The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum


The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum

Merhaba

Uzun aradan sonra yazmak o kadar güzel ki...
Üstelik beni çok şaşırtan ve çok popüler olan bir ürünü yazmak istedim size. 
Şimdiden keyifli okumalar💙

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum Nedir?

%10 AHA, %2 BHA, yatıştırıcı Tazmanya Biberi Ekstratı ve Hyaluranik asit içeren peeling serumu;
  • Cilt tonu farklılıkları yaşayan ciltler
  • Akne ve akne skarlı ciltler
  • Genişlemiş ve tıkanmış gözenek problemli ciltler
  • Yenilenmeye ihtiyaç duyan ciltler kullanabilir.
  • Düşük ph özelliği nedeniyle hassas ciltlere ve tahriş olmuş ciltlere önerilmez.

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum


The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum içeriğindeki AHA Konsantresi ile cilt yüzeyinden ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Nazik soyucu etki göstererek cildin yenilenmesine yardımcı olur. Glikolik asit ile cilde etkili ve hızlı bir şekilde nüfuz ederek soyucu etki gösterir. Hücre yenilenmesini teşvik ederek daha canlı ve nemli görünmesini sağlar. Tazmanya biberi ekstratı ile iritasyon, yanma, batma ve kaşıntı gibi hassasiyetlere karşı yatıştırıcı etki gösterir. Hyaluranik asitle cildi nemlendirir ve daha dolgun görünmesine yardımcı olur.


The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum Yorumlarım;

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum 30 ml damlalıklı cam şişede kutu içinde paketlenmiş olarak geliyor. Üründeki koruma bandı ve paketleme mükemmel hissetiriyor öncelikle. Kutu içinden çıkan bir kartta ''Kutu açılımı''na teşvik ise motive edici. İçerikleriniz sonucunda her an güzel bir paket kazanabilirsiniz.

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum

Ürün rengi kırmızı 😍 Cilt temizliği ardından iyice kurulanmış cilde göz çevresi hariç nazikçe uygulayıp 10 dakika bekletiyorum. Ardından yine göz çevreme gelmeyecek şekilde iyice duruluyorum. İlk kullandığımda bıraktığı etkiyi görünce çok şaşırmıştım. Gözeneklerimi o kadar iyi temizlediki bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Tam anlamıyla gıcır gıcır bir cilt. Seruma, nemlendiriciye hazır.

Uygulama sırasında yanma, batma gibi bir his oluşmadı. Aynı şekilde sonrasında da hassasiyet ya da iritasyon yaratmadı ki, asit içeren serumlar beni hep korkutur. 

Tüm cildim için 1-1,5 pompa yetiyor. Göz çevrem hariç tüm cildime uygulayııp 10 dakika bekletiyorum. Cildimi pürüzsüz yapıyor. 

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serum


The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serumun kokusunu baya sevdim bu arada. Bir meyveyle haşır neşir oluyorsunuz zaten😀 Haftada iki kez kullanılması tavsiye ediliyor. Ve bu serumu kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey GÜNEŞ KREMİ kullanmak. Ve bunu alışkanlık haline getirmek. Eğer aksi olursa hem serumun etkisini gözlemleyemezsiniz hem de cildiniz daha da kötü duruma gelir. Üstelik kalıcı hasarlara davetiye çıkarmış olursunuz.

The Purest Solutions Eksfoliye Edici Yüz Peeling Serumun içeriği;

Aqua, Glycolic Acid, Ethoxydiglycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Anthocyanins, Phenethyl Alcohol, Glycerin, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium PCA, Pentylene Glycol, Lactic Acid, Malic Acid, Gluconic Acid, Ascorbic Acid, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Erythritol, Carrageenan, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tartaric Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Merhaba Esra Hanım. Paylaşımlarınız ve yorumlarınızı sürekli takipteyim. Ve inanılmaz bir heyecanla takipteyim. Çünkü açıkcası bu kadar gerçekçi yorumlar beklemiyordum . Ancak tavsiye ettiğiniz ürünleri deneyip kullandıkça bundan daha da emin ol oldum . Teşekkür ederim . Bizleri kadın olarak çok doğru şekilde yönlendirdiğiniz için emeklerinize sağlık... Sevgiler,Saygilar,Çokça başarılar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu harika yorum için ne kadar teşekkür etsem az..Çok mutlu oldum.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.