Homm Bitkisel İle Ek Gelir

Homm Bitkisel İle Ek Gelir

Merhaba

Ne kadar özlemişim yazmayı. Sosyal medya kullanımı o kadar hızlı tüketime itmiş ki farkında olmadan ya da olarak, başladığım bu yeri bile ilgisiz bırakmama neden olmuş.

Güzel bir paylaşımla devam etmeyi diliyorum.

Ve yasa gereği yazıma *reklam diyorum.

Bugün sizlerle yaklaşık altı aydır ilgilendiğim bir sistemden bahsedeceğim. Biliyoruz ki artık kazançlarımızın yanı sıra ek gelir yolları aramak zorundayız. Hayatın gittikçe zorlaştığı şu dönemde hepimiz bir gelecek kaygısı yaşıyoruz. İleride neler olacağından habersiz sürüklenirken aklımızda her an olumsuz düşünceler dolaşıyor. Hele evli ve çocuk sahibiysek sorumluluğumuzu daha çok hissediyor, daha çok panikliyoruz...

PEKİ BÖYLE OLUMSUZ HAYAT KOŞULLARINA KARŞILIK NE YAPIYORUZ?


İşte ben tam da bu noktadayken Homm Bitkisel ile tanıştım. 

Homm Bitkisel İle Ek Gelir

Homm Bitkisel bir çok kategoride ürün sunan network marketing sistemi. Yani hem sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayı hem de size bir gelir kapısı açmayı hedefliyor. 
 Her ne kadar diğer network marketing sistemleri gibi görünse de aslında farklı bir ilerleyişi var. 

Eğer siz Homm Bitkisel temsilcisi olmayı kabul ederseniz altı farklı alanda gelir elde etme şansınız olabilir.

Ben nasıl ve neden dahil oldum?


Homm Bitkisel İle Ek Gelir

Önceliğim tabi ki gelir elde etmekti. Bu sisteme dahil olmamın en büyük sebebi bu gibi görünmüştü. Ama sisteme dahil olduğumda bir ekibe sahip olma, o ekibi yönetme, iletişimde kalma ve ürün deneyimleme tarafı da buna değerdi. 

Düşünsenize; tek başınıza bir işe başlıyorsunuz ve ekip arkadaşlarınızı siz seçiyorsunuz... Yer, zaman, mekan fark etmeksizin çalışabiliyor, insanlarla iletişime geçip iş sunumları yapabiliyor, müdür/lider konumlarına erişip bir ekip yönetebilir hale geliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken aynı zamanda diğer sorumluluklarınızı da özgürce yerine getirebiliyorsunuz.

Paylaştığım fotoğraftaki tüm ürünler bu zaman zarfı içinde Homm Bitkisel'den kendi ihtiyacım olarak belirleyip satın aldığım ürünler... 

Ne Yaptık?


Biz ekip arkadaşlarımla birlikte sadece market yönümüzü değiştirerek bir kapı araladık kendimize. A marketinden alacağımız ihtiyaçlarımızı kendi marketimiz olan Homm Bitkisel'den almaya başladık ve kendimize bir fırsat verdik. A marketinden alacağımız o ürünlerden bir kazanç elde etmiyorduk. Üstelik bir çok ürünün içeriğini dahil bilmiyorduk. 
Fakat Homm Bitkisel ürünlerinin Türk Malı olduğunu, gelir elde edildiğini ve içeriklerinin belirli olduğunu gördüğünüzde ne düşünürdünüz?

Sisteme Nasıl Dahil Olurum?


Eğer sende ekibimize dahil olmak ve ek gelir elde etmek istiyorsan benimle iletişime geçebilirsin. Detaylı bilgi için sana ulaşacağım.




Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy
























Bunlar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.