Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi

Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
Merhaba

Her ne kadar yazı, güneşi, denizi ve bronzlaşmayı çok sevsek de cildimizi korumamız gerektiğini artık biliyoruz. Özellikle güneşin zararlı ışınlarının cildimize verdiği hasarı minimize etmek ya da cildimizi tamamen korumak bizim elimizde. Yaz kış farketmeksizin kullanmamız gereken ürünlerden biri güneş kremleri. Bu yazımda da uzun zamandır çok severek kullandığım bir güneş kremini sizlere yorumlayacağım.

Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi Özellikleri;

Hassas ciltler için çok yüksek korumayı hedefleyen Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi, tüm güneş ışınlarına karşı (UVA-UVB) etkilidir. Paraben içermez. %100 fotostabildir. Aynı zamanda suya karşı çok dayanıklıdır. Formülündeki Avene Termal Suyu ile cildi yatıştırır. İnce yapısıyla cilt tarafından kolayca emilir.
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi 30ml olarak minicik bir ambalajda satışa sunulmuş. O kadar küçük ki rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında bel çantanızda bulunabilecek bakım ürünlerinizden biri olabilir. Kapağının sert kapanıyor olması da çanta içerisinde açılma riskini ortadan kaldırıyor. Böylece gün içinde de tazelemeniz çok daha kolaylaşmış oluyor. Her ne kadar suya çok dayanıklı olsa da suya girip çıktığınızda tazelenmesi öneriliyor. 

Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi aynı zamanda cilde mat görünüm vermeyi de hedefliyor. Bende bulunan Dry Touch versiyonu. Plajda çok fazla güneşe maruz kalacağımdan dolayı ben bu versiyonunu tercih ettim. 

Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi Nasıl Uyguluyorum?

Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi bol miktarda elime alıp yüzümün ve boynumun tamamına uyguluyorum. Aynı zamanda göz kapaklarımı ve kulaklarımı unutmuyorum. Çok ince yapılı hafif likit bir ürün. Makyaj altına da uygulanabilicek bir yapısı var üstelik. Kesinlikle ağırlık ya da gün içerisinde kusma yapmıyor. İçeriğinde nemlendirici ajanlar bulunduğu için  de cildi kurutmuyor. Cilde uyguladığım anda bir süre beyaz tabaka şeklinde duruyor. Fakat çabuk emiliyor ve görüntü kayboluyor. 
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
İçeriğinde etil alkol, paraben, mineral yağlar bulunmuyor. Ve içerik olarak çok güzel bir ürün. Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremini daha önce kullandığım spreylerde de olduğu gibi çok seviyorum ve bittikçe alıyorum. Yaz kış kullandığım her dönemde cildimi güneş ışınlarına karşı çok iyi koruma sağladı. Kesinlikle lekelenmeler, hassasiyet yaratmadı. 
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremi
Avene Reflexe Solaire Spf 50+ Güneş Koruma Kremini online sitelerden ya da yetkili eczanelerden satın alabilirsiniz. Üstelik fiyatı da oldukça makul. Özellikle indirim dönemlerinde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Umarım fikir verebilmişimdir. 💙

Sevgiler

Esra

Bunlar da ilginizi çekebilir

4 yorum

  1. Bunu denemedim şu an demiş missha kullanıyorum ama güneş kremi her daim lazım elimdekiler bitince şans verebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir koruyucu gerçekten.. Sevgiler :)

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.