alacağım saç ürünü oldu, emeğine sağlık güzelliğim <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryemcim cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin. Ve cok sevindim onerdigim urunleri sevmene. Umarim bunu da cok seversin ki ben sevecegini dusunuyorum. Cok optum😘😘

      Sil
  5. merhaba tatlı blogunuzu yeni keşfettim :) takipteyim. bana da beklerim sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. ben her yaz ve bahar aylarında çok severek kullanıyorum =) kokusu ve verdiği doğallığı çok seviyorum. yine ne güzel yazmışsın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokusu acayip hosuma gidiyo.. tesekkur ederim kuzum😘😘

      Sil
  7. Bunu not edeyim benim de saclarim cok ince telli ve hacimsiz. Yazin hiç sekil almiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin Derya, zaman ayırdığın için teşekkür ederim

      Sil
  8. Bunu hep merak ediyordum Esra'cım ama düz saçlarda işe yaramaz diye düşünüyordum. Saç tiplerimiz benziyormuş sende yaradıysa bana da iyi gelebilir. Sevindim valla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyordum Gökçe. Umarım sende benim kadar seversin. Yazın artık saç yapmama gerek kalmıyor :)

      Sil
  9. Kokusu cok hos gercekten, ben saclarim duzken verim alamadim ama perma yaptirdiktan sonra kullaninca cok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokladigimda direk yaz mevsimine godiyorum🙊 kivrcik saclarda cok etkili olur gercekten.. tesekkur ederim zaman ayirdigin icin 😘😘

      Sil
  10. O çektiğin fotoğraflar bundanmış demekki

    YanıtlaSil
  11. Yanıtlar
    1. Gercekten cok guzel bir urun.. hele o kokusu🤗🤗🤗

      Sil
  12. Merhaba blogger arkadaşlarım sitenizin scriptini degiştirmek isterseniz Buradan en güzel temaları bulup ücretsiz bir şekilde bulup indirebilirsiniz

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.