#Bitenler 4 | Saç Ürünleri

Bitenler 4 | Saç Ürünleri

Günaydın

Kullanıp, bitirip saklamışım ambalajları. Bir baktım dağ olmuş. Ambalaj koleksiyonu gibi. Hatta bazıları eşimin işine yaradı bir şeyler bölmek adına :)

Nasıl yazacağım derken saç ürünü çok fazla bitirdiğimi gördüm. Öyle olunca da bölmek istedim.

Normalde çok fazla saç ürünü değiştirmem ama bazen kokular beni cezbedebiliyor.

Hadi başlayalım. Ancak bitecek gibi gözüküyor. 😋

Bitenler 4 | Saç Ürünleri


Daha önce yazısını yazdığım Urban Care kullanmaya devam ettiğim saç bakım ürünleri. Ara sıra diğer ürünlerini değiştirsem de sıvı saç kremi ve serumu almaya devam 
ettiğim ürünler arasında. Yazısını yazalı çok oluyor ama serum henüz bitti düşünün.
Yinee Urban Care serileri arasında dönüşümlü kullandıklarım oluyor.


Bitenler 4 | Saç Ürünleri


BC Bonacure şampuanı saçlarımın röfle olduğu zaman almıştım. Bazı yerlerdeki kızıllıkları götürsün diye. Hiç bir işime yaramadı malesef ve saçlarımı da oldukça sertleştirdi.


Bitenler 4 | Saç Ürünleri


Nerde hacim sözü var ben ordayım. Dove Oxgyen Moisture serisinin şampuan ve saç kremini yazın tatile giderken almıştım fakat hiç bir etkisini göremedim. Ve saçlarımda fazlasıyla dökülme problemi yaşadım. Bu yüzden bir kez daha almayacağım.


Bitenler 4 | Saç Ürünleri


Sanırım doğum günü alışverişimde hediye verilmişti biri, diğeri de aynı alışverişime hediyeydi.
İnce telli saçlar için volume veren şampuanın da bir etkisini göremedim malesef. Fakat saçlarımı çok güzel temizledi ve harika bir kokusu var. Ama etkisini görmediğim için alacağımı sanmıyorum.
Yumuşatıcı besleyici göz yakmayan çocuk ve yetişkin şampuanını ise çocuklarımın saçlarını sertleştirdiği için bir kez daha almayacağım. Yağlı saçlara iyi geleceğini düşünüyorum daha çok. Fakat çok güzel arındırıyor.


Bitenler 4 | Saç Ürünleri


BC Bonacure'dan memnun kalamayınca John Frieda'nın mor şampuanını denedim. Fakat ondan da bir sonuç alamadım. Bu yüzden tekrar satınalmayacağım. Zaten saçlarımı da küllü kumrala boyattım :)
John Frieda'nın sarı saça parlaklık vaadeden bu şampuanını daha çok sevdim. Sarılara ayrı bir canlılık getirdi ve bu ürünü kullanıp bitirene kadar kuaförden çıktığım ilk zamanki gibi sarılarım sönmedi. Bu yüzden bu şampuanı sevdim. Tekrar sarıya dönersem alma ihtimalim yüksek.
Yine John Frieda'nın mucizevi iyileşme saç kreminin kokusuna bayıldım ve şunu keşfettim. Çok az almam tüm saçıma yetti ve çok kolay tarandı. Normalde bebek saçım çok olduğundan elektriklenme olabiliyor. Bunu kontrol altına aldığını söyleyebilirim.


Bitenler 4 | Saç Ürünleri


Geçtiğimiz günlerde yazısını yazdığım Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyi benim yaz favorim oldu. Bu yüzden almaya devam edeceğim. 
Batiste orginal kuru şampuan da benim çok sevdiğim ürünler arasında. Original olanı çok sevsem de şimdilerde yeni serilerinden deniyorum. Ama hala favorim bu. :)
Avon Morrocan Argan yağlı saç kremi. Ben üniversite yıllarımda bu serinin şampuan saç kremini kullanırdım. Hatırlayamıyorum argan yağlı mıydı, ama kokusuna bayılırdım. Tabi gel zaman git zaman ürün oldukça değişmiş. Ben bu yenileri hiç sevemedim. Saç kremini sürmeme rağmen saçlarımı taramada oldukça zorlandım. Bu yüzden bir kez daha alacağımı sanmıyorum malesef.


Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu ürünler hakkında, yazarsanız çok sevinirim.

Sevgiler Esy







Bunlar da ilginizi çekebilir

20 yorum

  1. baya saç ürünü bitmiş ve bana da baya fikir verdin teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevinirim. Ben tesekkur ederim zaman ayirdigin icin sevgiler😍😘

      Sil
  2. Ayy saç ürünleri ne kadar çok bitmiş😍😍 Şu pembe Urban Care'lerde sen dediğinden beri aklım var Esra'cım. Şampuanını kullanamam sanırım ama o serumu kesin alacağım😍 Darısı yenilerinin başına diyorum, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temmuzdan kalan urun bile var orda😂🙊 ama cok bitiriyorum sac urunu.. serum daha yeni bitti. Cok uzun zamandir kullaniyorum bide. Baya bereketli ve cok guzel😘😘😘😘😘😘

      Sil
  3. Benim ne az ürün kullanıyormuşum meğer 🙈

    YanıtlaSil
  4. Aralarından sadece Avon ve Batisteyi kullandım. Avon dediğin gibi ablacım hiç güzel değil, bende beğenmedim. :/

    YanıtlaSil
  5. Batiste ve Toni&Guy benim de favorim! Gelsin yeni yeni ürünlerrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa aynen cok seviyorum 2sini de😍😍😍😍😍

      Sil
  6. Şu Dove un hacim veren spreyini almıştım ben de fena değil gibi..Saç dökülmesi olayım vara baya bi ama ben tiroidden şüpheleniyorum, tahlil yaptırıcam tekrar. Bir de saçlarım çok kurudu koparak dökülüyor. Şampuanımdan çok memnunum ama ...nemlenmesi lazım saçımın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde saclarim cok kuruydu. Urban Care intense serisinin sac serumu ve genel anlamda serisi cok iyi geldi... Umarim bir sıkıntı cikmaz...

      Sil
  7. Bu arada,takipteyim sanıyordum şimdi aldım ;) Ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler zaman ayirdigin icin.gelirim tabi.. sevgiler

      Sil
  8. Urbanın şampuan serisini hiç beğenmedim ben. Kokusu silikon gibi geldi yapısı da. Elidor serisini yıllardır kullanıyorum bir türlü alışamadım diğer şampuanları kullanmaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kokusuna baykliyorum cok tatli kokuyor. Herkese gore tabi farklilik gosterebiliyor urunler 😘

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Bugün alışverişimi yaptım ayağımın tozuyla bloğunda aldım soluğu kuzum ve şampuanları görünce yorumlarını çok merak ettim. :)) Saç tipimiz aynı ve Urban Care saç yorumunu hatırlıyordum onu kaptım ama John Frieda'nın şampuanında inanılmaz gözüm kalmıştı hatta maskesi benimle geldi :D Bitmiyor sevdamız :D Harika ürünler bitirmişsin kuzumm, öpüyorum çook <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzummm gule gule kullan simdiden. Cok heyecanlandim yalniz. Umarim begenirsin😍😍 John Frieda'nin maskesini alcaktim bende ama kalmamis🙄🙄

      Sil
  11. Kullanmadığım bazı ürünler hakkında da sayende bir fikrim oldu. Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyini bu yaza alıp deneyeceğim ben de :)) Sevgiler ...

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.