Cilt Serumu Ne için Kullanılır?

Cilt Serumu Ne için Kullanılır?

Cilt serumları, temizlenen cilde uygulanan ve sonrasında diğer cilt bakım ürünlerinin uygulandığı ve güçlü etken maddeler barındıran ürünlerdir. Cilt tarafından emilimi kolay olmakla birlikte cildin en derinlerine kadar ulaşabilmektedir. Bununla birlikte cilt serumu tavsiye ederken içerisindeki aroma ve özlerle ciltteki sorunların giderilmesine yardımcı olmak için kullanıldığını da unutmayınız. İçerisinde yer alan nemlendirici ve kırışıklık giderici özellikler sayesinde yaşlanma karşıtı ürün kategorisinde yer alır. Özellikle son dönemde cilt serumları arasında bir adım daha öne çıkan C vitamini serum kullanımı da kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler yaratır.
Cilt Serumu Ne için Kullanılır?

Anti-age bakım ve leke problemlerinde öncelikli olarak önerilen C vitamini serum en iyisi ve en kalitelisi seçildiğinde ekstra etki sağlamaktadır. Çok amaçlı ürünler olmasıyla cilt ve yüz bakımı nasıl olmalı sorusuna cevap niteliği taşımaktadır. vitamini serumlar hyaluronik asit ve seramidler gibi nemlendirici nitelik taşıyan maddeler içerebilmektedir. Ancak tam anlamıyla nemlendirici işlevinde diyemeyiz. Nemi cilde hapsederek diğer ürünlerle birleşiminde tam anlamıyla nemlendirici
özellik gösterebilir. C vitamini serumu, tek başına kullanıldığında maksimum bakım sağlamaz. Takviye ürünler ile birleşiminde sinerjik etkiye sahip olmaktadır.

Yüz Bakımı için Neler Yapılmalı?

Yüz bakımı nasıl olmalı denildiğinde tek bir ürün kullanmanın yeterli olmadığı bilinmelidir. Cilt ve yüz daima hassaslığını koruduğu için mutlaka doğru ürünlerin birleşimi ile bir cilt bakımı rutini oluşturulmalıdır. New Essentials C Vitamini Serum 30 ml, nemlendirici ve temizleyici ürünlerle birleştiğinde maksimum verim sağlıyor. Bu sayede de C vitamini serum tavsiye ürünleri arasında öncelikli olarak yer alıyor. İçerisinde sülfat ve paraben barındırmaması da yüze veya cilde sıfır hasarla bir bakım yapmanızı sağlar.

C Vitamini Serumun İşlevi Nedir?

Cilt Serumu Ne için Kullanılır?

C vitamini serumları genel olarak yüz yağları ve losyonları ile karıştırılabilmektedir. Bunun nedeni C vitamini serumlarının da yüz yağları ve losyonlar gibi yağ çözeltisi kıvamında olmasıdır. Ancak C vitamini serumları çoğunlukla su bazlıdır ve sonrasında ek bir tamamlayıcı ürünle desteklenmesi etkisini arttırır. Yüz yağları ve losyonlar ise yağ bazlı ürünlerdir. Yani C vitamini serumunun işlevi ile yüz yağları karıştırılmamalıdır. New Essentials serum, su bazlı bir serum olmanın yanında ciltte ağırlık yapmadan bakımınızı kusursuz hale getirmenizi sağlayacaktır. Destek ürünlerle oluşturduğunuz cilt bakımında pratik kullanımıyla yer almasını isterseniz New Essentials markası ve ailesi, web sitesinde sizleri bekliyor olacak.

Bunlar da ilginizi çekebilir

0 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.