Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Merhaba

Geçen sene sıcak tonlu makyaja fena halde takmıştım. Tüm soğuk tonlu farlarıma, rujlarıma, allıklarıma da veda etmiştim. Makyaj koleksiyonuma da çok yeni renkler dahil etmiştim. Onların başında da bu harika turuncu tonuna sahip ruj geliyordu.
Bu yazımda da size bu ruju yorumlayacağım.

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan Revolution markasına ait Retro Luxe Kit serisinde aynı zamanda gluten de bulunmuyor. Ve kit şeklinde satılıyor. Kit içinde 1 tane likit ruj ve 1 tane dudak kalemi bulunuyor. Uzun süre kalıcılığı vaad eden seride toplamda 4 renk bulunuyor.

Bendeki renk ise yaz aylarına mükemmel uyum sağlayan Regal rengi.

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj Regal mükemmel bir turuncuya sahip. Pigmenti ve örtücülüğü muhteşem. Likit mat bir ruj. Dudaklara çok rahat uygulanıyor ve dudakları güzel çerçeveliyor. Pürüzsüz bir şekilde uygulanıyor ve topaklanma olmuyor. Dudakları her likit mat  rujun kuruttuğu gibi malesef kurutuyor. Bu yüzden dudakları iyi nemlendirmek şart. Aynı zamanda ölü deriden arındırmak için mutlaka dudaklara peeling yapılması gerekiyor. Kalıcılığı gayet güzel fakat dudakların orta kısmından silinmeye başlıyor. Dudak çevresinde bulaşma yapmıyor.

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj Regal sünger aplikatörlü. Bu yüzden sürümü çok rahat. Rengin dudaklarda duruşu da şahane.

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj | Regal

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj Regal'in özellikle bronz tende glowy makyajla şahane bir uyumu var. Rengin duruşu da bu şekilde.
Genellikle ten makyajımı daha doğal ve ıslak görünümlü tutup bu ruju uyguluyorum. Saçlarıma da deniz tuzu spreyiyle şekil veriyorum ve yaz akşamı için hazırım. 🔥🔥
Şu sıralar tam da ihtiyacımız olan şey sanırım motivasyon. Ve eminim bu yazımı okuyanlar şimdi güzel bir hayale daldı bile benim gibi...

Revolution Retro Luxe Kit Matte Ruj Regal ruju Watson's mağazalarında ve online sitesinde bulabilirsiniz. Özellikle indirim dönemlerini takip etmenizi öneririm.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esra









Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.