Toni&Guy Illuminating Hair Perfume | Toni&Guy Işıltı Veren Saç Parfümü

Toni&Guy Illuminating Hair Perfume



Merhaba

Daha fotoğraflarını çekerken içim kıpır kıpır enerji doldu. Birde yazarken düşünün😍

Hepimizi motive eden soyut ya da somut bir sürü şey var ya! Beni kesinlikle "Yaz mevsimi, deniz, güneş, kum, yaz kokusu" gibi şeyler motive ediyor. Şu yazıyı yazarken ki heyecanımı anlatamam.🙈

Önemli olan da bu değil mi? Bir çok kişiye saçma sapan gelen şeylerden mutlu olmak, motive olmak💙

O zaman başlayalım😍

Konumuz

Toni&Guy Işıltı Veren Saç Spreyi


Toni&Guy Illuminating Hair Perfume

Beni en çok rahatsız eden şeylerden biridir kötü koku. Özellikle sigara kullanmıyorsanız ve bir anneyseniz ( çünkü evde yemek yapmak gerektirir😜) bu  daha da fena... Üstelik nedense kokunun da en çok sindiği yerdir saçlar😏

Saçlarım temiz de olsa ufacık bir koku sindiğinde tekrar duş alma isteği oluşuyor bende. Diğer türlü gerçekten rahatsızlık veriyor. 
Ve yaz aylarında indirimi kovaladığım bir gün Toni&Guy Işıltı veren saç parfümü sepete attım. Aslında "ışıltı" vaadi de istek uyandırmadı değil. Çünkü aslan burcu olmak🙈🦁

Toni&Guy Illuminating Hair Perfume

Toni&Guy Işıltı veren saç parfümü vanilya çiçeği, misk ve sandal ağacı notaları içeren büyüleyici kokusuyla saçlarınızın mükemmel kokmasını ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını vaat ediyor.

Ben saçlarımda herhangi bir koku ya da matlık hissettiğimde diplere gelmeyecek şekilde saç uçlarıma ve saç boyuma yaklaşık 20 cm uzaktan ürünü uyguluyorum. 

Kokusu daha önce Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Saç Spreyine çok benziyor. Sadece daha yoğun kokuyor. Tamamen yazı anımsatan ağır olmayan bir kokusu var. Vanilya kokusunu çok alamıyorum ama misk kokusu daha hakim parfüme. 
Kalıcılığı çok iyi olmamasına rağmen kokusundan dolayı ve saçlarıma verdiği ışıltıdan dolayı vazgeçemiyorum. Verdiği ışıltı için canlılık demek daha doğru olur.
Özellikle saçlarımdaki matlığın canlılığa dönüşümünü net bir şekilde gözlemliyorum.

Toni&Guy Illuminating Hair Perfume

Toni&Guy Işıltı veren saç parfümü saçlarımda yağlanma, kuruluk gibi olumsuz bir durum yaratmadı. Fakat 2.gün uygulamayı da kaldırmadı saçlarım. Uygulama öncesi saçlarınıza şekil vermeniz daha iyi olabilir. Sonrasında saçları taramak zor olabiliyor çünkü.

Çantada taşımak konusunda da iyi. Bir deodorant şişesi kadar hemen hemen. Yani şöyle düşünün; çantamızda ne yok ki bu olmasın🙈😂

Benim günümü hemen hemen kurtarıyor ve saçımdaki kötü kokuyu gideriyor. Bu yüzden Toni&Guy Glamour serisine ait olan ışıltılı saç parfümünü ben bittikçe satın alıyorum. Özellikle indirim dönemlerine denk getiriyorum.

Peki sen denedin mi?  Eğer denediysen fikirlerini çok merak ediyorum.

Umarım denemeyenlere fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. Bu ürün bende de var ama henüz kullanmadım. Işıltı ve mis koku oldukça hoş geliyor insana,hiç vakit geçirmeden kullanayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa super deneyimlerini paylasirsan cok sevinirim. Umarim seversin sende😍😍

      Sil
  2. Kızım saç konusunda çok hassas. Ona alayım bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bende oyle.. hele sigara kokarsa dayanamiyorum🙈

      Sil
  3. ben sevmedim nedense, parlaklık vb vermedi :( kokusu da , eh işte ... ama senin sevmene sevindim... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi yaaa.. uzuldum ama kokusunu asiri seviyorum ben🙈

      Sil
  4. emin olamıyordum bir türlü etkisinden şimdi alıp deneyebilirim madem etkiliymiş..

    YanıtlaSil
  5. Sanki ben de almıştım bu üründen ama ambalajı farklıydı; ya da aynı ürün değildi, çünkü canlılık ya da ışıltı kısmını gözlemleyememiştim :) Fakat bunun şişesi falan da pek şekermiş! Güle güle kullan canım!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serumu var bir de ama onu denemedim ben.. Cok tesekkur ederim Basakcim. Sevgiler💙💙

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.