Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Merhaba

Yves Rocher parfümleriyle, saç, vücut, cilt bakım ve kozmetik ürünleriyle fazla ilgi çekici bir marka. Özellikle mağazalarına girdiğimizde eminim bir çoğumuz çıkamıyoruz. Her ürününün denenebilir olması ve merak ettiğimiz ürünleriyle ilgili az ya da çok bilgi veriliyor olması da beni çok mutlu ediyor.

Son zamanlarda yenilenen, geliştirilen parfümleri de çok ilgi çekici. İşte onlardan biri de geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen La Collection koleksiyonuydu. Çıktığından beri aklımda hep yer etti aslında. Ve sonunda koleksiyona ait parfümlerden birini deneme fırsatım oldu.

Yves Rocher La Collection doğayı ilham alarak oluşturulmuş. Çevreye verdikleri değer ile ambalaj tasarımlarında daha çevre dostu hale getirebilmek adına çalışmalar yapılmış. Kapakları geri dönüştürülmüş piastikten, şişe ve kutuları ise tamamen geri dönüştürülebilir maddelerden elde edilmiş.İçeriklerinde zararlı ve gereksiz hiç madde kullanılmamış. Aynı zamanda endokrin sistemini bozduğundan şüphelenilen renklendirici ve BHT içermiyormuş.

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Yves Rocher La Clollection koleksiyonunda toplam 9 adet Edp bulunuyor. Bunlardan 6 tanesinin Türkiye'de satışı yapılıyor. Gelecek dönemlerde de diğerlerinin satışa sunulacağından eminim. Çünkü gerçekten fazla ilgi çekici.
Bende ise Sel d Azur Akdeniz Esintisi bulunuyor.

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp bir kutu içinde 100ml şişe içinde satışa sunulmuş. Ambalajına notalarından ilham alarak harika bir görsel koyulmuş. 

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp Notaları;

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Üst Notalarında; İtalyan Narenciyesinin tuzlu notaları greyfurtla buluşuyor.
Orta Notalarında; Sedir Ağacı
Alt Notalarında; Haiti Vetiver Ağacı

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp tam bir ilkbahar/yaz kokusu. Baskın, uyarıcı ya da koku hassasiyeti yaratabilecek bir koku değil. Bu benim için çok güzel. Çünkü özellikle yaz aylarında ağır kokular beni çok rahatsız ediyor. Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp öğlen güneşinin sıcaklığını hissettiren ferahlatıcı ve enerji veren aromalara sahip. 

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp

Yves Rocher La Collection - Sel d Azur Edp ml olarak büyük olduğu için çantanızda taşımamız zor. Bu yüzden gün içinde tazelemeye ihtiyaç duyarsam bu biraz zor oluyor. Fakat başka ülkelerde mini şişeleri de satılıyor. Belki ülkemize de gelir diye umuyorum.

Yves Rocher La Collection koleksiyonuna ait Sel d Azur beni gerçekten cezbetti. Ve koleksiyona ait merakımı da oldukça arttırdı. Fiyat olarak biraz fazla bulsam da 100 ml olduğunun düşününce rahatlıyorum. 😁🙈
Ve tabi aynı zamanda Yves Rocher'ın sık sık indrime girmesi, kampanyalar düzenlemesi de çok rahatlatıcı... 🤓

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

11 yorum

  1. oooo iyiymiş buuu, markayı da çok severim zateeen :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Çok güzel gerçekten :)

      Sil
    2. Ben kullanıyorum alın hiç pişman olmazsınız çok güzel çok hoş kokusu var Yves Rocher en çok hoş kokan parfümü diye bilirim oderece yani

      Sil
  3. Bu kokuyu deneyesim geldi, bir ara Yves Rocher'ye uğrayayım... zaten turunçgil notası deyince dayanamayanlardanım! Serinin diğer parfümlerine de bir göz atayım hatta. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak dene mutlaka.. Hatta diğerlerinin kokusunu da çok merak ediyorum. Çok güzel notalar var :) Sevgiler :*

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.