Dev Alışveriş | Neler Aldım? Neler Keşfettim? | Gratis, Watson's, Flormar

Dev Alışveriş | Neler Aldım? Neler Keşfettim? | Gratis, Watson's, Flormar

Merhaba

Büyük bir kasırganın içine çekildik farkında mısınız🙈

İndirimler daha başlamadan hazırlanan listeler, planlar, programlar, koşturmalar.... ve sonuç🙈

Ama gözüme az geliyor yine de bunun nedeni ne acaba😂

Neler mi aldım?

Hadi başlayalım💙

Flormar oje ve aseton

İlk olarak Flormar alışverişimden başlayalım😍

Daha önce serideki Mono Eyehadow Orange Juice rengini yazmıştım. Çok severek kullandığım bu serinin Red (kırmızı) rengi farında da gözüm vardı. Fakat bir türlü stokta bulamıyordum. En sonunda Gratis mağazasında denk geldim ve satın aldım. Bu arada bu far Zonguldak Flormar mağazasında yok malesef. Sadece Gratis mağazalarında gördüm ben. Bulursanız da kaçırmayın. Pigmenti mükemmel ve çok da uygun fiyatı.

Easy&Go Sponge Nail Polish Remover benim en sevdiğim aseton. Tek kelimeyle mükemmel. Sürekli aldığım ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim bir aseton.

Ve ojeler😍😍
Glitter favorim oldu. Tek başına çok güzel duruyor. Bir kombin oluşturabilmek adına 3'lü olarak satın aldım.
Sevgili Zeynep'i ve Selin'i takip etmek bunu gerektirir çünkü💙🤗
Ojelerin kodları;
Glitter GL09
JL18
487


Mara Oje

Mara Kozmetik 😍
Sevgili Benimelim Zeynep sayesinde tanıştım ben Mara ojelerle. İlk iki Mara ojemi onun çekilişiyle kazanmıştım.
Daha sonra da Turkuaz rengini satın almıştım. Takip edenler bilir. Fashion Week nail artları mükemmeldi. Ve tabiki o mükemmel nail artları yapabilirim umuduyla bu mükemmel mavi tonlarını aldım. Tabi ki mavileri satın alacaktım. Çünkü bilen bilir MAVİ HUYDUR BENDE 💙


Dev Alışveriş

Solingen Et Pensi. Uzun zamandır radarımda olan ürünlerden biriydi. Watson's mağazasında 62 liraya düşmüştü.


Dev Alışveriş

L'oreal Elseve S.O.S Bakım Kremi ve 2'li Bakım İksiri yaz aylarında kullanmaktan keyif aldığım 2'li benim. Özellikle bakım kremi deniz sonrası saçlarıma çok iyi geliyor.


Dev Alışveriş

Neutrogena Hydro Boost serisinin nemlendirici vücut spreyi. İlk kez deneyeceğim. Islak tene de uygulanması epey ilgimi çekti. Ama almamı etkileyen en büyük etken de ambalajının rengiydi🙈🙈

Dev Alışveriş

Nive Fresh Natural serisinin Stick Roll-Onu benim bittikçe aldığım ürünlerden biri. İçeriğinden dolayı bu seriyi zaten çok seviyorum.

Dev Alışveriş

R.O.C.S diş macunlarından siyah ambalajlı olanı marka sayesinde deneyimleyip bloga yazmıştım. Orda da bahsettiğim gibi broşürde gördüğüm ve merak ettiğim diş eti için balsamı ve çocuklar için olan macunu satın aldım. Birde yine çocuklar kendilerine diş fırçasını aldı. 0-3 yaş evet ama istediler. Çünkü tasarımları çok güzelmiş😀

Dev Alışveriş

Ve yine çocuklar için Himalaya markasına ait  bebek yağını ve bebek şampuanını satın aldım. Yine bittikçe satın aldığım ürünlerden.

Dev Alışveriş

Gilette Satin Care Traş Köpüğü de çok severek kullandığım ürünlerden. Daha pürüzsüz oluyor bununla bacaklarım.🙈
Rebul kolonyalarına bayılıyorum. Özellikle Ice serisi favorim. Bütünlük sağlaması açısından da ara ara duş jelini satın alıyorum.


Dev Alışveriş

L'oreal Paris Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu da sevdiğim ürünlerden. Normalde Garnier kullanıyordum fakat Sevgili Minimalbakım Tuba'nın sayesinde içeriğinin değiştiğini öğrenince bunu satın aldım. Ve bu micellar suyu da çok sevdim.

Dev Alışveriş

Batiste Kuru Şampuan da çok sevdiğim ve daha önce blogda yorumladığım bir ürün. Özellikle indirim dönemlerinde ara ara satın alıyorum.

Dev Alışveriş

Yaz aylarında ve acelem olduğu zamanlarda saçlarıma texture ve hacim vermek için kullandığım bir ürün Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Saç Spreyi
Özellikle mini boyunu satın alıyorum. Yanımda daha rahat taşıyabiliyorum.

Dev Alışveriş

Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey.
Gratis'te kasa arkası indirimiyle 10 liraya satın aldım. Aydınlık ve nem vermeyi vaad eden bir ürün. Bir kaç kez denedim ve makyaj sonrası sabitleme konusunda oldukça iyi olduğunu farkettim. Detaylarını denedikçe paylaşacağım.

Dev Alışveriş

Kingirls kağıt maskeler kullanmaktan keyif aldığım ve pratik bulduğum maskeler. Hydrate-It olan da favorim. Göz altı maskesini çok merak ediyordum. Glow-It ve göz altı maskesi 2'li olarak satılıyordu Watson's mağazasında. Firm-It de indirimdeydi.

Dev Alışveriş

Watson's Rimmel London standında Kate Moss'la iş birliğinden olan bu rujlar da 10 liraya düşmüş. 51 numara Muse Red rengini satın aldım bende 🙈

Dev Alışveriş

L'oreal Paris Color Rich serisinden 348 Numara👌🏻👌🏻
Bu ruja mutlaka bakın. Tam bir turuncu kırmızı🤗🤗

Dev Alışveriş

Daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama bunu da maske uygulamak çok rahat. Gratis'ten almıştım.

Benim Gratis, Watson's ve Flormar alışverişim böyleydi.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

16 yorum

  1. Yani niye gözüne az geldiğini anladım; zira bence çok ağırlıklı olarak ihtiyaç ürünü almışsın, hepsini güle güle kullan! Flormar farın rengi çok güzel olsa da, kendilerini protesto ettiğim için artık ürünlerini kullanmıyorum. Ne zaman ki çalışanlarına adam gibi davranıp haklarını verirler, o zaman belki yeniden almaya başlarım. Himalaya şampuan benim de çocuklarda çok tercih ettiğim bir üründü, fakat Eyüp Sabri Tuncer'in bebek şampuanını aldıktan sonra, Himalaya'nın saçlarını kuruttuğunu berberleri sayesinde tespit ettim. EST kesinlikle çok daha başarılı bu bakımdan, aklında olsun. King's Girl maskeleri de çok merak etmekle birlikte, Watson's dışında bir yerde satılmadıkları sürece deneyemeyeceğim :) Aldıklarını güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Basakcim💙💙 Himalaya'yi kullanirken bende donusumlu olarak kullaniyorum.. Dedigin gibi kurutuyor saclari.. uni baby ile ikisini donusturuyorum ben. Bilgi verdigin icin cok saol 💙💙 EST kullanmadim daha once aklimda olsun😘😘

      Sil
  2. aslında baya bir alışveriş ama bana da az göründü nedense :-))) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi şahane güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Oooo bayağı yüklü bir alışveriş olmuş, güzel günlerde kullan, kırmızı rujlar harika...

    YanıtlaSil
  5. Loreal SOS bakım benim de alacaklarım arasında..

    YanıtlaSil
  6. maşallah piyasayı toplamışsıııın hihihi :)

    YanıtlaSil
  7. oo bayağı güzel alışveriş yapmışsın. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  8. O kadar çok yeni ürün çıkıyor ki, almak istediklerimizi tamamlamadıkça gözümüze az geliyor ama tamamlamak da mümkün değil :)) Yine harika seçimler yapmışsın, güle güle kullan. Loreal Miseler Suyu da fikirlerime güvenip alman beni yine çok mutlu etti 💙 Kocaman sevgiler 💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Tuba.. bu doyumsuzlugun baska aciklamasi olamaz😀😀 cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin. Cok optum💙💙

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.