New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

 

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

Merhaba

Cilt bakım rutinlerimde en önem verdiğim aşama serum aşaması. Serum seçerken de özellikle ihtiyaca yönelik bir serum tercih etmeye de özen gösteriyorum. Rutinlerimde kullandığım diğer ürünlerle de seçmiş olduğum serumları desteklemeye çalışıyorum.
C Vitamini daha önce başka bir yazımda da belirttiğim gibi cilde de çok faydalıdır. Özellikle lekeli ciltlerde, ince çizgiler ve kırışıklıklarda oldukça etkilidir.

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum Vaatleri;

Tüm cilt tipleri için uygun olan New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serumda, içeriğindeki %99 C Vitamini türevi ve hyalüranik asit ile esansiyel yağ asitleri içeren yüksek mukavemetli bir yağ çözeltisi, Hyalüranik asitle zenginleştirilmiş %99 ascorbyl tetraisopalmitate kullanılır. Böylece cilt tonunu aydınlatmayı, yaşlanma belirtilerini azaltmayı, düzensiz cilt dokusu üzerinde etkili olmayı hedefliyor.

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum 30ml'lik cam ambalajda damlalıklı kapağı olan bir ürün. 
Ürün formu su gibi oldukça likit, renksiz ve kokusuz. 

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serumu tercih etme nedenim ise cilt tonumu eşitlemesi ve tabi ki ince kırışıklıkların yerleşmesini engellemesi. 

Cilt tipi hem oldukça kuru hem de nemsiz. Bu yüzden bu serum sonrası mutlaka iyi bir nemlendirici ve gündüz bakımımda iyi bir güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmiyorum. Kullanım önerisi yüz için 3 damla boyun bölgesi için 1 damla öneriliyor.

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serumu temizlenmiş, toniklenmiş kuru cildime göz altlarıma gelmeyecek şekilde 3 damla uyguluyorum. Yani cilt bakım rutinimde 3.aşamada bu serum yer alıyor. Özellikle akşam rutimde mutlaka yer veriyorum. Gündüz bakım rutinimde ise ihtiyacım olduğunu düşündüğümde uyguluyorum. 

Su gibi bir ürün. Dolayısıyla cildim çok çabuk emiyor. Su bazlı bir ürün aynı zamanda. Ağırlık yapmıyor. İçerisinde hyalüranik asit olsa da nem verdiğini söylmem doğru olmaz. Zaten bu anlamda bir vaadi de yok. Dolayısıyla güzel bir nem takviyesi ile serumun işlevini arttırdığını gözlemlediği söyleyebilirim. Serumu uyguladıktan sonra cildim tarafından emilmesini bekliyorum. Daha sonra 4.aşamaya geçiyorum.

2 aylık denemem sonrasında cildimin daha eşit daha aydınlık olduğunu söyleyebilirim. Kırışıklıklara olan etkisi için düzenli ve uzun süreli kullanım gerektiğini düşünüyorum.

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum içerisinde paraben, sülfat, ftalat bulunmuyor. 

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serumun içeriği de bu şekilde. Bende söylenenlerin aksine sivilce, hassasiyet yaratmadı. Ki oldukça hassas cildim vardır. Özellikle yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Kullanırken özellikle dikkat etmeniz gereken şeylerden biri güneş kremi. Gündüz bakım rutinlerinizde mutlaka güneş kremi kullanmalısınız. Aslında bunu her zaman yapmalıyız.

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum

New Essentials Ultra Glow C Vitamini Serum benim severek kullandığım bir serum oldu. 

Dilerseniz Çiçek Sepetinden sipariş verebilirsiniz. Link Çiçek Sepeti'yle komisyonlu linktir.

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 💙💙

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Oldukça bilgilendirici bir yazı olmuş. Bende bu aralar serum arayışındayım. İnceleyeyim bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim... Ben başlangıç olarak çok sevdim.. şimdi 2.şişemi satın alacağım :) Sevgiler

      Sil
  2. bende severek kullandım bende de sivilce vs olmadı

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.