L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum 0,5-2 Very Light

 

Loreal Serum Fondoten

Merhaba

Yaz başından beri kullandığım ve oldukça popüler bir ürünü yorumlayacağım size. L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum 0,5-2 Very Light rengi:) Keyifli okumalar 😍

L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum Nedir?

2'si bir arada yenilik sunan L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum makyajın yanı sıra cilt bakım etkisi de sunuyor. %1 Saf Hyaluronik asit içeren formülüyle cildi serum gibi dolgunlaştırmayı, fondöten gibi cilt tonunu eşitlemeyi ve ışıltılı bir görünüm vermeyi hedefliyor.
Komedojenik olmayan bu serum fondöten hassas ciltler için de uygundur. Dermatologlar tarafından onaylıdır. 

Loreal Serum Fondoten

L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum Yorumlarım;

Çıktığı ilk günden beri oldukça popüler olan bu fondötene bende kayıtsız kalamamıştım ve bu yazın başlarında indirimde 0,5-2 Very Light rengini satın aldım. Renk konusunda baya kararsızlık yaşamıştım aslında. İnternetteki swatchlarına bakarak zor olsa da seçimimi yaptım. Çünkü yazın bronzlaşacağımdan emindim. Neyse uzun bir süre deneyimleyebildim ve iyi ki kendi rengimi almışım.


Loreal Serum Fondoten

L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serum damlalıklı cam şişede 30ml olarak satışa sunulmuş. Zaten markanın ambalajlarını çok seviyorum. Biliyorsunuz, görsellik her şey demek bizim için😀

Loreal Serum Fondoten

L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serumun damlalıklı olmasını çok sevdim. Ürünü içerisinden alıp kullanmak oldukça keyifli. Ayrıca damlalıklı oluşu cilt bakım serumlarına da atıfta bulunmuş. Hem fondöten hem cilt bakım serumu havası yakalanmış. Açık tenliyseniz bu renk mükemmel olacaktır. İnce yapılı bir fondöten olduğu için ciltle mükemmel bir uyum sağlıyor. Hiç yokmuş gibi duruyor. Süngerle uygulamayı çok seviyorum. Kuru hatta çok kuru ciltli olmama rağmen pütür pütür durmadı. Renginde oksitlenme de olmadı. 

Loreal Serum Fondoten

Oldukça likit bir ürün. Tüm cildime bir pompa yetiyor. Islak yumuşak bir süngerle istediğim görüntüyü yakalıyorum. Kapatıcılığı ortadan aza diyebilirim. Cildinizde derin izler ve lekeler varsa beklediğiniz kapatıcılığı vermeyecektir. Ama renk eşitsizliklerine ve minik kızarıklıklara güzel örtücülük veriyor. Kalıcılığı da gayet iyi. Nemli bitişi olduğu için de kuru ciltler çok sevecektir.

Loreal Serum Fondoten

Ten ürünü olarak genelde BB ya da CC krem kullanan biri olarak L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serumu aşırı sevdim ben. Hatta son zamanlarda elim daha da sık gitmeye başladı. Bitişi ve duruşu gerçekten çok iyi.


L'oréal Paris True Match Hyaluronik Asit Fondöten Serumun cildimdeki duruşunu buradaki videodan izleyebilirsiniz.

Umarım fikir verebilmişimdir.

Sevgiler

Esy

Kişisel yorumlarımı içerir. Yasa gereği #Reklam 


 

Bunlar da ilginizi çekebilir

2 yorum

  1. Henüz denemedim ama kullanan çoğu kişinin beğendiği bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıklarım arasında en iyiler listesinde... Yapısı ve bitişini çok seviyorum..

      Sil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.