Yves Rocher Monoi Parfüm Edt

Yves Rocher Monoi Parfüm Edt

Merhaba

Her ne kadar koku hassasiyetim olsa da parfümler her zaman ilgimi çekiyor. Şişe tasarımları, parfümlerin renkleri her zaman beni cezbediyor. Yves Rocher Monoi parfüm de her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle şişesi bana hep yazı anımsatıyor. Bronzlaşmayı, altın rengi kumsalı, güneşi, masmavi denizi ve sonunda gün batımını...
Monoi parfüm ilgimi böyle çekmişti benim. Böyle tavladı beni. Ve sanırım bundan iki sene önce ilk Monoi parfümümü satın aldım. Şimdilerde şişesi yenilendi. Hatta Monoi serisine çok ilgi çekici yeni üyeler eklendi. Ama bu yazımda size sadece Monoi parfümü yorumlayacağım.

Yves Rocher Monoi Parfüm Edt

Bende hem eski versiyonu hem de yeni versiyonu bulunuyor. Daha önceki Yves Rocher'dan gelen ürünleri yazdığım yazımda bahsetmiştim. Yeni versiyonu marka tarafından gönderilmişti. Böylece eski versiyonuyla da karşılaştırma imkanım oldu. Ama değişim sadece şişedeymiş. İçerik aynı, kokular aynı.. Ben eski tasarımını da çok seviyordum Monoi parfümün. Fakat bu yeni şişe de harika olmuş. 
Yine %100 geri dönüştürülebilir cam şişe kullanılmış. Monoi parfüm %94'ten fazla bitkisel içerikten oluşuyor. Mineral yağ, silikon ve BHT içermiyor. Kullanılan alkol ise bitkilerden elde edilmiş.

Yves Rocher Monoi Parfüm Edt Notaları;

Yves Rocher Monoi Parfüm Edt

''Egzotik, sıcak bir yaz günü hissi veren çekici bir koku… Monoi parfüm ile kendinizi turkuaz lagünlerin ortasındaki bir cennet plajında hissedeceksiniz! Kokusu, teninizde egzotik bir yaz esintisi sağlarken aynı zamanda ferahlayıp canlanmanıza yardımcı olur. Tiare çiçeğinin sıcak notası, güneşin sıcaklığı ve enerjisi gibi teninizi saracak ve size keyif verecek…''

Monoi Parfüm; Tiare çiçeği, ylang ylang bitkisi, hindistan cevizi ve vanilyadan oluşuyor. 
Nasıl sevmem ama değil mi? Her kokladığımda plajdayım mesela.. Öyle bir yolculuğa çıkarıyor ki şaşıyorum.

Monoi parfümü ilk sıktığınız an baskın ve ağır bulabilirsiniz. Fakat biraz zaman geçtikçe normale dönüyor ve o ağır koku kayboluyor. 

Yves Rocher Monoi Parfüm Edt

Monoi parfüm sıcacık bir parfüm. Kesinlikle yaz parfümü. Fakat ben en sevdiğim mevsim olan yaz mevsimini hatırlamak ve kış modumu yükseltmek için bazen bunu kış aylarında da kullanıyorum. Böyle de bir etkisi de var.

Kalıcılık konusunda benden tam not alıyor. Günümü kurtarıyor. Ertesi güne koku kalmıyor evet ama gün boyu ben boynumda ve bilek içlerimde hissediyorum.

Kaç kez şişe bitirdim bilmiyorum fakat Monoi parfüm benim her zaman koleksiyonumda yer alacak. 

Eğer sende bu tür kokuları seviyorsan mutlaka denemelisin. Asla koku hassasiyeti yaratmayan ve migrenimi tetiklemeyen Monoi parfüm senin de favorin olacaktır.

Monoi serisindeki ışıltılı kuru yağ ve bronzlaştırıcı aromatik yağı da en kısa sürede blogda yazacağım.

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra











Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. marka da şişe de iyimiş, koku da belli iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. çok merak ettim kokusunu. Kayseri'ye ilk gittiğimde mağazadan bakıp alacağım teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook güzel Lerzancım çok seveceksin eminim.. Ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için.. Sevgiler :)

      Sil
  3. Yves Rocher'nin daha önce herhangi bir parfümünü kullanmamıştım. Merak ettim kokusunu..

    YanıtlaSil
  4. Monoi serisini çoook seviyorum, kullandığımda parfümüne de bayılmıştım! Şimdi de ışıltılı yağını gözüme kestirdim! Güle güle kullan Esra'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Basakcim. Cok guzel ve ilgi cekici bir seri gercekten😍😍

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.