Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Merhaba

Yaz aylarındaki doğallığı çok seviyorum. Saçlarda, makyajda yansımalarına bayılıyorum. Kış mevsiminin ağırlığını yaz mevsiminin hafifliğine bırakması beni benden alıyor. Deniz tuzunun saçlarıma verdiği hacim hep kalsın istiyorum. Bu yüzden de her yaz mutlaka deniz tuzu etkisi veren bir sprey sepetimde oluyor.
Urban Care saç bakım ürünleriyle her zaman ilgi odağım olmuştur. Saç serumlarını, sıvı saç spreylerini, saç maskelerini ya da saç şekillendirici ürünlerini hep çok sevdim. Deniz tuzu etkili saç spreyi çıkardığı an tabi ki çok sevindim. Ve deneyip sizlerle paylaşmak istedim.

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Saçları şekillendirirken doğal bir görünüm elde etmek isteyenler için üretilen Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi içeriğindeki deniz tuzu ile mat ve dağınık bir görünüm vaad ediyor. 
Ürün 200ml ve 60ml olarak satışa sunulmuş. Ben genelde daha rahat taşımam açısından seyehat boyunu almayı tercih ediyorum. 

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey içerisinde bulunan Keratin Complex sayesinde de saçlara bakım yapmayı vaad ediyor. Aynı zamanda içerisinde UV filtresi bulunuyor. 

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi temiz saçlarıma hafif nemliyken ya da kuruyken uygulama yapıyorum. Ama en çok kullanma şeklim saçlarım hafif nemliyken oluyor. Ürünü yaklaşıl 10-15cm uzaktan saçlarıma püskürtüyorum. Mekanizmasını çok sevdim. Çünkü ürün homojen bir şekilde saçlarıma uygulanıyor. Uygulama sonrası saçlarımı avuç içimde sıkıştırıyorum. Bir nevi pompalama görevi görüyor bu şekilde ellerim.
Eğer daha hacimli bir görünüm istiyorsam başımı eğip saçlarımı öne atıp kurutma yapıyorum. Bu şekilde inanılmaz hacimli oluyor saçlarım. Hafif dalgalı olunca da çok seviyorum. Çünkü saçlarım bu tür ürünler kullanmadığım zaman inanılmaz sönük oluyor. 

Saçlarım boyalı ve ince telli olmasına rağmen Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey saçlarımda kuruluk yapmadı. Saçlarımı sertleştirmedi. Aksine şekillenmiş ama yumuşaktı saçlarım.

Kokusunu bir çok kişi tuhaf bulmuş ya da hiç sevmemiş. Ben garip bir şekilde çok sevdim. 🙈
Ya da yine ürünü sevmeyen de çok var. Fakat ben baya sevdim. 

Şekillendirme kısmı için şunu söylemem gerekir. Tabi ki bir saç spreyi ya da saç köpüğü gibi şekillendirme beklemeyin. Ama saçlara doku, hacim verme konusunda çok başarılı. Şekillendirmeden kastı aslında saçlara verdiği o dağınık doğal görüntü.

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi özellikle seyehatlerimde mutlaka yanımda bulunduruyorum. Onun dışında yaz aylarında bir yere gideceksem saçıma fön, maşa, düzleştirici kullanmak yerine Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi  uyguluyorum. Çünkü o sıcakta bir de saçlara ısıl işlem uygulamak bana aşırı zahmetli geliyor. Bu da mesela geçtiğimiz yaz gittiğimiz İstanbul seyehatinden bir kare. Saçlarıma asla vakit ayırmadım. Sadece Urban Care Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi uyguladım ve gelişigüzel taradım. Kuruduktan sonra böyleydi.

Özellikle indirim dönemlerinde alternatif olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. verdiği doğal görüntüyü seviyorum ben. aslında benimki bitmek üzere tekrar almam lazım:)
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende o görüntüyü çok seviyorum.. Benimki de yeni bitti.. İlk siparişimde alacağım bende :) Sevgiler

      Sil
  2. Böyle kurtarıcı ürünlere bayılıyorum!

    YanıtlaSil
  3. Ben şu anda egos kullanıyorum ama bunu da çok severek bitirmiştim

    YanıtlaSil
  4. uv filtresinin olması da çok güzel yaz için ideal

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.