Kişiye Özel Erkek Ceket, Gömlek, Pantolon Kombinleri

Kişiye Özel Erkek Ceket, Gömlek, Pantolon Kombinleri

Pantolon gömlek ceket erkek giyiminin temel parçaları. Ancak şıklık için birbiri ile uyum içinde olacak şekilde kombinlenmesi gerekiyor. Kombininizin ise sadece kendi içerisinde uyumlu olması yetmiyor, bulunduğunuz ortama da uygun olması önem taşıyor. Bu nedenle giysilerinizi bir araya getirirken bu iki temel faktörü göz önüne almalısınız.
Günlük hayatınızda rahatlığınıza önem veriyor ancak şıklıktan taviz vermiyorsanız, Kiğılı ceket modelleri kombinlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ceket şıklığı için denim veya spor pantolon ve bisiklet yaka tişört ya da ince triko kazaktan oluşan kombini yine Kiğılı kareli desenli blazer ceketle tamamlayabilirsiniz. Aynı ceketi slim fit kumaş pantolon ve açık renk bir gömlekle kombinleyerek ofis şıklığı da yakalayabilirsiniz. Koyu renk ceket pantolon takım çeşitleri ise iş hayatının olmazsa olmazları arasında bulunuyor.

Kişiye Özel Erkek Ceket, Gömlek, Pantolon Kombinleri

Ceket Seçiminde Dikkate Almanız Gerekenler

Kalite erkek ceket seçiminde göz önüne almanız gerekenlerin başında geliyor ve Kiğılı kaliteyle özdeşleşiyor. Kalite bir taraftan kullanım ömrünü uzatıyor, bir taraftan da şıklığı artırıyor. Kaliteli kumaş kullanılarak üretilen ceketleri seçerek renk solması, deforme olma ya da yıpranma riskini en aza indirebilirsiniz. Ceket seçerken ceketin üzerinize tam olarak oturduğundan da emin olmalısınız. Ceketin büyük ya da küçük olması kötü bir görünüm oluşturacaktır. Ayrıca sizin için küçük bir ceket kol
hareketlerinizi de engelleyecek ve rahatsızlık verecektir. Bu nedenle ceket beden tablosu erkek giyiminde önemli bir yere sahiptir. Beden tablosuna bakarak 4 drop ceket ölçüleri, 6 ya da 8 drop beden ölçülerinden hangisine uyduğunuzu görebilirsiniz. Daha büyük beden arayışında iseniz ceket oversize bedenleri gözden geçirebilirsiniz. Ceket seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer bir unsur ise ceketin tarzının stilinize ve ortama uygun olması oluyor. Ceket türleri isimleri genel olarak
tarza göre değişiyor. Ceketler için spor ceket, klasik ceket, blazer ceket, kruvaze ceket gibi farklı tanımlamalar kullanılıyor. Ceket yaka çeşitleri arasında yer alan kruvaze yaka daha klasik bir görünüm sunduğundan günlük hayatta çok fazla tercih edilmiyor. Kruvaze yaka resmi ortamlara da kolaylıkla ayak uyduruyor.

Kişiye Özel Erkek Ceket, Gömlek, Pantolon Kombinleri

Erkek Ceket Fiyatları

Pantolon ceket gömlek erkek gardıroplarının vazgeçilmezi. Kiğılı farklı renk ve tasarımlara sahip erkek gömlek ceket modelleri ile her zevke hitap ediyor. Tek renk modeller yanında desenli ceketler de en beğenilen ürünler arasında bulunuyor. Geniş beden aralığı her beden ölçüsüne uyum gösteriyor. King size ya da 8 drop ceket bulamıyorum, diyorsanız Kiğılı ceket kategorisini inceleyebilir, beğendiğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.