Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

 
Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Merhaba

Her kadının en büyük mücevheri kesinlikle cildi. Her ne kadar renkli kozmetikle kötü davransak da günün sonunda ve güne başlangıçta mutlaka koruma kalkanlarını cildimize uyguluyoruz. Bu yüzden cilt bakımı hepimiz için çok önemli.
Bu yazımda da cilt bakımında hem içerik olarak hem de performans olarak oldukça iddialı bir markadan bahsedeceğim. Üstelik yepyeni bir marka..

Omega Skin Lab

Omega Skin Lab temel prensip olarak cilt bakımında kaliteyi doğru maliyetlerle sağlayacak şekilde hazırlanmış. Etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış yaşlanma karşıtı seri ve cilt sorunlarının çözümüne yardımcı koleksiyondan oluşmakta. Amaç ise tüm ürünlerde kişinin kendi cilt tipine uygun ürünü bilerek, net ve saydam bir şekilde cilt bakımını sağlayabilmektir. 

Bu yüzden Omega Skin Lab internet sitesinde cilt tipinizi öğrenebilmeniz için bilimsel anket yapıyor. Anket sonucuna göre de cilt tipi kodunuzu öğreniyorsunuz. Cilt tipinize uygun bir makaleyle neler yapmanızı adım adım anlatıyor. Ve son olarak sizin cilt tipinize uygun Omega Skin Lab ürünlerini hangi sırayla kullanmanız gerektiğini söylüyor.

Yaptığım anket sonucuna göre benim cilt tipi kodum: Kuru- Hassas- 1-3

Buna göre de marka deneyimlemem adına bana 2 adet ürün gönderdi...

Squalene Cleanser Gel ve CeF-HA Serum

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Öncelikle Omega Skin Lab'a teşekkür etmek isterim.

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Ürünlerin kutu içerisinde güvenlik bandıyla kapatılmış olmasını çok sevdim. Minimal tasarımı aslında içeriğinin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Bu hep beni cezbetmiştir.

Squalene Cleanser Gel | Hassas, Kuru Ve Normalden Kuruya Dönük Cilt Tipleri İçin Yüz Yıkama Jeli

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Omega Skin Lab Squalene Cleanser Gel, cildin pürüzsüz ve nemli olmasını sağlarken, makyajın çıkarılmasını ve yüzün temizlenmesini hedeflemiş. Formül yumuşak, nemlendirici etki ile birlikte, makyaj ve yüz kirlerini çözmede etkili ve ürünün yayılabilirliğini arttıran diğer lipofilik esterlerin yanı sıra Squalane içerir. İçeriğinde bulunan Panthenol nemlendirmeyi sağlarken, Allantoin ile hassas ciltlere uygun olarak bir yatıştırıcı özellik sağlar. Komedojenik değildir. Sabun, paraben, silikon, Sles, fragrance içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürünü avuç içinde ısıttıktan sonra kuru yüze masaj yaparak uygulanması ve sonra ılık suyla yıkanması öneriliyor. 

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Squalene Cleanser Gel içeriği de bu şekilde.

CeF-Ha Serum

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Omega Skin Lab CeF-HA Serum cilt dokusunun düzgünlüğünü gözle gürülür bir şekilde biçimde iyileştirmeyi, lekelerin görünümünü azaltmayı ve cilt tonunu aydınlatmayı hedefliyor. 
CeF-HA serum, çevresel etkenlere karşı yaşlanmaya neden olabilen serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı korumayı geliştirmek için % 10 saf C vitamini ( etik askorbik asit), % 0,5 ferulik asidin sinerjik antioksidan kombinasyonu ile etkili ve uzun süreli nemlendirme etkisine sahip Hyalüronik asit %1,5 ve panthenol %1’lik kombinasyonu içerir.
Bu serum, UVA / UVB, kızılötesi radyasyon (IRA) ve ozon kirliliğinin (O3) neden olduğu serbest radikalleri nötralize etmeye yardımcı olur. Antioksidan koruyucu faydalara ek olarak, yaşlanma ve güneş hasarı belirtilerini, çizgi ve kırışıklıkların görünümünü ve sıkılık kaybını iyileştirirken cildi aydınlatmayı ve nemlendirmeyi destekler.
Çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü iyileştirme, sıkılık kaybını toparlamaya ve cildi parlak görünümünü destekleme gibi yaşlanma karşıtı faydalar sağlar. Cildi nemlendirir.
Paraben içermez ve normal, kuru ve hassas cilt tipleri için idealdir. 

Sabahları yüzü temizledikten sonra, diğer yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerinden önce kuru yüz, boyun ve göğse 4-5 damla uygulayıp masajla ürünün cilde yedirilmesi öneriliyor.

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

CeF-HA Serum içeriği de bu şekilde.

Omega Skin Lab | Cilt Sorunlarına Karşı Yeni Bir Yaklaşım

Omega Skin Lab Squalene Cleanser Gel ve CeF-HA Serum benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek içerikte. Her iki ürünü deneyimledikten sonra kendi deneyimlerimi anlatan bir yazı daha yazacağım sizler için...

Sizler ürünlere göz atmak isterseniz Omega Skin Lab sitesine gidip göz atabilirsiniz. Testinizi yapmayı unutmayın. 

Umarım marka ve ürünlerle ilgili fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 💙

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. yıkama jelinin glikolik asit içeren yağlı ciltler için olanını kullanıyorum çok beğendim ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dün kullanmaya başladım bende.. Yüz yıkama jelini aşırı sevdim :)

      Sil
  2. Çok güzelmiş test bende yaptım. Ürünlerin içerikleride çok iyi

    YanıtlaSil
  3. Serumu merak ettim. Kırışıklığa etkisi nedir

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.