Denemeli Trendyol Alışverişim #Part2

 

Denemeli Trendyol Alışverişim

Merhaba

Yine mecburi ayrılıklar yaşandı. Ama bu sefer teknik bir aksaklık diyelim. 🙈 Evet, telefonum bozuldu ve bu yüzden bu yazıyı geç yazabildim. Şimdilik problemi çözdüm ve karşınızdayım.

Aslında bu alışverişimi Youtube kanalımda da yayınladım. Eğer okumaktan çok izlemeyi seviyorsanız burdaki videodan izleyebilirsiniz. Okumak isteyenler aşağı doğru kaydırabilir :)


Ve okumayı sevenlerle devam ediyoruz yolumuza..

Bu kış bir çoğumuz gibi bejlere, beyazlara, ekrulara ve kahve tonlarına aşırı ilgiliydim. Tabi neon sevgim de bir önceki yazdan beri hala devam ediyor. Daha çok minik detaylarda görebilirsiniz kendisini.. Ve bejlere, ekrulara neonları aşırı yakıştırdım.

Denemeli Trendyol Alışverişim

Günlük hayatta en sık giydiğim şeylerden ilkidir taytlar. Özellikle hızlıca hazırlanmam gerekiyorsa hemen elim taytlarıma ve sweatlerime gider. Herita'nın bu taytları da çok populerdi son zamanlarda. Bir tayttan ne bekliyorsam hakikaten karşılıyor. Sımsıkı ve asla düşmeyen bir tayt. Fitilli ve ekru olması da beni benden aldı tabi. Kalın kip bir kumaşı olduğu için de iç göstermiyor tabi. Beli oldukça yüksek ve çok iyi toparlıyor. Sweatshirt ise Addax'ın. Çok iyi ikili oldular bence :)

Denemeli Trendyol Alışverişim

Tayt yakından bu şekilde. Terliklerim ise Beyond'dan. Şimdiye kadar kullandığım en iyi en güzel ev terlikleri diyebilirim. Uzun zamandır ayağımdan asla çıkarmamama rağmen hala aynı. Hiç bir şekilde yıpranmadı. Ayaklarımı sıcacık tutuyor ve çok da şıklar. 
Çoraplar ise Penti'den...

Denemeli Trendyol Alışverişim

Hırkalar Koton'dan. Bir uzun bir de kısa hırka çok istiyordum. Bu tonlarda bulunca ve indirimde de yakalayınca kaçırmak istemedim.

Denemeli Trendyol Alışverişim

Yine kaban da Koton'dan. Biraz daha yumuşal olmasını tercih ederdim kumaşının. Ama yine de sevdim. Çok kalın değil bu arada. Yani öyle bir görüntüsü var sadece :)

Denemeli Trendyol Alışverişim

Genel olarak beğendim ve tamamlayınca gayet hoş duruyor gerçekten. 

Denemeli Trendyol Alışverişim


Ve son zamanlarda çok populer olan gömlek ceketler. Yani Jacketler :) Bu da Koton. Kumaşı ve modeli tam ben. Çok güzel. Rengi için almıştım daha çok aslında 🙈

Denemeli Trendyol Alışverişim

Bu tonların birbirine uyumlarını aşırı seviyorum.

Denemeli Trendyol Alışverişim

Ve gömlek... Instagram'da en çok sorulanlardan biriydi. O kadar seviyorum ki dokusunu.. Kadife fitilli oversize gömleğim Addax. 

Denemeli Trendyol Alışverişim

Hatta anneme de kahverengisini almıştım bu sezon. O da çok güzeldi. Ve yine bu sezon turuncu ve yeşilini de yapmışlar.

Denemeli Trendyol Alışverişim

Genelde kazakların içine giymeyi çok seviyorum ben. Ve tabi yine aynı tonlarda kombinliyorum.

Eğer sizler de sevdiyseniz Instagram Storymden ilgili linke ulaşabilirsiniz. Bu arada alışveriş linki Trendyol Afilliate programı dahilindedir. Yani alışveriş yaptığınızda ben bir komisyon kazanmış olurum.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 


Umarım fikir verebilmişimdir. 

Sevgiler

Esy










Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.