Flormar Eyecatcher Dazzling Eyeshadow


Flormar Eyecatcher Dazzling Eyeshadow

Herkese merhaba,

Umarım her şey sizin çizdiğiniz yolda ilerliyodur. 

Bugün size hazır indirimler hala devam ederken, yılbaşı indirimlerinde aldığım (Yazısı Şurda) Flormar'ın Eyecatcher koleksiyonundaki iki farı yorumlamaya çalışacağım.( Öncelikle hatırlatmak isterim Flormar indirimleri 05.02.2016 tarihine kadar devam ediyormuş.)

Flormar mağazasına oje almak için girmiştim halbuki.. Ama kendimi birden koleksiyon ürünlerinin bulunduğu stantta buldum. İlk denediğim 05 ve ardından gözüme çarpan 08 numarayı alarak mağazadan çıktım.
Aslında denerken çok heyecanlandım çünkü gerçekten farın görüntüsü ve paketi çok hoşuma gitti. Kadife detaylı kutusunu hala atamadım bile :)


Farlar  yumuşak bu yüzden biraz tozutma yapabiliyor, ipeksi, kolay uygulanan parlak ve bendeki renklerin pigmentasyonu gayet iyi durumda. Kalıcılığı gayet iyi, bulaşma yapmıyor. Islak ve kuru uygulanabiliyor. Ki yılbaşı makyajımda ıslak kullanmıştım. Renkler kendini daha da belli etti diyebilirim. Fırçayla kuru uygulamalarda dikkatli olunmazsa bulaşabiliyor. Ben daha çok parmaklarımla uygulamayı tercih ediyorum. 

Flormar 05 Action


Flormar Eyecatcher Dazzling Eyeshadow

Bu farın rengi çok değişik. Yani burdan kahve gibi görünse de aslında o mor-mürdüm yansımaları ağır basan içinde kahvelik ve ışıltılar bulunan bir far. Günlük makyajda da çok sık kullandığım bir far oldu. Bitişi daha çok ıslak bitişli diyebilirim. Yani simli evet ama o kadar minik simler varki sanki far ıslak gibi görünüyor. Toz yapıda ama kremsi gibi. (Değişik anlatımlarım vardır benim:)

Flormar 08 Behind The Scenes


Flormar Eyecatcher Dazzling Eyeshadow

Bu far da içersinde yeşil yansımalar bulunan tam bir antrasit rengi. Gece ve öğleden sonraki saatlere uygun bir renk. Dumanlı  göz makyajı için de uygun bir renk. Özellikle mavi gözlülere çok yakışacağını düşünüyorum bu farın. Bu far diğerine göre daha fazla rengini veriyor diyebilirim. Sanırım o da koyuluğundan dolayı. 

Flormar Eyecatcher Dazzling Eyeshadow

Parmaklarımı fara değdirdiğimde verdiği renk bu şekilde. Yoğunluğu burda net görebilirsiniz.


Burda da tek seferde koluma sürdüğüm hali. Far bazı veya ıslak fırçayla uyguladığınızda daha yoğun renk elde edebilirsiniz. 

Ben bu farları çok beğendim ve sanırım 2016 yılı favorilerimden biri oldu. İndirimler bitmeden diğer renklere de bakmayı planlıyorum. Şu anki fiyatları 9,90TL. Dilerseniz Burdan da hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Üstelik Flormar'ın kargo hızı çok iyi.  Kesinlikle bir renk de olsa bu farlardan alın. Çok seveceğinize eminim.

Umarım yazım size bir nebze de olsa fikir vermiştir. 

Umutla bakmanız dileğiyle...

Sevgiler 


Esy.



Bunlar da ilginizi çekebilir

18 yorum

  1. renkler çok güzelmiş teşekkürler paylaştığınız için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için.. Sevgiler :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Alırken 02 ile arasında kalmıştım ama tercihim action olmuştu. Kesinlikle çok güzel duruyor.

      Sil
  3. Far sevmesemde bunlara bayıldım!

    YanıtlaSil
  4. bu action rengi nefismiş ben hiç görmedim bunu görsem kesin alırdım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaızıyı yazarken aklımdaydınız. kesinlikle enfes.. Özellikle yansımaları muhteşem. Yani kahvemsi görünüp ışığa göre mor-mürdüm arasında gidip gelmesi şahane. Bulduğunuz zaman deneyin derin üstelik baya bi indirimdeler şu an

      Sil
  5. renkler harika görünüyor ya kaçırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ki şuan indirimdeler.. Mutlaka edinin 1 renk de olsa... Sevgiler :)

      Sil
  6. 05 Action çok güzel tam renkli gözler için ideal :) bende flormar'ın sitesinden çok alışveriş yapıyorum buna bakıcam indirime girdiğinde hemen almalıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an indirimdeler aslında. Normal fiyatları sanırım 24,90TL.. İndirimli fiyatı 9,90TL. 5 Şubatta indirimler bitiyormuş. Umarım sen de benim kadar beğenirsin. Sevgiler.. :)

      Sil
  7. Sanki color tattoolarin toz far versiyonu gibiler:)

    YanıtlaSil
  8. Hakikaten çok güzel görünüyorlar da off almamam lazım daha :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Flormar'a baktığımda diğerlerini bulamadım.. Sadece onlineda var sanırım artık..

      Sil
  9. ikisi de harika renkler, action rengini çok severek kullanıyorum uzun zamandır elim hep ona gidiyor hatta. yapıları da harika, senin de beğenmene sevindim güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :) Gerçekten çok güzel bir renk.. Mavi gece için daha uygun ama action rengi gerçekten çok güzel..

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.