Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Merhaba

En sevdiğim markalardan biri kesinlikle Nuxe... Hem ürün çeşitliliği hem ambalaj tasarımları hem kokuları hem de ürün kalitesi beni inanılmaz cezbediyor. Kendimi çok daha iyi hissettiriyor. Enerjimi yüksek tutuyor. 
Özellikle kokuları... 
O kadar başka ki, felsefesinden asla vazgeçmiyor. 

İşte bu yüzden çok severek kullandığım çok amaçlı kuru yağ ailesinin yeni üyesi  Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında çıktığı zaman bir kaç gün sonra gidip satın aldım.
Hatta sanırım bir gün sonra. 🙈

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Daha önce Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ ile Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Pırıltılı Çok Amaçlı Kuru Yağı detaylı olarak blogumda yazmıştım. Koleksiyonun en yeni üyesini de blogumda yazmasam olmazdı.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ Formülü;

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ doğal kaynaklı %100 bitkisel içerikli 7 değerli yağdan oluşur. İçerisinde besleyici tsubaki yağı, onarıcı argan yağı, besleyici Avusturalya fındığı yağı, yumuşatıcı hodan yağı, besleyici kamelya yağı, koruyucu fındık yağı yumuşatıcı tatlı badem yağı bulunur. Greyfurt kabuğu, manolya ve misk ile de çiçeksi, hoş bir kokusu vardır.
%96,9 doğal içeriklerden oluşmaktadır.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ Kullanımı;

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağı yaz kış farketmeksizin tüm yıl boyunca yüzünüzde, vücudunuzda ve saçlarınızda kullanabilirsiniz.  

Yüzümde nasıl kullanıyorum?

  • Cilt bakım rutinimde, temiz cildime uyguladığım serumdan hemen sonra mutlaka Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ uyguluyorum. Uygulama sırasında cildime mutlaka masaj yapıyorum. Bu hem kan dolaşımını hızlandırıyor hem de kuru yağın emilimini kolaylaştırıyor. 
  • Cildimi çok kuru hissediyorsam ki, cildim genellikle kuru ve nemsizdir. İşte o zaman yine nemlendiricimle karıştırarak uyguluyorum. Bu çok iyi geliyor.
  • Bir üstteki adımı yapmadığım zamanlarda da cilt bakım rutinimde nemlendirici sonrası tekrar Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağı tamponlayarak cildime uyguluyorum.
  • Eğer makyaj yapıyorsam mutlaka fondotenden önce Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ cildime uyguluyorum.
  • Fondodenlerimde karıştırarak da uygulama yapıyorum. Harika bir bitiş sağlıyor. Fondoten yapısını bozmuyor.

Vücudumda nasıl kullanıyorum?

  • Vücudum da çok kuru olduğu için duş sonrası mutlak bacaklarıma, kollarıma, dekolteme Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ uyguluyorum. 
  • Bazen de Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ uyguladıktan sonra nemlendirici vücut losyonumu uyguluyorum.

Saçlarımda nasıl kullanıyorum?

  • Özellikle saç diplerime getirmeden sadece saç uçlarıma ve hafif saç boylarıma Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ uyguluyorum.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ uygulama konusunda özgürsünüz. Nasıl dilerseniz öyle kullanın. Bu yönünü aşırı seviyorum.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ çıktığında beni en çok merak ettiren şey kokusuydu. Çünkü Nuxe'ü tanıyorum. Yeni versiyonu da mutlaka iyi olacaktı. 

Ama ya kokusu?

Bu yüzden satın almaya eczaneye gittiğimde ilk yaptığım şey kokusuna bakmak oldu. Tabi ki ilk başta biraz farklı geldi. Greyfurt kokusu baskındı. Ama o kadar güzel birleşmiş ki diğer kokularla, beni inanılmaz etkiledi. Narenciye kokusunu alırken alttan Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağın o bilindik kokusunu da alıyorsunuz. 
Kesinlikle çok başarılı.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ ilk çıktığında 100 ml olarak piyasaya sürülmüştü. Dolayısıyla benim aldığım 100 ml cam şişede ve sprey formunda olan. Şimdilerde 50 ml olarak da satılıyor.

Sprey şeklinde olması kullanım açısından oldukça konforlu. Ürün o kadar rahat alınıyor ki... 

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Ve Nuxe gücünü doğadan aldığını her bir detayda tasarlamış.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağın kokusunu keşke size buradan iletebilsem. O kadar kalıcı o kadar cezbedici bir kokusu var ki yazın plajda ya da günlük hayatımda dışarı çıkarken uyguladığımda mutlaka soru alıyorum.

Parfümünün adı nedir?

Yani Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ sadece bir yağ değil. Bence daha fazlası...

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ

Kokusunu anımsamam için görmem yeterli. Öyle de bir etkisi var.
Ve uyguladığımda böyle pırıl pırıl, sağlıklı bir görünümü...

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağı dermo ürünler satan online sitelerde ve yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. 

İndirimsiz 100 ml Nuxe Huile Prodigieuse Florale Çok Amaçlı Kuru Yağ satış fiyatı 165₺
Fakat indirim dönemlerinde daha uyguna bulabilirsiniz.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

9 yorum

  1. Nuxe yağı kokusu için alıyorum desem yeridir. Çok seviyorum yapısını da kokusunu da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel.. Bende çok seviyorum :)

      Sil
  2. Işıltılı ve klasik olan kuru yağı çok seviyorum.Hatta bu haftaki yazı planlamamda varlar.Bunu da çok merak ediyorum.Elimdekilerden biri bittiğinde hemen deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım 3'ü arasında asla seçim yapamam... Diğer 2'sini bende yazmıştım blogumda.. Bu yazımla tamamlamış oldum. Senin yorumlarını da merak ediyorum.. Bu arada bunu da mutlaka dene.. Gerçekten çok güzel:)

      Sil
  3. Yıllar önce kullanmıştım, senin yüzünden tekrar alacağım sonunda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy mutlaka al :) Bu versiyonu da mükemmel :)

      Sil
  4. bu yağa ve kokusuna hayranım.. ışıltılı olanı da çok severek kullanıyorum özellikle yazın bronz tende şahane oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.. Gözüm kapalı tavsiye ettiğim bir kuru yağ.. Bu versiyonu da şahane olmuş :)

      Sil
  5. Esra abla sayende bu yağı tanıdım ve müdavimi oldum. bittikçe alıyorum. övdüğün ve paylaştığın kadar varmış. çok güzel parfüm gibi kokusu

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.