Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Merhaba

Bu çekimler sayesinde yaz mevsimini bitirmemeye kararlıyım. Üstelik o güzel rengi ve mis kokusuyla Ogx de kararlı💙💙

Ogx O2 İnce telli saçlar için hacim veren şampuan ve tonik spreyi yorumlayacağım bu yazımda.

İlk tanışmam Ogx'in İnstagram sayfasındaki bir paylaşımla oldu. Maviye olan tutkunluğumu beni takip edenler biliyordur. Adeta kapıldım 🙈 Özelliklerine baktığımda da aradığım şampuan olabilir diyerek Kozmela online sitesinden Şampuan ve Tonik Spreyini sipariş verdim.

Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Ogx O2 İnce Telli Hacim Veren Şampuan Vaadleri;

Oksijen teknolojisi ve Cloudberry Yağı ile zenginleştirilmiş hafif karışımlı bu fresh formül; cansız ve sönük saçlarınızı nemlendirmeye, volüm vermeye ve saçlarınızın nefes almasına yardımcı olur. A, C ve E vitamini içerir.

Ogx O2 İnce Telli Hacim Veren Tonik Sprey Vaadleri;

Yer çekimine meydan okuyan hidrasyon ve oksijen karışımlı bu hafif formül, saçlarınızın daha havalı görünmesine yardımcı olur. Her zaman her yerde ipeksi ve göz alıcı bir görünüm sağlarken, saçları ihtiyacı olan neme kavuşturur.

Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Saçlarımın seyrek, ince telli, cansız ve hacimsiz olduğunu düşürsek, bu seriyi denemek için ne kadar heycanlandığımı tahmin ederbilirsiniz. Bunun yanında saçlarım geçirdiği boya ve ısıl işlemlerden dolayı her ne kadar kuru olsa da yağlamaya da oldukça müsait. Bir bakıma özellikle uçları oldukça nemsiz


Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Öncelikle şampuandan bahsetmek isterim.
Ambalajı benim çok hoşuma gitti. Şeffaf mavi renkte, jel kıvamında bir şampuan. Kokusu mükemmel. Tam bir yaz kokusu diyebilirim. Ürün gayet güzel köpürüyor ve saçlarımı asla sertleştirmiyor. Yağdan, kirden ve öncesinde uyguladığım saç yağlarından inanılmaz güzel arındırıyor. Ben saç kremi kullanmıyorum fakat tarama esnasında biraz saç kremine ihtiyaç duyuyorum. Saçlarımı kuruladıktan sonra saç diplerimin gerçek anlamda nefes aldığını çok net hissedebiliyorum. Özellikle bu his beni en çok şaşırtan şey oldu. Buna bağlı olarak da hacimlendiğini söyleyebilirim. 
Ürün miktari 385ml olmasına rağmen yaklaşık 1.5ay kullandığımı söyleyebilirim. Fiyat konusunda bir çok online siteye göre farklılık gösterebiliyor. Araştırarak almanızı tavsiye ederim. Öneri olarak Kozmela, Dermomarket ve Turuncukasayi verebilirim.


Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

Özellikle bakım ürünlerinde  benim gibi özenli davranıyorsanız  bu şampuanın içeriğinin temiz olduğunu söyleyebilirim. Teyit için kimyager olan Zonguldak Fotoğraf hesabının yöneticisiyle de irtibata geçtim. 
Zaten Ogx şampuanlarda Sls, Sles, paraben ve sülfat bulunmuyor. 

Tonik sprey de tıpkı şampuan gibi kokuyor. Her duş sonrası saçlarıma uyguladığımda kokusunu daha kalıcı hale getiriyor, saçlarımı birbirine yapıştırmadan, ağırlaştırmadan yumuşacık yapıyor. Saçlarımın daha hacimli durmasında önemli bir rolü var. 

Üstelik tonik spreyi kullandıkça farkettimki saçlarımın elektriklenmesini kontrol altına aldı. Özellikle bebek saçlarım daha da yatıştı, daha düz bir hale geldi.  
Ürünü uygulamadan önce şişeyi iyice çalkalayıp çift fazlı spreyin birbirine karışmasını sağlıyorum. Daha sobra nemli ya da kuru saçlarıma 5cm uzaktan püskürtüyorum. Daha sonra saçlarıma şekil veriyorum.
Her 2 ürün sayesinde saçlarımın daha geç yağlandığını, neme daha doymuş olduğunu söyleyebilirim. Saçlarımda herhangi bir irritasyona, dökülmeye ve kepeklenmeye sebep olmadı.


Ogx O2 İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Şampuan ve Tonik Sprey

İçeriği de yine şampuan gibi temiz içerikli. Saç için herhangi bir tehditi yok. Fakat sevgili Zonguldak Fotoğrafın söylediğine göre cilde temas etmemesi gerekiyor. 

Tonik sprey için tek olumsuz düşüncem uygulama mekanizması oldu. Belki bendeki şişesinde problem vardır bilemiyorum ama bazen tutukluluk yapıyor ve mekanizmaya basarken ürün homojen çıkmıyor.
Bunun dışında seriyi inanılmaz sevdim ve hatta şampuanın 2. şişesine geçtim.

Ogx O2 İnce telli saçlar için hacim veren şampuan ve tonik sprey için düşüncelerim bu şekildeydi.

Umarim fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy.


Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. daha önce coconut ve e vitaminli olanı denemiştim güzellerdi :)

    YanıtlaSil
  2. ben yeşil renkli yani bambu içeren şampaunı denemiştim o da yağlı saça ekstra hacim vaat ediyor ama anladığım kadarı ile bu daha başarılı indirimde alıp deneyeyim bakalım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bende cok merak ediyordum ama once buna firsat vermek istedim. Umarim sende memnun kalirsin💙💙

      Sil
  3. Şampuan benim saçlarıma yeterli gelmemişti (baya kuru benim saçlar); ama tüm Ogx şampuanlar gibi onu da sevmiştim. Tonik spreyi ise epey merak ettim. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok kuruysa evet yeterli gelmeyebilir onu belirtmeyi unutmusum ya.. bu seriyi cok sevdim ben💙💙 cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin, sevgiler💙💙

      Sil
  4. Tonik spreyi merak ettim. İndirimde denk gelirsem alacağım. Görseller muhteşem olmuş canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim kuzum umarim sversin sende💙💙

      Sil
  5. Bu markayı denemek isteyip fiyatına değer mi diyerek ürünlerini bırakıyorum Esy'mm :D Yorumundan sonra deneyeceğim, fotoğraflar harika bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum mutlaka dene..icerigi tertemiz ben cok memnun kaldim bu serisinden👌🏻👌🏻umarim seversin sende💙💙

      Sil
  6. Eşimin sürekli gittiği ama nedense almadığım bir marka. Bu yazı ve saç tiplerimizin aynı olması heveslendirdi beni.
    Bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim seversin.. sampuanda en cok sevdigim sey saclarimi kirden ve yagdan cok iyi arindirmasi👍🏻👍🏻 tesekkur ederim😘

      Sil
  7. O fotoğraflara nasıl bayıldım anlatamam...insanın şu mevsimde içini ısıtıyor yahu...

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Umarim seversin sende.. zaman ayirdigin icin tesekkur ederim💙💙

      Sil
  9. Çok güzel yazmışsın kızım. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Saç yapımız aynı, tek fark ısıl işlem çok geçirmiyorum ve boyamıyorum.Hacim vermesi ve yağı alması hoşuma gitti, mutlaka aklımda olsun, incelenecek ürünlerin arasına girdi, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyatmaman ne kadar guzel... keske bende boyatmasaydim dedim hep... malesef 1 kez boyayinca eskiye donus cok zor oluyor. Hatta bende bu olamadi☺ umarim denediginde seversin sende.. cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin😍😘

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.