Urban Care Kuru Şampuan Serisi | It's So High, Bloom Baby Bloom, Go Nuts With Coconut

Urban Care Kuru Şampuan Serisi | It's So High, Bloom Baby Bloom, Go Nuts With Coconut

Herkese merhaba

Uzun süredir yazılmayı bekleyen bir seriyi yorumlamaya çalışacağım bugün sizinle. 

Urban Care Kuru Şampuan Serisi

Çıktığı gün "Sonunda!" dediğimi hatırlıyorum. Ve o kadar övgüden sonra önce hindistan cevizli olanı daha sonra da "belki aradığımı diğerlerinde bulurum" diye serinin diğer kuru şampuanlarını satın aldım.

Ve ilk önce Go Nuts With Coconut yani hindistan cevizli olanını denediğim için yazısını da ayrıntılı yazmıştum. Malesef onu hiç beğenmemiştim. Belki diğerleri bana göredir diye de bir indirim zamanı gidip satın aldım. Çünkü çıktığından bu yana bir çok blogger ve youtuber almamız için ısrar ediyorlardı. Hatta acaba ben mi anlayamadım diye düşünerek Go Nuts With Coconut olanının seyahat boyunu tekrar satın aldım.

Bir kuru şampuandan beklentimiz saçlarımızı yıkayamadığımız anlarda günümüzü kurtarması. Saçların ağırlaştığı, yağlandığı zamanlarda uyguladığımızda hacimli, temiz görünüm vermesi. Bu kadar net🙈

Urban Care Kuru Şampuan Serisi | It's So High, Bloom Baby Bloom, Go Nuts With Coconut

Urban Care Kuru Şampuanların 3'ünü de kurallara uygun kullandım. 3'ünün de kokuları muhteşem. Özellikle Go Nuts With Coconut benim koku konusunda favorimdi. Aynı şekilde It's So High ve Bloom Baby Bloom da harika kokuyor. Ve bu anlamda oldukça kalıcılar. 
Fakat kuru şampuan olarak 3'ünün de bir etkisini göremedim. Beyaz kalıntı asla bırakmıyorlar ama şişeyi yarısına kadar indirsem de sadece saçlarıma koku sıkıyormuşum gibi bir his uyandırıyorlar. Ve evet saçlar mükemmel kokuyor. Ama o kadar! 
Yani o kadar anlık bir temizlik görüntüsü oluyor ki bir kaç dakika sonra saçlar tekrar eski haline geliyor. Hacim asla vermiyor ki benim saçlarımda başka markanın kuru şampuanının etkisi görüyorum. 

Beni gerçekten çok üzen bir seri oldu. Bu kadar övgüden sonra insan cidden bekliyor haliyle. Bu yüzden Urban Care Kuru şampuan serisini önermiyorum.

Hatta marka bu seriden sonra renkli kuru şampuan serisi de çıkardı. Ama malesef bu deneyimden sonra elim pek varmıyor.

Umarım bir fikir verebilmişimdir.

Sevgiler


Esy.

Bunlar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. Bende hindistan cevizli olanı var, zor günler için almıştım. Normalde kuru şampuanı sevmem çünkü. bir kere kullandım fena değildi ama çok da bir şey diyemiceğim. sevgiler. canım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kokusu cok guzel.. Malesef ben hic etki goremedim. Sevgiler💙

      Sil
  2. çok doğru bir yorum yapmışsın hem pahalı hem de pek iş görmüyor bunun yerine daha uygun fiyatlı isana alıyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ya.. cok uzdu o kadar iyi yoruma🙈😘

      Sil
  3. Esy'cim, seni öyle iyi anlıyorum ki! Ben de aynı hislerle Coconut olanını aldım önce ve kokusuna aşık oldum. Ama yok yani, saç parfümünden öte bir etkisi yok. Öyle olunca da diğer çeşitlerini almaya elim gitmedi; ben Elidor'umla mutluyum :))) Demek ki neymiş? Para karşılığı ürün tanıtımı yapan fenomenlere çok da inanmamak lazımmış... ne yazık ki bu piyasanın geldiği durum bu; yazık yani, kendilerinin de başkalarının da adını karalıyorlar :( Çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asik olunmayacak gibi bir kokusu yok ki😏 Keske etkisi de iyi olsaydi. En azindan onun iyi olsaydi. Her bittiginde alirdim. Co kadar sevmistim kokusunu.. Ya gercekten inanamiyorum onca sahane yoruma🙈 Hayir yani etkisi yok sactan saca farkedebilecek bir urun de degil yani😁 cok tesekkur ederim. Sevgiler💙💙

      Sil
  4. Kuru şampuan kullanmayı pek tercih etmiyorum ama zor durumlarda elimin altında dursun diye bir tane almak istiyordum. Aklımda çok övülen Go Nuts With Coconut vardı ama sırf kokudan ibaretse iyi ki almamışım. Başka markalara bakacağım ben de :) Faydalı yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor durumlarda gercekten kurtarici oluyor. Ama bu seri o degil... Sessizce uzaklas yanindan🙈 Tesekkur ederim bende. Sevgiler💙💙

      Sil
  5. Şimdiye kadar hiçbir kuru şampuanı beğenmedim. Saçımı çok kötü yapıyor bu ürünler:(

    YanıtlaSil
  6. sanırım kuru şampuan kullanmayan bir ben kaldım 🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha bu kurh sampuan zaten usenenler icin🤓🙈😂

      Sil
  7. Urban Care kuru şampuanları merak ediyordum bu yorumdan sonra almam ben Avon'un kuru şampuanını acil durumlarda kullanıyorum baya iş görüyor hem de fiyatı uygun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alma bence de 🙈🙈 Avon'u da sevmemistim ben yaa.. cok bogmustu kokusu beni🙈🙈

      Sil
  8. Ay aynen Ausem yaaa.. buyuk hayal kirikligina ugratti beni ama ovenleri ve sevenleri hala anlayamiyorum ben🙈

    YanıtlaSil
  9. Kuru şampuan kullanma kpnusında çok başarısızım ama yine de deniycem

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, Malatya Oto Kiralama olarak blogunuzu ilgi ile takip ediyorum mükemmel paylaşımlar yapıyorsunuz. Dizayn Rent A Car Malatya Araç Kiralama ve Malatya Havalimanı Araç Kiralama Hizmetleri.

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.