Nuxe Splendieuse Serisi | Güneş Lekeleriyle Vedalaşın



Splendieuse® serisi ile güneş lekeleriyle vedalaşın!

Yaz mevsimi yavaş yavaş sona yaklaşırken güneşli günlerden geriye kalan lekelerden bir çoğumuz şikayetçiyiz. Güneşli günlerden kalan cilt lekelerini hedef alan Splendieuse® serisiyle tanışmak için yazın bitmesini beklemeyin.

Nuxe Splendieuse Serisi

Ciltteki lekelere savaş açan, daha parlak bir cilt vadeden Splendieuse® serisi, 5 patente sahip içeriğiyle leke karşıtı bakımda yeni bir sayfa açıyor. Sebebi ne olursa olsun tüm lekeleri hedef alan Splendieuse® serisi, NUXE laboratuvarlarının çiçekler üzerindeki uzmanlığını yansıtıyor. C vitaminini inovatif çiçeklerle birleştiren seri, taze görünümlü ve canlı bir cildi hedefliyor. Düzenli kullanımla güneş lekeleriyle vedalaşmak, cilt renginde homojen bir dağılım elde etmek Splendieuse® serisi ile sizin elinizde.

ÇOK YÖNLÜ LEKE KARŞITI ETKİ
Farklı sebeplerle oluşmuş olan cilt lekelerinin hem boyutlarını küçülten hem de rengini açan Splendieuse® serisi, beyaz çiğdem ve kum zambağını kakao özleri ve C vitamini ile harmanlayarak pigmentasyonun tüm aşamalarında etki gösteriyor.

MEŞALE ZENCEFİLİ MUCİZESİ
Sağlıklı görünümlü bir cilt için, poliferol açısından zengin olan meşale zencefili oleoaktiflerinden faydalanan Splendieuse® serisi, böylelikle koyu renk halkaların kaynağına iniyor.

FARKLI SEÇENEKLER İLE KULLANIM KEYFİ
Klinik testler ile etkinliği kanıtlanan Splendieuse® serisinde, farklı cilt problemlerine özel ürün seçenekleri yer alıyor. Özellikle lekelerin çoğaldığı ve renklerinin koyulaştığı yaz döneminde Splendieuse® serisini düzenli olarak kullanarak güneşin zararlı etkilerinin önüne geçebilirsiniz. Üstelik dokusu ve beyaz çiçeklerin feminen kokusuyla benzersiz bir kullanım keyfi sunuyor.


Nuxe Splendieuse Serisi

Splendieuse® ile Büyüleyici Gözler
Hassas göz çevresinde kaynağı ne olursa olsun tüm cilt lekelerinin belirginliğini azaltır ve koyu halkaların görünürlüğünü azaltarak göz çevresini aydınlatır.
Fiyat: 145 TL


Nuxe Splendieuse Serisi

Splendieuse® Leke Karşıtı Bakım Kremi – 20 SPF Normal Ciltler İçin
Normal ciltler için leke karşıtı krem lekelerin rengini açar, cilde parlaklık kazandırır ve içeriğindeki 20 SPF koruma ile yeni lekelerin oluşmasını önler.
Fiyat: 160 TL


Nuxe Splendieuse Serisi

Splendieuse® Serum
Tüm cilt tipleri için uygun olan Splendieuse® Serum lekelerin görünürlüğünü azaltarak cilt tonunu homojen hale getirir ve cilde ışıltı kazandırır.
Fiyat: 200 TL


Nuxe Splendieuse Serisi

Splendieuse® Enrichie Leke Karşıtı Krem – 20 SPF Kuru Ciltler İçin
Kuru ciltlerdeki leke görünümünü azaltır, nem kazandırırken içeriğindeki 20 SPF güneş koruması ile yeni lekelerin oluşmasını önler.
Fiyat: 160 TL


Nuxe Splendieuse Serisi

Splendieuse® Maske
Leke karşıtı maske cilde pürüzsüzlük kazandırır. Düzenli kullanımla lekelerin görünümünü ve sayısını düzenli oranda azaltarak cilde homojen bir görünüm kazandırır.
Fiyat: 165 TL

Bunlar da ilginizi çekebilir

8 yorum

  1. Tanıtım için teşekkürler. Nuxe markasını başarılı buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman ayirdiginiz icin ben teselkur ederim. Bende cok seviyorum ve cok basarili buluyorum.. sevgiler🤗

      Sil
  2. Leke karşıtı kremi merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri tam benlik😍 Bende cok merak ettim🤗

      Sil
  3. çok güzel bir paylaşım olmuş ben de sayfama bekliyorum... sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.