Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi

 

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi

Merhaba

En sevdiğim ürünlerden biri yüz ve vücut spreyleri. Özellikle yaz aylarında her an kullanıyorum. Plaj çantamın daimi üyeleri oluyor. Hem serinletmelerini hem de cilde nem vermelerini çok seviyorum. Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi ile ve dolayısıyla Isana ile de canım Gökçe sayesinde tanıştım.
Bir gün bana sürpriz yapmış ve harika bir kutu hazırlamış. İçerisindeki hediyelerden biriydi bu sprey. Daha önce sanırım Isana markasının hiç bir ürününü kullanmamıştım. Benim için de güzel bir deneyim oldu. Tekrar teşekkür ederim burdan da 😊

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi Vaatleri;

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Sprey yüz ve vücut için uygun olup, sıkıldığında taze ve ferahlatıcı bir etki yaratmayı hedefliyor. Serinlemeye ya da neme ihtiyaç duyduğunuzda Isana yüz ve vücut spreyini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda makyaj sabitlemek için de uygun.

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi bu şekilde. Püskürtmesi alışık olduğumuz termal su spreyleri gibi. Yüzünüze ya da vücudunuza deodorant sıktığınızı düşünün. Basılı tutmaya devam ediyorsunuz ürünü uygularken. Bazen ürün püskürtme sırasında fazla gelebiliyor. Ama çoğunlukla ince ve homojen şekilde uygulama yapabiliyorum. Verdiği serinlik muhteşem. Hindistan cevizi kokusunu çok sevdiğim için koku olarak beni rahatsız etmedi. Çok kalıcı bir kokusu da yok zaten. Bir kaç saniye sonra kayboluyor.

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi

Çok nadir makyaj üzerine de uyguladım fakat en çok plajda yüzüme ve vücuduma bir de yazın duş sonrası vücuduma serinlik ve nem vermesi için uyguladım. Bu şekilde kullanımını aşırı sevdim. Çok fazla nem verdiğini söyleyemem bir kuru ciltli olarak. Fakat neme hazırladığını söyleyebilirim. Hassas cildimde de herhangi bir irritasyona neden olmadı. Ambalajıyla ilgili bir problem de yaşamadım. Özellikle bu tür ürünlerde mekanizma çabuk bozulur. Fiyat performans açısından çok başarılı buldum ben.

Isana Hindistan Cevizi Kokulu Yüz Ve Vücut Spreyi Rossman online sitesinde göremedim. Aqua versiyonu var ve indirimde. Yani yakın bir zamanda onu da blogumda görebilirsiniz.

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 💙

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

12 yorum

  1. ben bunu denedim yapısı yani spreyi çok yoğun o yüzden ancak yazın plajda kullanabildim yoksa bütün yüzümü yıkıyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plajda bende çok fazla kullandım.. Aynen basılı tuttuğumda baya ürün geliyor :)))

      Sil
  2. Isana ürünlerini seviyorum ya..♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk kez denedim. Diğer ürünlere de bakacağım :)

      Sil
  3. Çok merak ettim. Bir bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. hindistan cevizi kokusunu çok severim ben de bakacağım

    YanıtlaSil
  5. Abla ben bunu çok seviyodum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok guzel ama yazin plajda acayip keyifli😍😍

      Sil
  6. Isana'nın bazı ürünlerini denedim gerçekten başarılı. Buna da yaz gelince bi bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk kez denedim. Diğer ürünlerine de bakacağım mutlaka :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.