XO Black Premium Parfüm Ve Deodorant (Yüksek Fiyatlı Parfüm Muadili)

XO Black Premium Parfüm Ve Deodorant

Merhaba

Çok yeni keşfettiğim uygun fiyatlı bir parfüm ve deodorant yorumlayacağım bu yazımda. Üstelik çok yüksek fiyatlı bir parfüme de muadil olduğunu düşünüyorum. Yazımın sonunda hangi parfüm olduğunu da yazacağım ama birazcık meraklandırayım sizi. 🙈😁
XO benim çok merak ettiğim bir markaydı aslında. Özellikle uygun fiyatlı olması ve adından epey söz ettirmesi en büyük nedeniydi. Bir Gratis indirimde daha da fiyatları düşünce denemek istedim. Ve XO Black Premium Parfüm ve Deodorantını satın aldım. Black Premium'u seçmemdeki neden de bahsettiğim yüksek fiyatlı parfümle aynı notalara sahip olmasıydı. Aslında sonra farkettim ki adları bile hemen hemen aynı. 🙈😁

XO Black Premium Parfüm

XO Black Premium Parfüm Ve Deodorant

Tatlı meyveler ve kahve çekirdeklerinin iştah uyandıran kokusu bu parfümde, yasemin ve beyaz çiçeklerin enerjisi ile kombine edilerek güçlü bir etki yaratıyor.

 Vanilya kokusunun eklenmesi ile iştah uyandıran bu lezzetli koku, paçuli ve sedir ağacının odunsu kokusu ile bir araya gelince ortaya cesur ve farklı bir yorum çıkıyor.

XO Black Premium Parfümün şişesi, kokusu fiyatına göre kesinlikle çok iyi. Muadil olabileceğini düşündüğüm parfüme göre daha baskın kokuyor. Daha belirgin sınırları var. Kalıcılık konusunda çok başarılı değil fakat gerek fiyatına göre gerek EDT olmasına rağmen iyi iş çıkarıyor. Koku hassasiyetim olmasına ve notalarında kahve, yasemin olmasına rağmen asla beni rahatsız etmedi. Benim için daha çok akşam/gece parfümü. 
XO Black Premium Parfüm kesinlikle feminen bir koku. Sıktığınız anda kararlılık hissettiriyor. 

XO Black Premium Parfüm Ve Deodorant

XO Black Premium Parfüm bir kutu içinde satışa sunuluyor. Böyle olmasını çok sevdim. En azından denemek isteyenlerin de önüne geçilmiş oluyor böylece.

XO Black Premium Deodorant


XO Black Premium Deodorant da parfüm notalarıyla aynı. Pudra ve alüminyum içermiyor. Kalıcılık konusunda zayıf fakat parfümle birlikte iyi iş çıkarıyor.

XO Black Premium Parfüm Ve Deodorant

Vee gelelim hangi parfüme çok benzediğine...

XO Black Premium Parfüm; kahvesiyle, vanilyasıyla, sedir ağacıyla ve beyaz çiçekleriyle YSL Black Opium'un aynısı. O kadar çok benziyorlar ki... Defalarca test ettim. Defalarca yanyana sıktım. Ve defalarca başkalarına koklattım. Her defasında aynılar. Sadece XO Black Premium Parfüm bir tık daha yoğun kokuyor. Kahve kokusu biraz daha önde. Ama tamamen aynılar. 

Eğer YSL Black Opium'u çok seviyorsanız ya da merak ediyorsanız 50 ml'ine 625₺ vermektense XO Black Premium Parfüm alabilirsiniz. Üstelik XO Black Premium Parfümün indirimsiz fiyatı 60₺
İndirim dönemlerinde de 36₺'ya kadar da düşüyor. 🙈

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra





Bunlar da ilginizi çekebilir

10 yorum

  1. adını okur okumaz hemen anladım hangi parfüm olduğunu:-)) en sevdiğim kokulardan biri deodorantı var bende ama parfümünü hiç koklamadım bakayım indirim de var hazır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok belli etmişler kendilerini😂😂 Ama baya benziyor Irem yaa.. Mutlaka dene🤗🤗

      Sil
  2. Great post, Thanks for sharing, x

    YanıtlaSil
  3. oooo valalsı seeen çok classy chic şeyler tanıtıyoon saooool :)

    YanıtlaSil
  4. Sevdiğim markalardan güzel deodorantları var.. :)

    YanıtlaSil
  5. Vay cıddımısın tamam bakacagım o zaman hemen harıka bır haber bu <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bak.. Şimdilerde 36lira indirimli :))

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.