Simple Water Boost Serisi | Micellar Yüz Temizleme Jeli, Nemlemdirici Jel Krem ve Nem Hapsedici Krem

Simple Water Boost Serisi

Merhaba

Bugün size Denebunu.com×Simple İş Birliği ile deneme fırsatı bulduğum Simple Water Boost serisine ait 3 ürünü yorumlayacağım. 

Daha önce Youtube kanalımda da ayrıntılı bir şekilde yorumlamıştım. Dilerseniz oradan izleyebilirsiniz. Kanalıma abone olmayı unutmayın bu arada💙

Simple ülkemizde yeni satışa sunulan İngiltere'nin 1 numaralı uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerindenmiş. Ülkemize geldiğinden beri de oldukça ses getirdi.
Bende tabi ki çok merak ediyordum. Fakat hep kararsızlık yaşadım. Sonunda Denebunu.com iş birliği ile deneme fırsatı yakaladım. 1 ,5 -2 aydır da bu 3 ürünü kullanıyorum.
Cilt tipim de bu seriye çok uygun olduğu için süper oldu.

Simple'ın bu serisi İyi Kalpli Cilt Bakımı sloganıyla piyasaya sürüldü. Biliyorsunuz Simple Skin hayvanlar üzerinde deney yapmayan uygun fiyatlı cilt bakım markası. Ayrıca bu serinin içeriği de vegan içerik. 

Simple Micellar Yüz Temizleme Jeli

Simple Water Boost Serisi

Hassas ciltler için tasarlanmış  aynı zamanda tüm cilt tipleri için de uygunmuş. Paraben, alkol, renklendirici, parfüm içermiyor. Kokusuz ve şeffaf bir ürün. 

Simple Water Boost Serisi

Micellar diyince benim aklıma "makyajı da çıkartabilir mi?" gelmişti. Ve tabi ki denedim🙈 Günlük makyajda suya dayanıklı bir ürün kullanılmadıysa performansı fena değil. Makyaj sonrası da cildi fiyatına göre gayet iyi temizliyor. 

Simple Water Boost Serisi

Micellar yüz temizleme jeli benim cildimde kuruluk, hassasiyet ve sivilcelenme yapmadı. İndirim dönemlerinde gayet alınabilir bence. İyi derecede içerik bilgim yok fakat Cosdna'dan baktığımda iyi olduğunu görüyorum.
Simple Micellar Yüz Temizleme Jeli İndirimsiz fiyatı 49,90 TL

Simple Nemlendirici Jel Krem

Simple Water Boost Serisi

Ciltteki kuruluk ve nemsizliğin 5 işaretini önlemek için ideal olduğunu söylüyor. Kuruluk, matlık, kuruluğa bağlı kırışıklıklar, gerginlik ve pürüzler. Aynı zamanda cildin gün boyu nemli kalmasını vaat ediyor. Paraben, alkol, parfüm ve renklendirici içermiyor.
Tam benim aradığım özellikler.

Simple Water Boost Serisi

Jel ve yağlı yağlı olmayan bir yapısı var. Su bazlı bir jel krem. Uygulama anında yağlı yağlı bir his bırakmıyor. Aynı zamanda yoğun bir krem de değil. İnce bir jel krem diyebiliriz. İçeriğinde silikon bulunuyor. Bu yüzden sivilceye meyilli ciltlerde sorun yaratabilir. Benim cildim çok hassastır aynı zamanda. Bir reaksiyon yaşamadım. 

Simple Water Boost Serisi

Kuru/çok kuru cildimde kış aylarında bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Fakat bahar/yaz aylarında daha normalleşen cildime biraz iyi gelebilir diye düşünüyorum. Çünkü bahar ayında denemiş oldum. Özellikle nemlendirici jel krem sonrasında uyguladığım nem hapsedici kremle daha iyi nem verdi. Cildim çok çabuk emdi bu ürünü bu arada. 
Simple Nemlendirici Jel Krem İndirimsiz fiyatı 59,90 TL

Simple Nem Hapsedici Krem

Simple Water Boost Serisi

Yine nemlendirici jel kremle aynı vaatleri veriyor. Serideki diğer ürünler gibi alkol, paraben, renklendirici, parfüm içermiyor. Su bazlı bir krem. Ben Aloe Vera nem terapisine çok benzettim yapısını. Su gibi bir ürün.

Simple Water Boost Serisi

Ben nemlendirici jel krem sonrasında serum gibi uyguladım. Dilerseniz nemlendiricinize karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Ki ben 2'sinin daha iyi is gördüğünü düşünüyorum. Ayrı kullanımlarda çok kalıcı ve etkili olduğunu düşünmüyorum. Uygulama sonrasında hafif yapışkanlı bir hissi var. Bir süre sonra yok oluyor bu his. Aynı zamanda hafif ferahlatıyor da.. 
Simple Nem Hapsedici Kremin indirimsiz fiyatı 59,90 TL

Simple Water Boost Serisi

Simple Water Boost serisinin nemlendirici jel kremini ve nem hapsedici kremini bir kuru ciltli olarak kış aylarında yetersiz , bahar/yaz aylarında ise yeterli olduğunu düşünüyorum ben. Micellar yüz yıkama jelini ise yılın her mevsiminde rahatlıkla kullanılabileceğini düşünüyorum.

Umarım fikir verebilmişimdir. 


Sevgiler

Esy



Bunlar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Esy'cim, Simple hayvanlar üzerinde test yapmadığını söylese de, pek çok marka gibi Çin'de satışı mevcut ve bu da onu hükümet istediğinde test yapmaya mecbur bırakıyor. İlginç bir şekilde Peta sertifikası var; yani kafalar karışık :) Benim içeriklerini incelediğimde aslında çok etkili ve temiz de bulmadığım bir marka kendisi. Ancak şu son çıkardıkları minnoş poşet ambalajlarla tatile götürmek için bir numaralı aday haline geldikleri tartışmasız bir gerçek :) Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yazarken cok kararsiz kaldim aslinda. Ama o kadar cok yerde okudum ki bir de peta sertifikasi olunca yazmaya karar verdim. Icerik olarak da Cosdna'dan baktim hepsine. En fazla derece olarak 4 diyor. O da silikondan fln.. o minik posetleri almamak ici n direniyorum su an🙈🙈 Cok tesekkur ederim. Sevgiler💙

      Sil
  2. İçerik olarak bakıldığında kesinlikle temiz içerikli mükemmel bir marka değil. Lanse edilişinden farklı beklentiler içine girebiliyorsun. Aama piyasa içinde kıyasladığında, fena ürünleri de yok değil. Ben su bazlı nemlendiriciyi beğendim. Fakat kış ve sonbahar aylarında yeterli gelmedi, bahar ve yaz başı oldukça yeterliydi. Makyaj altınada güzel baz oldu. Sevgiler,
    İlke
    -kozmetikyorumlarim-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ayni fikirdeyim. Zaman ayirdigin icin cok tesekkur ederim. Sevgiler💙💙

      Sil
  3. Simple ürünlerini denemek bi türlü kısmet olmadı ama yakında bir indirim bahanesiyle değerlendirebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende denebunucom sayesinde denemis oldum🤗🤗

      Sil
  4. su bazlı nemlendiricisini denemeyi istiyorum

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.