#Bitenler 3

#Bitenler 3

Günaydın

Bugün size birçok kişinin severek okuduğu ''Bitenler'' yazımı yazıyorum. 
Hem ürünlerle ilgili kısa kısa deneyimlerimi anlatacağım hem de bir daha alıp almayacağımı..

Hadi başlayalım.

#Bitenler 3

Daha önce size Urban Care İntense Keratin serisini yorumlamıştım. Uzun zamandır dönüşümlü olarak ürünlerini kullanmaya devam ediyorum. Bu ürünlerde tek sevmediğim şey çabuk tükeniyor olmaları. 

#Bitenler 3


Onun dışında Argan yağlı serisini ve İntense Keratin serisini  diğer memnun kaldığım ürünlerle dönüşümlü kullanıyorum ve saçlarıma verdikleri yumuşaklığı, parlaklığı çok seviyorum. Yazımda da belirttiğim gibi bu ürünleri kullanmaya başladığımdan beri saçlarımda kopma, kırılma olmadı.

#Bitenler 3

Saç kremlerine gelirsem; evet kullandığım başka markalara ait saç kremlerinden de memnunum ve çabuk tükendiğinden onlara geçebiliyorum arada. Ama sıvı saç kremini almam sanıyordum. Bittiğinde anladım ne çok işime yaradığını diyebilirim. O yüzden 2si arasında seçim yapacak olursam sıvı saç kremi favorim diyebilirim.

#Bitenler 3


Canım Splat. Çok seviyorum, bittikçe alıyorum, çeşitlerini deniyorum ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Blackwood benim 2. favorim. Aromatheraphy ise 2. favorim. Ama ben Extreme White'ı da çok sevdim. İçinde minik partiküller var. Kesinlikle markanın diğer serileriyle birlikte dönüşümlü olarak kullanacağım.

#Bitenler 3

Yves Rocher aromalı duş jellerini de tıpkı Splat macunlar gibi dönüşümlü kullanıyorum. Her alışverişimde farklı aromalısını alıyorum. Malezya Karambolalı duş jelini yaz aylarına çok uygun buldum. C vitaminli bir kokusu var ( Başka türlü hayatta tarif edemezdim :))
Çin manolyası olan da çok hoş. Pudramsı bir kokusu var ve onu da sevdim. Bu duş jellerini mutlaka deneyin.

#Bitenler 3

Nemlendirici ve Ferahlatıcı yüz yıkama jeli; her ne kadar kuru ve normal ciltler için dese de yaz aylarının yüksek sıcaklıklarında karmaya dönen cildimle bana bir problem yaşatmadı. Evet güzel temizliyor ama bana göre tam bir taze cilt temizleyici. Yani çok genç ve cildinde problemi olmayanlar çok rahat kullanabilir diye düşünüyorum. Yaz aylarında belki alabilirim.

#Bitenler 3

Clinique Take The Day Off başarısız bulduğum ürünlerden malesef. Bu yüzden alacağımı düşünmüyorum.
Ürünü çok oldu bitireli ama kutusunu bulamamıştım. Attığımı düşünürken bambaşka bir yerden çıktı :)
İşte hep bunlar çocuklardan:)
Likit yüz temizleme jelini ise çok fazla köpürmüyor ama güzel temizliyor. Fakat cildimde büyük bir etki yarattığını söyleyemem. Yani şöyle ki başka markaya ait bir ürüne oldukça benzettim. O yüzden bir kez daha almayacağım.

#Bitenler 3

Flormar Easy&Go sünger oje temizleyiciyi de herkese öneririm. Benim aldığım ilk ürün yeni bitti. O kadar bereketli yani. Üstelik mükemmel çıkarıyor. Benim kurtarıcım diyebilirim. Çoğu zaman diğer asetonlarla vakit harcamıyorum bile. Üstelik koyu renkteki ojeleri de güzel çıkarıyor.

#Bitenler 3

Dalin Ocean çocuklara aldığım bebek kolonyası. Kokusu biraz ağır geldiğinden sarı olana devam ediyorum.
Le Petit Marseillais sıvı sabunu tatlı badem kokulu olduğundan satın almıştım fakat hem içerik hem de ellerimi kuruttuğundan bir kez daha almayı düşünmüyorum.

#Bitenler 3

Vichy Aqua Thermal benim severek kullandığım bir nemlendirici. Yaptığım bir alışverişte hediye olarak gönderilmişti. Cildimde nem kaybı hissettiğim anlarda kullandığım için yaklaşık 1 senede bitti. Su bazlı olduğundan emilimi kolay, yağlı bir his bırakmıyor ve cildimi yumuşacık yapıyor. Çok sevdim ve kış aylarına doğru tekrar satın alacağım.

#Bitenler 3

Sonunda bitirebildim. Burda daha önce yazmıştım. Bir kez daha satın almayacağım.

#Bitenler 3

Bu spreyi neden aldığımı tahmin etmişssinizdir. Evet vanilyalı olduğundan aldım fakat hiç kalıcı değil. Her ne kadar güzel koksa da bir daha almayacağım.

#Bitenler 3

Benri zaten vazgeçilmezimiz :) Her zaman aldığım pamuklardan biri bu :)

Yazım yine çok uzun oldu farkındayım ama umarım fikir verebilmişimdir.


Sevgiler 


Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

31 yorum

  1. kuzum maşallah bir sürü bitmiş buradakilerin çoğunu bende kullandım. Yves rocher yüz temizleme jeli su gibi olmasa aslında çok iş yapar ama çabuk bitiyor. şampuana gelince bende kullandım ama memnun kalmadım şuan yeşil olanın saç kremini kullanıyorum oda pek işe yaramış gibi durmuyor. Avon sprey onuda oda kokusu diye kullanım :) siyah diş macununu hala deniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen cabuk bitti temizleyici.. sampuanlari cok seviyorum. Yesil olani denemedim ben. Avon sprey dedigin gibi de olurmus 😀 Splat'lar favorim

      Sil
  2. Çoğu ile aynı düşüncedeyiz fakat Take the day off Clinique temizleyiciyi ben çok beğenmiştim <3
    Gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
  3. Esra ohh bir sürü biten var, yeni alışverişe kadar kalabalık azalır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ama kadinsak kalabalik bitmez 😁😘❤

      Sil
  4. Esracım take the day off benim en sevdiğim temizleyicilerden, ne zaman göz alerjisi olsam ona dönerim. Ve çok iyi temizliyor, seninki deneme boyu muydu? Çok şaşırdım beğenmemene o yüzden soruyorum :) Bir de iyice çalkaladın değil mi, ya acaba bozuk yada kullanım ömrü dolmuş ürün mü gönderdiler valla şoktayım :)
    Urban Care sıvı saç kremini ve saç maskesini senin tavsiyenle ben de satın aldım. Yedeğimde bekliyorlar, ben mor olanını seçtim, pembelerini bulamadım, tükenmişlerdi. Splatlar bizim de favorimiz, şu an yeşil çaylısını kullanıyoruz. :) Ellerine sağlık canım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana bilmiyorum ama High Impact maskarayi guzel temizlemisti ama baska diger maskaralarimda aybi basariyi goremedim. Bendeki deneme boyu urundu. High impact maskaranin icinde set halinde gelmisti. Iyice calkaladim ama tabi bilmiyorum bozuk muydu? Herhangi bir sorun yasamadim ama bilemedim. Umarim seversin Urban Care'leri. Splat benim emektar urunlerimden olacak kesin.cok tesekur ederim. 😘😘

      Sil
  5. maşallah Esra ya :D urban'ları iyi bitirmişsin =))) yenilerini güle güle kullan. ah ben çok üşeniyorum bu bitenleri yazmaya >_<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen 😁😁 yok ben buyuk zevkle yaziyorum bitenleri ve alisveris yazilarini 😜😜

      Sil
  6. Splat diş macununu çok merak ediyorum, en kısa zamanda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bir dene.. ben denedim ve vazgecemiyorum😚

      Sil
  7. Şimdi hepsi çöpe :))

    URBAN'ın sıvı saç kremine bayılıyorum.. Hemen tazeliyor saçımı ^^

    Clinique, sanırım hayatımda hep olacak bir marka <3

    Loreal rimellerini çok seviyorum ama senin bitirdiğin mega volume olana nedense hiç ısınamadım. Fırçasından sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen cope atarken inanilmaz mutlu oluyorum. 🤗 Urban Care gercekten cok guzel. Clininique emin olamiyorum. Loreal maskara cok civik geldi bana da..

      Sil
  8. Bir kutu dolusu biten ürünlerim var hala daha oturup yazamadım :( Ama sen bir sürü sey bitirmissin ablam <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende baktim olmuyor yazayim dedim Caglacim 😘😘

      Sil
  9. Dolu dolu ne güzel bir yazı hazırlamışsınız, bayıldım :) Saç tipimiz aynı olduğu için saç ürünlerini deneyimleyeceğim, çok sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldigince kisa tutmaya calistim ama olmadi. Umarim severin sende

      Sil
  10. miss manga favorim fakat urban argan yaplı seriyi ben sevemedim. fotoğraflar çok kaliteli nice yazılara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazisini yazdigimda da hatirliyorum sanki favorim yazmistin. Cok tesekkur ederim canim 😘😘

      Sil
  11. Benimde bitenler yazılarını severek okumam ve bir türlü kendimin yazamayışımı tebrik ediyorum :D İnşallah yazacağım biriktiriyorum bitenleri annem görmeden :)) Flormar'ın oje temizleyecisini kuzenimde denk geldim, ojemi çok güzel çıkardı internet sitesinden bakıp sipariş etmem lazım :)

    YanıtlaSil
  12. Urban Care ürünlerini çok merak ediyorum, ilk fırsatta denemeye calışacağım.

    YanıtlaSil
  13. Kuzum umarim seversin cok seviyorum ben Splat ve Flormar oje cikariciyi.. sprey konusunda haklisin. Kokuda yogun degildi. Cok tesekkur ederim zaman ayirdigin icin. Cok optum

    YanıtlaSil
  14. Urban Care Intense Keratin serisinin hiçbir ürününü sevemedim ancak Argan Oil serisini bir o kadar sevmiştim.Yves Rocher Hydra Vegatal temizleme jeli de memnun kaldığım ve gelecekte tekrar alabileceğim ürünler arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Intense keratin serisi sevenler de cok sevmeyenler de.. aslinda ben kullandiktan sonra sunu gordum. Saclarim daha gec surede yaglaniyor ve agirlastirmiyor.hala kullaniyorum. Ozellkle serumu cok seviyorum. Argan Oil serisi de cidden cok guzel. Kokulari bi harika. Yves Rocher Hydra Vegetal cildinde problemleri olmayanlar icin bence oldukca ideal. Sevgiler 😘

      Sil
  15. Urban Care Argan şampuanını bende uzun zamandır kullanıyorum. Verdiği yumuşaklık çok güzel. Bir de kokusunu seviyorum:) Bu serinin saç serumu da çok iyi tavsiye ederim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Intense serisinin serumu hala bitmedi. Ustelik her yikamadan sonra mutlaka uyguluyorum. Es gectigim hic olmadi simdiye kadar. O bitince aklimda Argan serisinin serumu var. Cok tesekkur ederim 😘😘

      Sil
  16. Bana güzel fikirler verdin canım..
    Listendeki ürünlerin içinden denemek istediklerim vardı, tavsiyelerini dikkate alacağım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacim oncelikle zoyaretlerin ve yorumlarin icin tesekkur ederim. Umarim denedigin urunlerin faydasini gorebilirsin. 💜💜

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.