Sincerely Yoğurt'tan Matcha Ve Lavanta Lezzeti

Sincerely Yogurt’tan Matcha ve Lavanta Lezzeti


Dondurulmuş tatlılara sağlıklı alternatifler sunan Sincerely Yogurt, katkı maddesi ve renklendirici içermeyen enfes lezzetleriyle yaz günlerini tatlandırıyor.
Geleneksel frozen yoğurt markalarından bir adım ileriye giderek az yağlı ve tamamen doğal tatlılar hazırlayan markanın en yeni lezzetleri; matcha ve lavantayı yaz listenize eklemeyi unutmayın!

Sincerely Yoğurt'tan Matcha Ve Lavanta Lezzeti

Sağlığına özen gösteren lezzet tutkunlarına doğal ve katkısız tatlar sunan Sincerely Yogurt, sıcak yaz günlerinde serin rüzgârlar estirecek. Hem lezzet hem de serinliğe doyamayanların sağlıklı tercihi frozen yoğurtlar yaza iki yeni lezzet; matcha ve lavanta ile “merhaba” diyor.

Hem Lezzetli Hem Sağlıklı
Sincerely Yogurt’un bu yaza damga vuracak lezzetlerinden biri, Japon kültürünün köklü bir geleneği olan matcha. Tam bir antioksidan deposu olan matcha, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, zihinsel ve bedensel enerjiyi artırıyor. Enfeksiyonlara karşı korurken, hafızayı güçlendirip konsantrasyonu iyileştiriyor.
Sincerely Yogurt’un bir diğer lezzeti lavanta da lezzetli olduğu kadar sağlığa da faydalı. Lavantanın stres ve kaygı azaltıcı etkisi ile Sincerely Yogurt’un doğal tadı birleşince ortaya muhteşem bir lezzet çıkıyor.

Renkli Bir Şölen
Sincerely Yogurt’un yaz lezzetleri; matcha ve lavanta, tatları kadar renkleriyle de cezbedici. Matcha’nın coşkulu yeşili, lavantanın heyecanlandırıcı moru adeta görsel bir şölen sunuyor. Sincerely Yogurt’un bu iki yeni lezzeti, bu yaz damağınıza çok yakışacak.

Sincerely Yoğurt'tan Matcha Ve Lavanta Lezzeti


Sincerely Yogurt hakkında
Dondurulmuş yoğurt markası Sincerely Yogurt, 2009 yılında Amerika Pittsburgh'da sağlığı ön planda tutarak ve topluma hizmet etme isteğine dayanan prensiplerle kuruldu. Dondurulmuş tatlılara sağlıklı bir alternatif olan, fakat geleneksel frozen yoğurt markalarından da bir adım ileriye giderek yağsız, katkı maddesi ve renklendirici içermeyen bir ürün sunan Sincerely Yogurt,

Türkiye'deki ilk mağazasını 2017 yılında Bağdat Caddesi'nde açtı. Müşteriler, tüm şubelerde, 50’yi aşkın malzeme alternatifleri ekleyerek, düşük kalorili, ağız tadına uygun yoğurt seçenekleri ile porsiyonlarını kendileri tasarlayabiliyor. Sincerely Yogurt’ta tüm yoğurt çeşitleri glütensiz ve Türkiye’de üretilirken menüde frozen yoğurt dışında smoothie, smoothie bowl, bubble waffle, çay ve kahve seçenekleri de bulunuyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir

6 yorum

  1. Matcah asla sevemiyorum ama lavantayı görünce gözlerimden kalpler fışkırdı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gittigimde bunlari denemedim ama denediklerim sahaneydi😍

      Sil
  2. muhteşem görünüyor bir o kadar da lezzetli
    sizi izlemeye aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa kesinlikle coook guzeller.. tesekkurler🙏🏻

      Sil
  3. Fotoğraflar iştah açıcı görünüyor :).Paylaşımınız için teşekkürler. İzlemeye alıyorum sizi.

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.