L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara

Merhaba

Bir makyajda olmazsa olmazlarımdan biri maskara. Bu yüzden alırken en çok araştırdığımı ve en çok ilgimi çekeni satın almaya özen gösteriyorum. Gerçi bu bütün alışverişlerimde böyle... Bu yüzden alıp sevmediğim çok az ürün vardır. 
Kirpiklerim uzun, kıvrık fakat çok hacimli olduğunu söyleyemem. Yanlış maskara kullandığımda kirpiklerim beş tane görülebiliyor. 🙈😁
Bu yüzden kullanacağım maskaraların en önemli özelliğinin hacim veriyor olması gerekiyor. Yine kirpiklerim uzun olduğu için de çok fazla uzatmasını ve kirpiklerimi kaşlarıma kadar kaldırmasını da çok sevmiyorum. Bu yüzden genelde kıl fırçalı maskaralar ilk tercihim oluyor. 
Fakat L'oreal Paris Unlimited Maskara silikon fırçalı. İşte bazı silikon fırçalı maskaralar bu genellemenin dışında kalıyor. L'oreal Paris Unlimited Maskara da bunlardan biri...

L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara Özellikleri;

  • L'oreal Paris Unlimited Maskara lifting etkili formülüyle hayallerinizi süsleyen kalkık ve uzun kirpiklere ulaşmanıza yardımcı oluyor.
  • Bükülebilir çift açılı fırçasıyla kolay uygulamaya imkân sağlıyor.
  • Eşsiz bir tasarıma sahip L'oreal Paris Unlimited Maskara konik fırça yapısı sayesinde en kısa kirpiklere bile kolayca ulaşarak hacim vermeyi vaad ediyor.
L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara Yorumlarım;

L'oreal Paris Unlimited Maskarada en çok ilgimi çeken taraf  bükülebilir fırçasıydı. Daha önce kullandığım Lancome Grandiose maskaraya oldukça benzediği içindi aslında merakım. Çünkü Lancome Grandiose kirpikleri uzatma anlamında en çok sevdiğim maskaraydı. Artan fiyatından dolayı da ona benzer daha uygun bir maskara bulmayı çok istiyordum. Ve L'oreal Paris Unlimited Maskara ile tanıştım. Bükülebilir fırça tasarımıyla Lancome Grandiose maskaranın kuğu boyundan esinlenilmiş fırça tasarımına inanılmaz benzettim. 
Ki geçmiş yıllarda Lancome Grandiose Maskara detaylarını yazmıştım.
İndirim döneminde yine karşı koyamayıp L'oreal Paris Unlimited Maskarayı satın aldım.

L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara fırça kullanımında kişiyi özgür bırakmış. Dilerseniz bileziğini çıkarıp bükerek; dilerseniz bileziğini takıp bükmeden kullanabilirsiniz.

Peki bükülebilmesinin ne gibi bir özelliği olabilir?

L'oreal Paris Unlimited Maskaranın bükülebilir fırça tasarımı sayesinde hem daha rahat maskara uyguluyorsunuz. Hem de kirpikleri daha çok yukarı kaldırabiliyorsunuz. Bir nevi size güç veriyor. Maskaranın fırçasını daha fazla yukarı itiyorsunuz. 

L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara konik şeklinde silikon fırçaya sahip. Uç kısmı daha ince olduğu için iç kısımdaki kirpiklere daha rahat uygulama yapıyorsunuz. Maskara sürülmemiş fırça kalmıyor yani. Fırça kirpikleri çok güzel kavrıyor ve çok güzel tarıyor. Kirpikleri birbirine yapıştırmıyor.
L'oreal Paris Unlimited Maskarayı ilk uyguladığımda kirpiklerimdeki hacim aşırı hoşuma gitti.Her zaman maskarayı kirpiklerime tek kat uygularım. Kirpik diplerim tamamsa kirpik uçlarımı istediğim görüntüyü elde edene kadar tararım. Bu maskarada bu işlem uzun sürmüyor. Çok hızlı bir şekilde uygulama yapıyorum ve istediğim görünütüyü elde ediyorum.

L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara gün içine topaklanmıyor, dökülmüyor ve akmıyor. Gözlerim hassas olmasına rağmen söylenildiği gibi yakma gibi bir problem yaşamadım. Makyaj temizleme sularıyla rahatça çıkarabiliyorum. Kirpiklerimde dökülme problemi de yaşamadım. Belki kıvırma etkisi yetersiz gelebilir. Özellikle kıvrık olmayan kirpikler öncesinde mutlaka kirpik kıvırıcı kullanmalılar.
Çok siyah olduğu için tüm kürpiklerini daha belirgin hale getiriyor.

Peki L'oreal Paris Unlimited Maskara benim kirpiklerimde nasıl duruyor?

L'oreal Paris Unlimited Maskara

Benim kirpiklerim bu şekilde.

L'oreal Paris Unlimited Maskara

L'oreal Paris Unlimited Maskara tek kat uygulanmış hali de bu şekilde. Zaten maskarayı ilk uyguladığınız anda farkedilebilir bir uzunluk sağlıyor.

L'oreal Paris Unlimited Maskarayı gerçekten çok sevdim. Bu kadar övgü boşuna değilmiş gerçekten. Üstelik almamak için çok direndğimi hatırlıyorum ama boşuna bir çabaymış. Bu maskarayı ne zaman uygulasam mutlaka soruldu. Buna Instagram Storylerim dahil...

Özellikle indirim dönemlerinde fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ederim. En sevdiğim maskaralar kategorisinde yerini aldı bile...

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.