#Bitenler 8

Bitenler

Merhaba

Yine geciken bir "Bitenler" yazımla karşınızdayım. O kadar uzun bir zaman olmuş ki bitenler yazısı yazmayalı ve bu fotoğrafları çekeli🙊

Hadi başlayalım.

Yves Rocher duş jellerini inanılmaz seviyorum. Her defasında farklı türlerini satın alıp deniyorum. Kaç tane bitirdim kaç tane denedim saymadım bile. Keyifle kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Özellikle indirim dönemlerinde ve kampanyalı dönemlerde çok avantajlı oluyor.

Bitenler

Bu fotoğraftan ve koyacağım linklerden ne kadar uzun zaman önce bu fotoğrafların çekildiği anlaşılacak🙈😂

Yves Rocher Ultra Besleyici Vücut Bakım Yağıblogda da yorumlamıştım. Cildim çok kuru ve bu yağ bana yetersiz gelmişti. Bu yüzden tekrar satın almadım. Çok güzel kokusu vardı. Normal ciltler daha rahat kullanabilir diye düşünüyorum.
Yves Rocher El Peelingi çok sevdiğim ve sürekli satın aldığım bir peeling bu. Tanecikleri, kokusu, yapısı ve etkisi benim için çok yeterli. Mutlaka yazacağım bloga.
Yves Rocher Nemlendirici Vücut Peelingi çok uzun süredir kullandığım bir peeling. Artık kayısı  çekirdeği tozu içeriyor. Peeling sırasında daha iyi nem veriyor. Hala satın aldığım bir ürün bu da 👌🏻
Yves Rocher 2017 Yaz Koleksiyonu Vücut Spreyi keşke yine üretilse. Bayılmıştım buna. Hatta çekilişte hediye de etmiştim. Tabiki stokladım da 🙈 Şu an son 1 kaldı.
Yves Rocher Beauty Sheild Güneş Kremi tabi artık ambalajı ve yapısı değişmiş. O dönem çok yağlı yağlı gelmişti bana. Yaz aylarında da çok ağırlık yapmıştı cildimde. Kuru ciltli olmama rağmen. Bu yüzden satın almamıştım. Yeni versiyonunu da çok merak ediyorum aslında🙊

Bitenler

Yves Rocher Solaire 30 GKF ve 15 GKF içeren aynı zamanda ışıltı veren güneş yağları.. Bu 2'sini geçtiğimiz yaz resmen içtim🙈 Her ikisinden de 1 ayda toplam 2 şişe bitirdim. Mutlaka bloga yazacağım yenilerini alıp çektikten sonra.

Bitenler

Cosmed&Doktorderki iş birliği ile deneme fırsatı yakalamıştım bu 2 ürünü.
Cosmed arındırıcı toz yüz temizleyici. Peeling etkisi pek yok ama güzel temizliyor cildi. Çok da hafif olduğunu düşünüyorum. Tekrar satın alabilirim.
Cosmed Spf 50 UVA - UVB Pa++++ Sun Essential Güneş Kremi aslında çok severek kullanmaya başladığım bir üründü. Fakat ürünün yarısına bile gelmeden başlığı bozuldu ve çok zor kullandım. Tekrar aynı sorunu yaşar mıyım diye tereddütteyim malesef. Yoksa yapısı ve etkisi çok iyiydi.

Bitenler

Bioderma Hydrabio H2O micellar su. Favorim. Mutlaka yazacağım bloga. Çok severek kullandığım bir makyaj temizleme suyu.
Bioderma Sebium Yüz Temizleme jeli👌🏻👌🏻 Yaz aylarının bazı dönemlerinde ara ara kullanıyorum. Daha çok eşim kullanıyor. Yağlı ciltler için çok güzel bir ürün bence. Bu versiyonunun içeriği de çok güzel. Bir diğer versiyonunda SLS içeriyormuş. Onun üzerinde beyaz etiket var. Onu almıyorum ben bu yüzden.

Bitenler

Paradontax çok severek kullandığım ve sürekli satın aldığım bir diş macunu. En çok temizlemesini sevdim. Tadı da beni rahatsız etmedi. Ferahlatıcı bir etkisi yok malesef.
Nivea Stick Roll-On daha önce blogda da yorumlamıştım. İçeriğinde alüminyum, parfüm, pudra ve alkol yok. Bittikçe satın aldığım bir ürün bu da 👌🏻
Nuxe Çok amaçlı kuru yağ aşırı seviyorum. Bittikçe satın alıyorum. Şimdilerde yeni versiyonu da çıktı. En kısa sürede onu da deneyeceğim. Herkese de tavsiye ederim👌🏻
Parmex Aseton bir çok kişinin en sevdikleri arasında. Bende bittikçe satın alıyorum.
Golden Rose Işıltılı Makyaj Bazını daha önce detaylı yazmıştım. Etkisini yetersiz fiyatını da yüksek bulduğum için tekrar satın almayacağım malesef.
The Body Shop Argan Yağlı Vücut Kremi özellikle kış aylarında çok severek kullandığım vücut kremlerinden biri. Çok iyi nem veriyor ve yağlı bir hissi yok. Daha önce de yorumlamıştım zaten.


Evet benim biten ürünlerimle ilgili yorumlarım bu şekildeydi.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy.




Bunlar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. Yves Rocher'den ne çok ürün bitmiş! Duş jellerini ben de çok severek kullanıyorum, çeşidinin bol olması güzel. Güneş yağlarını da çok merak ettim, en kısa sürede deneyeceğim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 🙈🙈 ozellikle vucut urunlerini cok seviyorum😍😍 cok tesekkur ederim sevgiler😚

      Sil
  2. Güneş kremini deniyorum ben de şu anda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim bozulmaz sendeki yaa.. benimkinin aparati bozulunca kullanirken cok zorlandim. Hep akti falan🙈

      Sil
  3. Ben güneş kremimi değiştirmeyi düşünüyordum. Cosmed markasına bakabilirim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedigim gibi umarim aparatiyla ilgili bir sıkıntı yaşamazsin. Sevgiler💙💙

      Sil
  4. yves rocher duş jelleri belli ki çok sevilmiş..:-))

    YanıtlaSil
  5. dolu dolu bir bitenler yazısı olmuş. Cosmed peeling temizleyici ile ilgili sana katılıyorum. Gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim aynen oyle sonrasi asiri keyifli oluyo bu bitenlerin🙈

      Sil
  6. Yves Rocher duş jellerini ve el peelingini bende çok seviyorum bittikçe alınanlardan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yaa. Zaten dus jellerine asla karsi koyamiyorum🙈

      Sil
  7. Beymen.com da satılan saf zeytinyağı Olivos sabunlarını denemiş miydiniz?

    YanıtlaSil
  8. Bu kadar çok olmasada bende vücut jellerini çok seviyorum biraz kendimi çok kokluyorum ama dışarıdan nasıl gözüküyor acaba :)

    YanıtlaSil
  9. Bir Yves Rocher mağazası bitirmişsin gibi adeta :)))) Bidoerma Hydrabio benim en sevdiğim serilerden, bu misel suyunu 7-skin metodu için de rahatlıkla kullanabilirsin cildin kuruysa :) yenilerini güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa inan her defasinda boyle oluyor 🙈🙈 Dus jellerini cok seviyorum cunku💙 7skin yontemini denemek bitince aklima geldi. Aldigimda deneyecegim mutlaka💙 Cok tesekkur ederim. Sevgiler😚

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.