Nuxe ile Evde Cilt Bakımı Sırası Babalarda!

Nuxe Men Serisi

Merhaba

Babalar Günü’nde babanızı ferahlatacak mis gibi hediyeler Nuxe Men serisinde!
Babanızın ya da baba adaylarının ihtiyacı olan tüm bakım ürünlerini kapsayan Nuxe Men serisi tıraştan duşa, deodoranttan yaşlanma karşıtı bakıma geniş ürün yelpazesi sunuyor.

Nuxe Men serisinin çok amaçlı ürünleri, tek uygulamada birden fazla ihtiyaca cevap verecek şekilde geliştirildi. Böylece erkekler, az sayıda ürünle kapsamlı bir bakımın keyfini sürebiliyorlar. Mevsim geçişinde hassaslaşan ciltleri Nuxe Men'in eşsiz bakım deneyimi ile tanıştırmanın tam sırası!
Nuxe Men Serisi
ÇOK AMAÇLI DUŞ JELİ - Yüz, Vücut, Saçlar - 60 TL
Erkeklerin hayatını kolaylaştıracak çok amaçlı duş jeli, meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır, muhteşem kokusuyla enerji verir.
Nuxe Men Serisi
24 SAAT ETKİLİ DEODORANT- 60 TL
24 saat boyunca etkili, sandal ağacı ve mantar ağacı özleri ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Uzun süreli koruma sağlar. Alüminyum tuzu ve alkol içermez, leke bırakmaz.
Nuxe Men Serisi
TIRAŞ JELİ- 75 TL
Sandal ağacı ve mantar ağacı ile tıraş sonrası zarar gören cildi onarır, iritasyonu önler.
Öneri: Uygulamadan önce Huile Prodigieuse Kuru Yağ ile siz de cildinizi yumuşatabilirsiniz!
Nuxe Men Serisi
TIRAŞ SONRASI BALSAMI- 135 TL
İçerdiği sandal ağacı ve mantar ağacı özleri ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır. Sakal uzamasını geciktirici özelliğe sahiptir. Baobab yaprakları sayesinde 24 saat nemlendirir. Araucaria özü ile cilt stresini azaltır, anti-aging etkisi sağlar.
Nuxe Men Serisi
ÇOK AMAÇLI NEMLENDİRİCİ JEL- 135 TL
Sandal ağacı ve mantar ağacı ile cildi yatıştırır, iritasyonu önler. Meşe ve gürgen özleri ile cilt bariyerini onarır. Cildi nemlendirir, enerji verir ve sebum fazlasını emerek matlaştırıcı etki yaratır.
Nuxe Men Serisi
GÖZ ÇEVRESİ BAKIM KREMİ- 135 TL
Erkeklerin favorisi haline gelecek olan bu göz çevresi bakım kremi cildi yatıştırır, göz çevresindeki şişkinliği ve koyu halkaları giderir, anti-aging etki sağlar. Kontakt lens ile kullanıma uygundur.
Nuxe Men Serisi
NUXELLENCE MEN ÇOK AMAÇLI BAKIM KREMİ- 225 TL
Anti-aging özelliğine sahip çok amaçlı bakım kremi Nuxellence Men, her yaş grubuna ve tüm cilt tiplerine hitap ediyor. Cildi pürüzsüzleştirip sıkılaştırıyor, böylece mat görünüm yerini tazelenmiş ve canlı bir cilde bırakıyor. Çevresel etkenlerin hücrelerin enerji üretim merkezi olan mitokondri DNA’sında yol açtığı mutasyonları onarma özelliğine sahip Nuxellence Men’in içeriğinde çarkıfelek, sığırdili ve gelincik özleri bulunuyor.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

8 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.