Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti


Merhaba

Mis gibi bir yazı yazıyorum sizin için. Koku hassasiyetimin olması ve kötü kokuya tahammülümün olmaması parfümlere, mistlere daha çok ilgimin artmasına sebep oluyor. Bu yüzden denemekten en keyif aldığım ürünlerden biri oluyor haliyle.  Saç parfümleri de fikir olarak beni çok sevindirmişti bu anlamda. Eminim bir çoğumuz parfümlerimizi sıkarken saçlarımıza da hafifçe uyguluyorduk. Fakat parfüm içeriği ne kadar uygun oluyor saçlarımıza... Saç parfümlerinin içeriği bu anlamda oldukça güvenilir. Hem saça bakım yapıyor hem de mis gibi kokuyor.


Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti Nedir?

Tüm saç tipleri için formüle edilmiş saç bakım spreyi, içeriğinde yer alan dört değerli yağ ve dokuz niş nota ile saçlarımızın işten ve dıştan ihtiyacı olan tüm bakımı yapması için tasarlandı. 

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti Notaları:

  • Üst Nota: Zamansız bir enerjinin gizemini ifade eden kehribar, Frezya Çiçeği ve Çay
  • Orta Nota: Ebegümeci ve Paçuli
  • Alt Nota: İncir Yaprağı, Oud ve Sandal

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti İçeriği:

  • Nar çekirdeği yağı: Moleküler düzeyde hücre yenileyici, saçtaki hidrojen bağları ve keratinin makromoleküler yapısını güçlendirici.
  • Argan yağı: Saçlarımızın da güneş korumasına ihtiyacı olduğunu biliyor muydunuz? Argan yağı saçlarımız için doğal bir güneş kremi görevi görürken, saça ihtiyacı olan elastikiyeti sağlar.
  • Avokado Yağı: A,D,E  ve B vitaminlerini bir arada barındıran Avokado Yağı, saç nemini dengeleyerek kuru ve yıpranmış saçların yeniden canlanmasına yardımcı olur. Saç derisinin yenilenmesinde önemli bir rol oynayan bu yağ, düzenli olarak kullanıldığında saçın hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasına da yardımcı olur.
  • Jojoba yağı: Jojoba bitkisinden elde edilen özel yağ, saç kırılmasının önüne geçerken anti-alerjenik olduğu için her türlü saç ile uyum yakalar. 
Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti Kullanım Önerisi:

 Islak ya da kuru saça, saç alt boyu ve uçlarına uygulanır, durulama gerektirmez.  Islak saçta taramayı kolaylaştırır ve kalıcı koku sağlar. Kurulama ve fön sonrası uygulamada ise parlaklık ve ışıltı verir.  Uygulama miktarı saç yoğunluğu ve uzunluğuna göre 2-6 fıs arasıdır. El yardımıyla dağıtabilirsiniz. 

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti Yorumlarım:

Saç parfümünü fikir olarak çok sevdiğimi belirtmiştim. Özellikle kötü kokuların saçlara çabuk sindiğini biliyorsunuz. Saçlarım temiz olsa da ortamdaki sigara ya da yemek kokusunun saçımda kokması en tahammül edemediğim şeylerden biri. Bu yüzden çok defa saçlarımı tekrar yıkadığımı bilirim. Fakat saç parfümleri bu anlamda hayat kurtarıcı. 

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Dede Candle&Body sosyal medyada oldukça ilgimi çekmişti. Özellikle görsel olarak ambalajları fiyat skalasına göre mükemmel görünüyordu. Bende sonunda uzun zamandır aklımda olan ürününü sipariş ettim. 
Öncelikle paketlemeye ve kargolama hızına hayran kaldım. 

 Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü 30 ml cam şişede bir karton kutu içinde geliyor. Şişe ve kutu tasarımını çok sevdim. Minimal bir tasarımı var. Gold detay lüks bir hava katmış. 

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümünü ıslak ya da kuru farketmeksizin saç boylarıma ve saç uçlarıma uyguluyorum. Saçlarım ince telli ve seyrek olduğu için 3-4 fıs yeterli oluyor. 
İlk uyguladığınız anda kokusu etrafı öyle kaplıyor ki inanın bir çok parfümle yarışır. 
Başta koku ağır gibi gelse de anında bütünleşiyor ve saçlarınız savruldukça koku etrafında dönüyorsunuz. Her uyguladığımda ''Parfümün ne'' sorusuna maruz kalabiliyorum. Öyle bir sarmal :)

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü | Saç Bakım Misti

Notaları birbiriyle o kadar uyumlu ki güzel bir karışım olmuş. Çok ince bir formda saç yağı uyguluyormuş gibi bir hissi var. Formundan dolayı saçlara güzel bir parlaklık da veriyor. Aynı zamanda markanın dediği gibi saç taramayı da kolaylaştırıyor.

Asıl şaşırtan kalıcılığı. Bu anlamda beni gerçekten şok etti. 2 gün boyunca koku saçlarımdaydı. 

 Fazla uygulamada saçları ağırlaştırma durumu olabilir. Özellikle benim saç tipime benzer saçlarınız varsa... 
Saçlarım röfleden ve fönden dolayı oldukça nemsiz. Bu anlamda nem ihtiyacını da karşılayan bir ürün oldu. Özellikle tarama işlemi sırasında saçlarımı koparmadan taramamı sağladı.

Dede Candle&Welness Studio Saç Bakım Parfümü benim için vaatlerini karşılayan bir ürün oldu. Hatta enn sevdiğim saç parfümü oldu diyebilirim. Böyle bir ürüne ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka bir şans verin.

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler 

Esy

Bunlar da ilginizi çekebilir

8 yorum

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.