Yves Rocher'dan Harika Bir Paket Aldım | Bir Kutu Dolusu Mutluluk


Yves Rocher Bakım Ürünleri

Merhaba

Beni takip edenler ve blogumu okuyanlar Yves Rocher markasını ne kadar çok sevdiğimi biliyorlardır. Özellikle vücut bakım ürünlerini, güneş ürünlerini, parfümlerini, body mistlerini ve kozmetiklerini çok seviyorum.Bende Yves Rocher mağazalarında ve online sitesinde %50 indirim başlamışken gelen bu harika hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim.

Yves Rocher Yaz Ürünleri

Yves Rocher Bakım Ürünleri
Her yaz çok severek kullandığım ve bittiğinde mutlaka yenisini aldığım bronzlaştırıcılar...
15 GKF Güneşe Karşı Koruyucu Transparan Sprey ve 30 GKF Güneşe Karşı Koruyucu Transparan Sprey. Bu bronzlaştırıcıları 3 yıldır kullanıyorum. UVA/UVB ışınlarına karşı korurken aynı zamanda cildi nemlendirip ışıltı veriyorlar. Daha detaylı yazısını mutlaka önümüzdeki günlerde yazağım.

Yves Rocher Bakım Ürünleri

Kuru ciltler için 50 GKF içeren yaşlanma karşıtı güneş kremi... Plaj hayatı için uygun görülen bu güneş koruyucusunu ilk kez deneyeceğim. Çok merak ettiğim bir kremdi... UVA/UVB korumaları da mevcut. 

Yves Rocher Bakım Ürünleri

Elixir Jeunesse Detoks Etkili 50 GKF Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi... Bu kremin ilk verisyonu olan UV Beauty Shield'ı denemiş blogumda detaylarını yazmıştım. Şehir hayatı için uygun olan ve daha da geliştirilmiş bu versiyonunu çok merak ediyordum. Harika bir fırsat oldu bu.

Yves Rocher Bakım Ürünleri

Monoi Serisinden; Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ, Monoi EDT ve Monoi Işıltı Veren Saç Ve Vücut Yağı
Yaklaşık 2 yıldır Monoi EDT'yi kullanıyorum ve çok yakın bir zamanda yine yazısını yazacaklarım arasındaydı. Yaz aylarında en sevdiğim ürünler kuru yağlar ve ışıltı veren ürünler.. Monoi serisini denedikten sonra mutlaka blogda sizler için yorumlayacağım. Ama şunu söyleyebilirim ki; muhteşem kokuyorlar.

Yves Rocher Parfümler

Yves Rocher Bakım Ürünleri

La Collection Koleksiyonundan Sel D Azur Edp... Yine çok merak ettiğim koleksiyonlardan biriydi.. Sel D Azur EDP'nin notalarında greyfurt, sedir ağacı ve vetiver bulunuyor. Daha bahar/yaz aylarına ve gündüz saatlerine uygun bir parfüm. Detaylı yazısını mutlaka paylaşacağım.

Yves Rocher Bakım Ürünleri

Benim bahar ve yaz aylarında çok severek kullandığım parfümlerden biri Yves Rocher Moment De Bonheur. Notalarında Bergamut, Elma, Mayıs Gülü, Virjinya Sediri bulunuyor. Özellikle benim gibi koku hassasiyeti olanlar çok sever. Mutlaka bu parfümü de yazacağım.

Yves Rocher Fondoten


Yves Rocher Bakım Ürünleri

Ve son olarak daha önce denemediğim ama yine çok merak ettiğim nemlendirme etkili ışıltı veren likit fondoten... Bendeki Bej 100 rengi.. Duruşunu ve özellikle bitişini çok merak ediyordum. Bu fondoteni mutlaka videolarımda sizlerle deneyeceğim.

Bir kutu dolusu mutluluk bu paketin adı.

Yves Rocher'e bu harika paket için çok teşekkür ederim. En kısa sürede tüm ürünlerle ilgili düşüncelerimi de sizlerle paylaşacağım.

Eğer ilginizi çeken bir ürün varsa ve denemek istiyorsanız indirimleri kaçırmayın.
Yves Rocher Online sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra







Bunlar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. şu monoi ışıltılı yağı gerçekten merak ediyorum güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa tesekkur ederim.. Bende cok merak ediyodum onu yaa😍😍

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan. Hepside çok güzel hediyeler

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.