Kömür Özüyle Gelen Mucizevi Maske Deneyimi

Kömür Özüyle Gelen Mucizevi Maske Deneyimi

Yağlı bir cilde sahipseniz profesyonel bir bakıma ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu dünyanın en modern ve akıllı maske terapi cihazı UFO ve ciltte taze bir his bırakan kömür özlü maskesi Matte Maniac aradığınız SPA kalitesindeki bakımı evinizde sunmayı vaad ediyor.

Gönüllü karantina süreci birçoğumuzun beslenme düzenini doğrudan etkiledi. İlk günlerde yediğimiz, içtiğimiz sağlıksız yiyecekler bir çoğumuzun cildinde sorunlara neden oldu. 
Şimdi birçoğumuz yaza sayılı günler kaldığı için sağlıklı beslenip evde fiziksel aktiviteler yapıyoruz ama bu, cildimizin eski dengesine kavuşması için yeterli olmuyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu dünyanın ilk akıllı maske terapi cihazı UFO ve kömür özlü maskesi Matte Maniac anında etki ile cildinizin eski güzelliğine kavuşmasına yardımcı oluyor.

Kömür Özüyle Gelen Mucizevi Maske Deneyimi

Stres Seviyenizi Azaltın

Aylardır gönüllü karantinada olmanın yaşattığı stres ve baskı cildimizde de sivilce, kızarıklık, kuruluk ve kırışıklık gibi birçok soruna neden oluyor. Bunların başında ise cilt yağlanması geliyor. Stres yaptığımızda vücudumuz kortizol hormonunun salınımını artıyor ve bu da yağlanmaya davetiye çıkarıyor. Vücutta fazladan yağ artışı da tıkanmış gözeneklere, yağlı cilde ve akne oluşumuna neden olabiliyor. Nem ve yağ dengesi bozulan cildimizde gözle görülür bir şekilde yıpranmalar ve bozulmalar meydana gelebiliyor. Stres yaptığımızda cildimizdeki kan seviyesi de düşüyor ve tahriş seviyesi artıyor. Yani stres ilk etkisini cildimizde gösteriyor.

Hayalinizdeki ferahlamış cilde kavuşmak hiç de zor değil

Yağlı ciltlerde görülen en önemli sorunların başında parlama görüntüsü, siyah nokta ve sivilce oluşumu geliyor. Bu nedenle cildin yağ dengesini sağlayan bakımlar büyük önem taşıyor. Doğal kömür özü içeren Matte Maniac maske, evde profesyonel bakım imkanı sunan premium maske terapi cihazı UFO ile birlikte sadece 90 saniyede parlaklığı gidererek cildin doğal yağ dengesini düzenliyor. Özenle seçilmiş Kore’nin seçkin formüllerinin kullanıldığı, Matte Maniac maske, tazelenmiş bir cilde ulaşmak için ciltteki kiri ve fazla yağı adeta bir mıknatıs gibi çekerek derinlemesine temizlik sağlıyor. Maskenin içeriğinde kar lotusu ve güvercin ağacı özü ise gözeneklerin görünümünü azaltırken, cildinizin rahatlamasına da yardımcı oluyor. Matte Maniac maske, akıllı maske terapi cihazı UFO’nun sunduğu Kriyoterapi ve mavi LED ışık teknolojisiyle birleştiğinde ve düzenli olarak uygulandığında sağlıklı görünen, daha pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Kömür Özüyle Gelen Mucizevi Maske Deneyimi

SPA kalitesinde bakım sağlayan teknolojiler tek cihazda buluştu

Akıllı maske terapisi cihazı UFO, ısıtma, soğutma ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi sayesinde, sadece 90 saniyede aktif maske bileşenlerinin cilde aşılanmasını ve derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Bu sayede cildinize SPA kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan UFO, akıllı telefonlara indirilebilen FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. Cihaz, Termoterapi yani ısıtma modu sayesinde 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskelerdeki aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, zihninizi rahatlatıp, cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Kriyoterapi sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor.

Kömür Özüyle Gelen Mucizevi Maske Deneyimi

UFO’nun bir diğer önemli özelliği ise ilk kez ev ortamına uygulanabilir hale gelen LED ışık terapileri… Her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uygulanan Mavi LED ışık terapisi kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için cilt kusurlarını azaltıyor. Kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletirken vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor. Tek bir maskesinin sadece 11-24 TL arası olması ile çok iyi bir yatırım olan UFO akıllı maske terapisi cihazını yıllar boyunca kullanabilir, evinizin konforunda profesyonel bakıma kavuşabilirsiniz.

Işığa duyarlı ciltlerin dahi güvenle kullanabileceği akıllı maske terapisi cihazı UFO, yumuşak, ultra hijyenik silikon yüzeye sahip, üstelik de su geçirmediği duşta, banyoda ve hamamda kullanılabiliyor. Uzun ömürlü olduğu için cilt bakımı adına iyi bir yatırım olan UFO 1.599 TL, 6’lı paketler halinde satılan Matte Maniac maske ise 149 TL fiyatla satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.






Bunlar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. Ben denemedim bana biraz pahalı geldi ama keyifli bir ürün olabilir

    YanıtlaSil
  2. benim normal bakım rutinimin değişmezi oldu artık o kadar pratik ki her yere götürüm ben bunu..

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.