Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask | Peeling Etkili Ayak Maskesi

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask

Merhaba

Gratis Alışveriş yazıma gelen yorumlardan sonra denemek için sabırsızlandığım bir ürünü yorumlamaya çalışacağım bugün size.

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask Peeling Etkili Ayak Maskesi

En çok yükü el ve ayaklar çekiyor bence. Ama malesef bakımlarda da en çok onlar ihmal ediliyor. Hatta daha çok ayaklar. Bende son zamanlarda ayak bakımımı çok ihmal ettiğimi düşündüm ve bir maske almak istedim öncelikle. Daha önce hakkında hiç yorum okumadığım bu maskeyi arkasında yazılanları okuduktan sonra almaya karar verdim.

Alışveriş yazımı yazdıktan sonra bir kaç kişinin maske hakkındaki yorumlarını okudum. Ve işte o zaman bir kaç blog yazısı okudum. Tabi ürünün etkisiyle ilgili görselleri görünce de inanamadım. 

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask



Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask Peeling Etkili Ayak Maskesinin Etkileri;

Kalınlaşmış, kurumuş ve sertleşmiş topuk ve ayak cildini tahriş etmeden soyarak bakım sağlar. Sertleşmiş cilt hücreleri 4 gün içinde soyularak tamamen yumuşacık, pürüzsüz haline geri döner. 10 günde nazik ve kolay bakım sağlar.

Soyma fikri başta korkutucu gelebilir ama ölü deriden kurtulmak ve taze, yumuşak yeni derinin geri gelmesi çok cezbediciydi.

Kullanımı;

  1.  Ayaklarınızı iyice yıkayın ve kurulayın.
  2. Ambalajı açarak ayaklarınıza giyin.
  3. Ayaklarınızın yıpranmışlık derecesine göre 60-90 dakika arası bekletin.
  4. Ayaklarınızı ılık suyla yıkayın.
  5. 4 ila 10 gün arası kullanmaya devam edin.
  6. Ayaklarda soyulmalar başladığında zorla soymaya çalışmayın.

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask

Ve sonunda deneme günü geldi😍🤗

Özellikle bebileri uyutup kahvemi yaptıktan sonra kitabımı da yanıma alıp maskeyi ayaklarıma giydim. Amacım yaklaşık 1,5 saat boyunca oturduğum yerden kalkmamaktı çünkü😂

Yıkayıp kuruladığım ayaklarıma maskeyi giydim. Yaklaşık 1,5 saat kadar ayaklarımda tuttum. Ama bu süreç çok uzun ve zor geçti benim için. İçerisinde nane yağı olduğu için ve bende tam kış döneminde uyguladığım için bu ferahlık beni uygulama sırasında ve sonrasında aşırı rahatsız etti. Tamamen yaza hazırlık maskesi bence. Ki yaz aylarında sandaletler giydiğimizi de düşünürsek ben işimi ters yaptım🙈 Hatta maskeyi çıkarıp ayağımı ne kadar ısıtmaya çalışsam da bir türlü ısınmış hissini yakalayamadım.
Daha sonra gözlemlemeye başladım.
İlk 3 gün ciddi anlamda işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım ki 3.günün akşamı duştan sonra şok yaşadım. Görüntü gerçekten çok kötüydü. Bu yüzden görselini eklemek hiç istemedim. Öylesine kalın bir deri halinde soyulmaya başladı ki anlatamam. Dökülmesi ve etrafa saçılması çok rahatsız edici olduğu için bu sürecte çorap giymekte fayda var. Yaklaşık 3-4 gün boyunca soyulma devam etti. Hatta duş sonrası daha çok soyuluyormuş gibi geldi bana. Ve gelen taze deri sayesinde ayaklarım o kadar güzel ve yumuşak oldu ki inanamadım.

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask

Soyulma sadece ayak altında ve yanlarında oldu. Üst kısımlarda soyulma olmadı. Normalde 4 ila 10 gün içinde tekrar denemem gerekirdi fakat ben o üşüme hissinden dolayı kış ayında tekrar uygulamak istemedim. Bu yüzden yaza hazırlık aşamasında tekrar alıp kullanacağım. Çünkü gerçekten aşırı sevdiğim bir maske oldu.

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask
Peeling Etkili Ayak Maskesini Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

İçeriği ise şu şekilde;

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask

Cettua Clean&Simple Exfoliating Foot Mask
Peeling Etkili Ayak Maskesini ben çok sevdim ve etkilerini birebir gözlemledim. Maske sonrası güzel bir nemlendiriciyle devam ettim ve yaklaşık 1,5 ay önce uygulamama rağmen hala ayaklarım yumuşacık. Üstelik fiyatı da gayet uygundu. Eğer denemediyseniz mutlaka bir bakın.

Peki, ya denediyseniz!

Yorumda düşüncelerinizi ve sorularınızı benimle paylaşabilirsiniz.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler


Esy.


Bunlar da ilginizi çekebilir

30 yorum

  1. tek sefer yeter bence üst üste yapmak zararlı olabilir...yaza doğru belki bir daha yapılır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu belirtmeyi unutmusum. Cok haklisin. Soyucu bir maske oldugu icin ust uste yapmak zarar verebilir diye de dusunmustum. Ama cidden daha once de belirttigin gibi sahane bir maskeymis💙💙

      Sil
  2. Ay çok heyecanlı! Çok merak ettim ve alıp kış olmasına rağmen deneyeceğim. Çünkü çatlayan topuklarım ince çoraplarımın da kaçmasına neden oluyor. Çok teşekkürler yazdığın için, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim inan benim ayaklarim da ayni durumdaydi. Ve ciddi anlamda corap maskesi olmustu ayaklarimin🙈🙈 Ozellikle topuklarim catlamis ve asiri kurumustu. Cok ise yaradi ve gercekten tek sefer cok ise yaradi. Yaz hazirliginda tekrar kullanacagim bende. Zaman ayirdigin icin tesekkur ederim. Sevgiler💙💙

      Sil
  3. bu harika urunu seninde kesfetmis olmana sevindim canim... nisan ayinda bende tekrar yapacam yaza hazirlik olarak ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Nisan Mayis gibi yapacagim bende🎈🎈 Gercekten sahane bir urun😍😍

      Sil
  4. Çok merak ettim bu maskeyi ama kışın zaten hiç ısınmayan ayaklarım için en uygunu yazın kullanmak olur muhtemelen :D Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denediginde emin ol cok seveceksin. Menthol etkisi yaklasik 2 saat kadar suruyor. Aslinda ayaklar sicak oluyo ama o etki buzlu sudaymis gibi hissetiriyor😂😂 Sevgiler💙

      Sil
  5. Bu ürün müthiş birşey. Annem ve babamın ayakları pamuk gibi oldu :) herkese öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya gercekten de sahaneymis👌🏻👌🏻 Zaman ayirdigin icin tesekkurler. Sevgiler💙💙

      Sil
  6. ayaklar en cok ihmal edilen ama en fazla da bakima ihtiyaç duyan bölge.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oyle.. bende cok ihmal ederim ama bakima en cok ayaklarimizin ihtiyaci var. Zaman ayirdigin icin tesekkurler sevgiker💙💙

      Sil
  7. bu maskeyi ilk günden sonra tekrar tekrar kullanabiliyor muyuz yoksa 4 ila 10 arasında yeni paketler mi alıyoruz? Anlamadım yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, eger kapali bir sekilde kurutmadan saklarsaniz 1 kez daha kullanabilirsiniz. Sonrasinda zaten bir kac gune soyulma basliyor🌟🌟

      Sil
    2. Ne kadar güzel bir soru ve cevap olmuş. Ürünün üzerinde maalesef buradaki ürün görsellerinin aksine, yeterli bir açıklama yok. Ne kadar süre ayağımda kalmalı onu bile buradan öğrendim. Merak ettiğim "tekrar kullanabilir miyim" sorusunu açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederim.

      Sil
    3. Merhaba, ben teşekkür ettim. Yardımcı olabildiğim her soruya karşılık çok mutlu oluyorum. Sevgiler 🙌

      Sil
  8. Ya inanılmaz mükemmel bir ürün fakat hiç bir yerde kalmamış galiba daha üretilmiyor cunku ne anadolu yakasinda nede Avrupa yakasında yok bi 5 ayere sordum neden yok diye abla geldigi gibi gidiyor zaten gelse hepimiz aliyoruz sabirsizlikla bekliyoruz diyolar bence daha fazla uretmeliler hic bir yerde yok ☹️☹️☹️☹️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar iyi bir ürün ki malesef çok çabuk tükeniyor. Bende çoğu zaman bulamıyorum. Bu yüzden denk geldiğimde mutlaka alıyorum. Hatta varsa eğer 2 3 tane alıyorum. 😊

      Sil
  9. Maskeden sonra,yani soyulma devam ederken,sıcak suda bekletme yada herhangi bir krem kullandınız mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hiç bir işlem yapmadım. Sadece soyulmasını bekledim. Soyulma tamamen bittikten sonra da nemlendirici uyguladım.

      Sil
  10. Ürünü nerden temin edebikirim.been bi turlu bulamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gratis mağazalarında ve online sitesinde bulabilirsiniz. fakat çok hızlı tükenen bir ürün.. Bulduğunuzda mutlaka stoklayın :)

      Sil
    2. Kaç tane bir pakette

      Sil
    3. Paket içerisinde 2 ayağınız için 1er tane bulunuyor. Fakat 4 gün sonra tekrar kullanabiliyorsunuz. Sevgiler

      Sil
  11. Maskeyi aldım 99 dakika ayağımda beklettim ve birgün sonra tekrar yaptım 30 dakika beklettim sonrada attım maskeyi doğrumu yapmışım yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.. Aslında doğru fakat 4 gün sonra tekrar yapsaydınız keşke.. 10.günde soyulmaya başlıyor.. Ben yine de etkisini göreceğinize innanıyorum.

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.