L'Oreal Paris Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu

 

L'Oreal Paris Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu

Merhaba

Instagram o kadar zamanımı alıyor ki buraları neredeyse unutmuşum. ''Blogların kıymetini ne zaman anlayacağız'' derken hızlı tüketimin, hızlı paylaşımın esiri oldum birden. O yüzden düzenli tekrar yazmak için çaba göstereceğim.

Yaklaşık 2 ay önce marka tarafından gönderilen Revitalift Filler Serumu yorumlayacağım. İlk çıktığı andan itibaren oldukça dikkatimi çekmişti aslında. Hyaluranik asit diyince akan sularduruyor bende çünkü. Nemsiz ve kuru cildim için önceliğim bu asit benim. Tam da böylesine merak ederken kapımdaydı. 😍

L'Oreal Paris Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu

İlk izlenim olarak cam ambalajını ve renk kombinini çok sevdim. Çünkü ben tam bir aslan kadınıyım. 😂

L'Oreal Paris Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu Vaatleri

Belirgin şekilde nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Dolgunlaştırarak %47 oranında kırışıklık görünümünü azaltır. En yüksek (%1,5 Saf Hyaluranik asit) hyaluranik asit konsantrasyonuna sahiptir.


Instagram'da çektiğim bu videodan sonra Revitalift Filler Serumu sabah/akşam düzenli olarak uygulamaya başladım. Yani yaklaşık 2 ay kadar oluyor.

İlk kullandığımda yapısını çok sevdim. İncecik, kolayca uygulanan, cilt tarafından hemen emilen ve anında bıraktığı o gerginlik... Sıkılaşmış gibi bir his veriyor. Uygulama sırasında köpüklenme olmuyor. (En çok rahatsız eden şeylerden biridir bu beni.)

Tonikleme adımından sonra bir pompa avucumun içine alıyorum. Bazen de direkt cildime uyguluyorum. Bir pompa tüm cildime ve boyun bölgeme yeterli oluyor. 

Revitalift Filler Serumun cildim üzerindeki etkilerini baya sevdim ben. Hatta kullanmaya başladığımdan beri bir çok kişiden cildim hakkında olumlu şeyler duymaya başladım. Farkı uygulamaya başladığından beri hissediyordum aslında.

Revitalift Filler Serum bittiğinde yenisini mutlaka alacağım. 

Eğer siz de denemek isterseniz buraya ekleyeceğim linkteki bağlantıyı tıklayarak satın alabilirsiniz. Linkte Trendyol bağlantısı vardır. Ve alacağınız ürün ya da ürünlerden bir komisyon elde etmemi sağlar. 

Revitalift Filler Serum

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 


Umarım fikir verebilmişimdir. 


Sevgiler


Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bu yazıyı okuduktan sonra hemen aldım.Gerçekten çok güzel bir serummuş. Daha dolgun ve daha nemli oldu cildim. tweşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Yapısı çok kalın durmuyor. Avon 1,5'luk HA serum gibi yoğun kıvamlı bir serum bekliyordum bunu da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet su gibi incecik yapısı.. Ama etki olarak çok çok iyi.. Avon'dan çok daha iyi öyle söyliyim :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.